Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok çok tebrik ederim.... tüylerim diken diken oldu yaaaaaaaaa........ walla benimde gözlerim dolduuu....
haydi kızlar halaya....... bebiş geliyoooooooooooo

vaaaay be bu satırları yazarken gol atılmış bile :))
Allah tamamına erdirsin darısı bu satırları okuyanların başına

haydi halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım tebrik ederim dedimştim kesin hamilesin diye Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip eder inş.. :lepi:alkisalkisalkishihoyyyt

KIZLAAAAAAAAAAAAARRR ellerim titriyo pozitif çıkmış değerim 207 oley ya oleyyyyyyyyyyy

İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM KISLAR ALLAH SAĞLIKLI Bİ GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH BENDE ÇOK YAKIN Bİ ZAMANDA BU DUYGULARI YAŞAMIŞTIM SİZİ OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ EN AZ SİZİN KADAR HEYECANLANDIM ÇOK MUTLU OLDUM SİZİN ADINIZA :lepi:

darısı bizlere kıslar bunu 2. günle 5. günle ilgisi yok veren rabbim bak 2. gündü nasip etti
Allahım bizide sevindir hayırlısıyla

:lepi::2::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

walla çok sevindim yaa... sanki kendi hamile haberimi aldım... bu arada 23 kişi olmuşuz.. pazartesi bende bekliyorum bu destekleri arkadaşlar... dualarını bekliyorum... Allahım yaa.. sen ne büyüksün...

benim bugünden itibaren 10dan geriye sayımım başladı ayın 16sında ben de size güzel haber veririm inşallah,çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum

soway çok gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin...
darısı bekleyen arkadaşlara

çok güzel bi duygu allah sizede yaşatsın kızlar en kısa zamanda inşallah, eşim şuan sevinçten çıldırıyor, annem gözyaşlarına boğulmuş durumda mutluluktan, allah hepinize nasip etsin inşallah, ee sırada kimler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…