Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bende anlamadım
als cım ama onceden 5,gun embrıyolarını 10,gun
3,gunlerı 12,gun
donmusu 14,gun ısterlerdı
sımdı hepsını asagı yukarı 12 getırmısler
senınkı normaldır canım yaaa
sıkma kendını bosver
nasıl olsa kan aynı kan sen aynı sensın canım bunlara takılma

sen taktıkça o kuruyor... bunu biliyormusun peki.. bırak akışına bacım.. kala kala akıntıyamı kaldın... herkesin belirtisi farklı olur.. hoş belirti felan da olmuyor...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana sürünemde hamişlik bulaşsın bariiiiŞenizŞenizŞeniz

mavıcım ben hem ıgne hem progestoron fıtlı kullanıyorum
canım
oyuzden zaten onun yuzunden akıntım oluyor
yanı bunlara takılma canım benım
bende baska seylere bakıyom
ama herkesın ayrı ooluyor yaa
hem daha cok erken canım

zeynepcım 6,gunde demek daha farklı
senın donmusun yok oylemı
aman olmasın bızımde yok bılıyon
karnımızdakıler sımsıkı tutunsun canım donmusumuzda olmasın varsın
ınsallah 9 ay sonra dogalrar bızı uzmezler ınsallah

bu arada ayyyy çok komiğim ya testi de yanıma koymuşum ara sıra bakıyorum biraz daha belirgin oldu ayyy umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum ama hayırlısı hiç böyle de görmemiştim bugüne kadar

embriyo kaliteleri 3bb 3ab 4bb 4ab 5aa diye devam ediyor kalitelerini belirlemek için kullandıkları terimler her hastane farklı kullanabilir.. yahu bende bu işin profesörü gibi açıklama yapıyorum...:)))))

canım idrar testinin çok az bile olsa silik çıkması hamileliğin göstergesi, bendede öyle çıkmıştı ve kanda hamile olduğumu öğrenmiştim.

ayymasallah angelcım
benım haberım yok valla
zaten 5,gune kadar zor dayandım
aman dedım neolursa olsun bana gelsınde yavrum tutunsunda kalıtesı onemlı degıl dımı angelcım

ben sadece iğne kullandığım için akıntı olmuyo..ama şeffaf akıntı gerçek bir belirti bence yabana atmayın...daha sonraki günler başlar belkide...boshayallersmile
neyse hakkımızda hayırlısı olsun
şu mübarek günlereda rabbim bizi boş çevirmez inşallah

bu arada ayyyy çok komiğim ya testi de yanıma koymuşum ara sıra bakıyorum biraz daha belirgin oldu ayyy umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum ama hayırlısı hiç böyle de görmemiştim bugüne kadar

bence hamilesinnn...ne güzellllll....
yarın bidaha yap yine çıkarsa kesin hamilesinnnndelikafadulden
süer bişey yaaaaaa
bende istiyommmmmm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…