Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

benim en büyük korkum transferin ilk gününden beri sürekli öksürüyorum. şansıma transferden önceki gün önce boğazım şişti sonra astımım azdı... umarım olumsuz etkisi olmaz..

bana verdikleri kağıtta öksürme aksırma sorun yaratmazmış. çok kasma canım kendini.. benimde astımım var çok iyi anlıyorum seni.. bol bol dinlen bakalım ...

oruç tutma işini ne yapacaksınız kızlar, hamileliğin ilk günlerde 16 saate yakın açlık pek sağlıklı değil diyor annem

şahsen ben tutucam tabi tercih meselesi ha eğer bebek olursa miğde bulantısı kusma felan olursa zaten tutamayız ama rabbim yardım ederde bişey olmazsa tutucam inşallah rabbimin emrini yerine getirmekten kimseye zarar gelmez benim kanımca

sorucam bakalım dr a orç meselesini... ama iğneler yüzünden ilk üç gün gitti keşke başından akşama ayarlasaymışım iğne saatlerini... tutamasakda herşeyin bir telafisi var neyseki ...bilmiyorum acayip pipirikli oldum hiç dikkat etmediğim kadar dikkat ediyorum beslenmeme mesela süt sevmem hergün içiyorum :)

kızlar demın wc ye gıttım
ıc camasırıma bıraz kan gelmıs
peceteye sıldım bırazda ona geldı
sızce neyapmalıyım yaa
6,gun geldı dun yoktu 8,gun yıne geldı off korkmaya basladım

sızce neyapmalıyım yaa

canım adet olman için çok erken... bence dinlen sen bugün ve stres yapma... dikkat et hareketlerine... çok çok gelmiyosa sevin belkide... tutunuyo bebişin sana.. demek ki rahimde damar yakınına yerleşti kanama yapıyo... az gelenden korkma.. ama doktorunada danış.. belki ilacını felan değişir yada ilave eder... hemşire ile değil doktor ile konuş canım... korkma sanada sevinecez burada inşallah..

sızce neyapmalıyım yaa

sürekli değil ara ara lekelenme şeklindeyse korkulacak birşey değildir herhalde, endişe etme ama kendini takip et artarsa hemen doktorunu ara.

benimde sol kasığımda şiddetli bi ağrı var sürekli değil aralıklı olarak geliyor. daha önce bahsettiğim kanamada olduğu için endişeliyim yatıyorum öyle.

kızlar 6,gunde az az gelmıstı
sımdı bılmıyorum
ısteyım yatamamda enazından oturarak calısıyorum
angelcım doktora meıl attım
hemen yazmassa hemen arıcam
yaa elım ayagım tıtredı
sızden az gelmıs bendede az gelmıs ama gun asırı olunca korktum
normalde benım yarın adet gunum ama bu ılaclar adet olmayı engellıyor dıye bılıyorum ve okonuda korkmuyorum
cocgumu kaybetmekten korkuyorum allahım korusun herkesıde benıde

korkma hayatım... izin alıp eve gidebilirsen aslında iyi olur gibi... bence bir sorun yok.. içini ferah tut... bakalım doktorun ne dicek.. senin tahlilin ne zamandı?

kızlar selam ben çok kötüyüm bugün transferin 6. günü ama dünden beri adet sancım var resmen..

moralim çok bozuk ağlamak istiyorum.. bebeğime kavuşamıyacakmıyım ben yine.. yokmu yani.. benimle değilmi...çok kötüyüm ya.. eşim aradı teselli vermeye çalıştı ama boş teselliler..:1no2:

benım tahlılım canım ayın 14 unde yanı 4gun sonra
ama bu gıdısle ben onu erkene alacaga benzıyor
5,gunu embrıyosu herlade az cok bellı olur dımı
neyse bırazdaha ferahladım
hayırlsı demekten baska carem yok kızlar dua edın bana

latıfecım canım o hepımızde var neden panık yaptın yaaa
hepımızn kasıgı agrımıstır ara ara benım gobegımın ıcı bılem agrıyor du sımdıde az az kanamam var gun asırıdır canım
sıkma kendını neyapalım bız elımızden gelenı yaptık takdırı ılahı canım

nisamcım inşallah tutunma kanamasıdır. çok yorma kendini canım.

ne bilim işte çok duygusallaştım bu tedavi sayesinde..

öyle ağlamak geliyo içimden.. hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor.. ben hep böyle beklemeye mahkummuşum gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…