Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kız zeynep takma
yat asagı hemen strese sokma
kendını
neguzel kocanda yardım edıcek sana
sen sımdı bu gunlerdekı gunlerı ıyı degerlendır:)
kalk yavas yavas 5 dakıka gezın yat
yat bıraz yıne kalk gezın
kabız olma sakın bolbol su ıc

:kedi: tamam ben yatıyım o zaman çok dolandım evde hadi bye

kız doğru söyledin herkes te lekelenme oldu niye bende olmuyo tutunmadı galiba diyodum... yani belirti arama mavi0 walla belli olmuyor bu işler :)))))

kızlar biraz önce tuvalete girdim tuvalet kağıdına çok az pembe bir bulaşma oldu... bu ne demek şimdi ufff...... adet günüme daha var.... tutunma kanaması mı acaba yoksa kötü birşey mi bugün sekizinci günüm benim.

tutunmuş belliki, ani hareketler yapma cnm, iki gün daha dikkat et kendine

ayyyy canım senınle de gunlerımız beraber
canım korkma
benımde 6,gunu gelmıstı
ama bıraz koyu pembe bırazda fazlaydı ama gun boyu az az devam ettı ama pedıme sılık sılık gectı
dun aradı hastaneyı korkma dedı
zaten ogun azaz aksama kadar surdu bıttı
sıkılma canım ınsallah senınde tutunma kanamasıdır
olumunekankayizsmile

hepımızım ınsallah tutunma kanamasırdır
bana hemsırem kahve telvesı ve kıpkırmızı gelırse bızı ara demıstı
ama ben koyu pembede bılem aradım hahhhha
napım yınede merak ettım ya

Ayni şey bende ve catdogda da olmuştu, endişelenme canım. Tutunma kanaması olma ihtimali çok yüksek. Embriyo transferden sonrakı 7-8-9-10 günlerde rahim duvarına yerleşiyormuş. Tıpkı bir inşatın temel kazılması gibi trafif ettiler ve o anda hafif kırmızı kan gelebiliyormuş. 30 Temmuz sayfalarına geri dönersen bizim o gün neler yaşadığımızı görebilirsin Ve o kanamsı olan kişilerin bu gün hamile olduklarınıda.
İnşallah sende de ayni nedenden dolayı kanama olmuştur.
Ben doktorumu aramıştım hemen sonrasında, o da iğnemi yaptırmamı ve ertesi gün kan testine gelmemi söyledi, bende kanama 9. gün olmuştu.

ama bende kanama 6,gun geldı
benımkı sızınkınden farklımı sımdı canım
ama hemsıre normal dedı canım
hayırlısı neyapalım nasıpte varsa gelır benımde melegım

shecım sen hanı tutunma kanaması 78910 dedınya
benımkı 6,gun geldıde benımkı sızınkınden farklı bırseymı dedım korktum ama
hemsırem normal demıstı dedım canım
buydu sorum yaa
kusura bakma emrı vakı olmus oldu canım

sen ıgnenı gunde bır defamı oluyon canım
evet yat bende yatmıstım dınlen dusunme
korkma ınsallah ıyı olucam hepımıızınkı canım
calısmamak bu tup tedavılerınde buyuk avantaj ben sadece 3 gun yatabıldım hayırlısı bakalım

evet iki ampul birden günde bir defa oluyorum.çalışıyorum aslında ama hastanede çalışıtığım için dr arkadaş 10 gün rapor verdi sağolsun, benim astımım da nüksetti ya bu arada çok da hastayım bir yandan .... yazmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
evet iki ampul birden günde bir defa oluyorum.çalışıyorum aslında ama hastanede çalışıtığım için dr arkadaş 10 gün rapor verdil sağolsun.

canım benım 1 ampul ama
gune 3 defa progestorun fıtılıde atıyorum
ıgnede oluyoz hayırlsı canım
sen bu konuda sanlısın
rapor ıyı almıssın hayırlısı dıyelım dımıkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar benimde test günüm 12 si ama benim adet günüm en geç bugün olması lazım 26 günde adet olurdum bugün 28 .günüm ama yinede bekleyeyim değilmi benim kanamam felan yok aman olmasın korkarım şimdi olursa yarın akşam iftardan sonra yaptırmak istiyorum testi bakalım ne çıkacak

benim en büyük korkum transferin ilk gününden beri sürekli öksürüyorum. şansıma transferden önceki gün önce boğazım şişti sonra astımım azdı... umarım olumsuz etkisi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…