Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

als cım sen erkenden yaptın sımdı nasıl beklıcen persembeyı
ısten ben oyuzden boyle cok strese gırıyorm
oyuzden yapmamaya calısıyorum
ama bırde gel bana sor yaa
allahım amınnnnnnnnnnnn mavıcm
ınsallah rabbım su ramazanın ve 3 ayların yuzu suyu hurmetıne nasıp etsın cocuklarımızı

:))) olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile gel kız iyice sarılayım bari.. sana topik olarak sarılıyoruz bütün hamişler olarak...

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
içimden bi his hala benimle olduklarını sölüyo ama..
bu ses ne kadar güvenilir bilemiyom bilmiyorumkismile

öyle canım inşaallah

amiiiin canım yarın yapsaydım daha iyi olurdu hakaten ama yatakta 1 saat yapayım mı yapmayı mı diye cebelleştim en son yapayım dedim eniyisimi görmezsem daha erken derim dedim kendi kendime bakarmısın bi de kendime umut veriyorum çıkarsa çıktı olacak yani çıkmazsa daha erken vay halime

hg soway kıs belirtiler varmıydı sende bnede dün kasık ağrıları başladı özellikle sol kasık ve sol bacağım

sorma bu çocuk sanki benim rahmime iğne baturup duruyor, dünden beridir yine bi koşturmaca dinlenemiyorum, sanırım kafası bozuldu benim çocuğun, dinlen anne diyor sanırım bana laelaelaelaelae

ewet canım ya sen kendini çok yoruyosun biraz bebişini düşün lütfen o yüzden çok koşturma

sovvay senin akıntı ne zaman başladı bi yazıver arkadaşım beee
bebişi sağlikla al inşallah kucağınaaa...
bizde bi dua ediverin gıııı hamişler

hiç belirti yoktu cnm bende, sadece son iki gündür rahmimde batma var, ama kan testine kadar hiç belirti ağrı sızı baş dönmesi vs. olmadı bende, lekelenme bile olmadı, üzülmüştüm ya bende, kandırmış çocuğum beni yokum die, sonra ceeeeeeeee yaptı bana naniknanik

als cım sen calısmıyonmu canım
hadı afıyet olsun
hadı bakalım aerık yarın ıdrar testı yapman farz oldu

sawaycım senın galıba ısın kosturmaca
bende santraldeyım ama senın kadar kosmuyom canım
allah kolaylık versın bosver elın ısı herzman bulunur
sen yavruna dıkkat et

zeynepcım daha cok erken canım senın yumoslardanda sancı yapardır
hadı bakalım ınsalah bu sancılara melege doner

sovvay senin akıntı ne zaman başladı bi yazıver arkadaşım beee
bebişi sağlikla al inşallah kucağınaaa...
bizde bi dua ediverin gıııı hamişler

transferden iki gün sonra yoğun bi şekilde başlamıştı ama bende kendimi bildim bileli yoğun bi akıntı hep vardı, normal karşıladım o yüzden, tabi herkeste olmayabiliyor...

Kızlar, 2011 Nisan anneleri "Dilerserin'in açtığı topik kapatılmış. daha önceden açılmış br topil varmış nisan anneleri için oraya yönlendirlimiş bizim topik, anlamadım gerçi niye kapatıldı, sonuçta temmuzda Tüp bebek yaptıranlarında 2 topiği vardı, ama önmeli olan hep birlikte olabilmek.

soway kız bende sıvılcelere taktım
sende sıvılse cıkmısmıydı

bırde hamıssen vucud ısısı dusermıymıs bu dogrumu yaa
yapanr varmı bu denemeyı hıcc

sağol cnm elimden geldiğince dikkat ediyorum tabiki.....

öyle ama işte :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…