- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.441
kız zeynep takma
yat asagı hemen strese sokma
kendını
neguzel kocanda yardım edıcek sana
sen sımdı bu gunlerdekı gunlerı ıyı degerlendır:)
kalk yavas yavas 5 dakıka gezın yat
yat bıraz yıne kalk gezın
kabız olma sakın bolbol su ıc
hiç belirti yoktu cnm bende, sadece son iki gündür rahmimde batma var, ama kan testine kadar hiç belirti ağrı sızı baş dönmesi vs. olmadı bende, lekelenme bile olmadı, üzülmüştüm ya bende, kandırmış çocuğum beni yokum die, sonra ceeeeeeeee yaptı bana naniknanik
kızlar biraz önce tuvalete girdim tuvalet kağıdına çok az pembe bir bulaşma oldu... bu ne demek şimdi ufff...... adet günüme daha var.... tutunma kanaması mı acaba yoksa kötü birşey mi bugün sekizinci günüm benim.
kızlar biraz önce tuvalete girdim tuvalet kağıdına çok az pembe bir bulaşma oldu... bu ne demek şimdi ufff...... adet günüme daha var.... tutunma kanaması mı acaba yoksa kötü birşey mi bugün sekizinci günüm benim.
ama herkes gıtmıs yaaaaaaa
shecım bana cevap veremedı galıba attı kendını nısan topıgıne ınsalah bızde gecerız oraya yakın zmanda
sen ıgnenı gunde bır defamı oluyon canım
evet yat bende yatmıstım dınlen dusunme
korkma ınsallah ıyı olucam hepımıızınkı canım
calısmamak bu tup tedavılerınde buyuk avantaj ben sadece 3 gun yatabıldım hayırlısı bakalım
evet iki ampul birden günde bir defa oluyorum.çalışıyorum aslında ama hastanede çalışıtığım için dr arkadaş 10 gün rapor verdil sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?