Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

yok agrımıyor canım
arada kasıklarıma sancı vuruyor
doktorumu aradım sansıma cenazesı varmıs bugun
adamı dedım aramayayım sımdı
beklıcem bakalım
olmazsa yarına kadar beklıcem

Amin canım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin .

yok agrımıyor canım
arada kasıklarıma sancı vuruyor
doktorumu aradım sansıma cenazesı varmıs bugun
adamı dedım aramayayım sımdı
beklıcem bakalım
olmazsa yarına kadar beklıcem

canım çalışıyosan izin al eve git ayaklarını uzat yat dinlen allah hepimize hayırlısı olacaksa nasip etsin inşallah bir de çok panik yapma bu sitede okuduğum kanaması gelip hamile kalan çok oldu inş. senin de öyledir

ınsallah alscım
doktorumla muhakkak gorusucem
bıraz gecsın yok panık yapmıyorum
mecbur 4 saat daha ıdare edıcem hayırlısı allahtan
cok gelmedıgı ıcın cok sıkılmıyorum canım yaa hamdolsun bugunumuze

dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama............ ...15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide.................. .................................??
als17..................2.deneme................... ..........12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...... .........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr..... ......10 ağustos.......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan........................................... ................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...............2.deneme.........1emb....... .......14ağustos......????????
leyl....................1.deneme.............1emr. .............16ağustos.......???????
latifeelif...............1.deneme.............1emr ..............17ağustos.......??????
asiii8837.............1.deneme..............2emr.. .............5temmuz.........hamişşşşşşşşşşşşşş
bsevorane...........1.deneme.............2emr ..............15ağustos.......??????

listeye ekleyin kendinizi yoksanız.

nisam canım kanaman olmuş canım bugün ama eğer devamı yoksa hiç takılma sakın bakalım inşallah devamı gelmez.
benimki de 8.gün gelmiştisenin de 8.gün sanırım bugün.ben doktoruma sormuştum izin vermedi erken diye ama dayanamayım 8.gün akşam kan vermiştim.44 çıkmıştı sonucum tabi havalara uçtuk.canım çok erken dayabilirsen sen benim gibi yapma sakın ama çok kafana takılıyosa da bi test yaptır bakalım.ben çok ağlamıştım normal olduğunu bilmeden bari gebe değilsem ağlıyım rahatlıyım dedim.ama çok şükür ki Rabbime fasülyem gelmiş:)))

kızlar arkadaşlarımızdan hangisydi hatırlayamıyorum latifeelif miydi?sakın adet ağrım var diye üzülme canım.çoğumuz aynı ağrıları yaşadık.
hatta ben tam adet günümde acayip ağrı ve belirtiyle uyandım ve bu ağrıyı bu hissi o kadar iyi biliyodum ki sabah eşimi işe geçirirken ağlayarak uğurladım olmadı dedim 1-2 saate sökülürüm dedim o kadar aynıydı düşün.ve 2 saat sonra çamaşırımda kıpkırmızı kan vardı.kynar sular indi tepemden o an tamam dedim umut bukadarmış ben oyun dışı kaldım dedim.ama çok şükür kanamanın devamı gelmedi ama adet ağrıların geçen haftaya kadar devam etti hep.
o yüzden adet belirtisine sakın takılıp üzülmeyin kızlar:))))

catdogcum canım benım 6,gunde gelmıstı az az sonra aksama gecmıstı
dun yoktu bugun yıne geldı
doktorlar konustum dedı cokmu yok dedım az
damla damla mı dedı ıste demın yıne gıttım yıne pecete koyu pembe baya koyu ama geldı
doktorum ıgnemı 2 ye cıkarttı fıtılı bırakıcam
test yapma dedı cıkmaz dedı yapmıcam dayanabıldıgım kadar canım
dua et buda gecsın ve cok olmasın canım

ha bi de mavi0 arkadaşımız akıntı sormuş; canım ben senin gibi kupkuruydum hep transferden sonra.14.günkü testimden sonra doktor progesteron iğneyi jele çevirince sadece şuan jelden kaynaklı o da çok az şeffaf akıntım var onun dışında kuruyum canım.sakın üzülme kuruyum diye tam belirti değil çünkü.sen şuan bebeğine odaklan canım bunlara takılma sakın:))))))

mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 tane varmış.iyi dedi doktor bugunde arayıp bilgi vercekler onu sabırsızlıkla bekliyorum ama bişi kafama takıldı dün demiştiki doktorum.çarşamba günü sabah yani yarın için transferi sabah gerçekleştiririz dedi ...kafama takılan şu topladıktan neredeyse 1 bucuk gün sonra yerleştirmeleri normalmi yoksa yumurtalarım çok mu kalitesiz çok korkuyorum bu arada eşimde spersa yısı ve hareketi düşük çıkmıştı ama çok şükür hareketli bir spermi bulundu dün ve ayrıca mikroenjeksiyon uygulandı ....lütfen bir fikri olan beni rahatlatsın çok sıkıntılıyım allah herkesin gönlüne göre verir inş.

geçmiş olsun canım eğer yumişlerin kalitesizse ondan olabilir

canım biliyorum sen 2 gün önce de yaşamıştın ama inşalah bugünkünün devamı gelmez madem doktorun da yapma dedi yapma zaten ben fazla aceleci davranmıştım.zaten iğneyi de arttırmış ;canım iştesin ama bak fazla kıpraşmamaya çalış tamam mı zorlama sakın kendini.yol da yürüme eve gelirken akşam .
inşallah devamı gelmez dualarımız seninle canım :))))

zeynep 4 gerçektenmiii kalitesiz olabilirmi...doktorlar saklıyo olabilirlermi erken transfer bu anlamamı geliyoo çok üzüldüm çok soru sordum kusura bakma

ulku korkma canım hayırlı olsun tedavın
korkma doktorlar yada embrıyologlar yumurtalara bakmadan anlamazlar
hem yarın senın 1,gunun bugunmu olmustu opun anlamadım valla benım kafa yerınde degıl galıba tam kusura bakma canım

zeynepcım ınsallah canım bakalım beklıyoz
sabır en guzelı

zeynep 4 gerçektenmiii kalitesiz olabilirmi...doktorlar saklıyo olabilirlermi erken transfer bu anlamamı geliyoo çok üzüldüm çok soru sordum kusura bakma

valla benim bildiğime göre ya yumişler kalitesiz olur yada mikroenjeksiyon oluyoya bide eşinin hareketli spermi azmış ondan dolayı yavaş dölleniyor olabilir
bildiğim kadarıyla başkalarınada sorabilirsin
hem doktorlar saklamaz böle bişiyi
nerde yaptırdın yaş kaç

zeynep ankarada yaptırdım 29 yaşındayım

nisam pazartesi yopalndı yumurtalarım ve mikroenjeksiyon yapılacak embriyologlar yumurtalar ii dedi ama çarşamba günü yani yarın hemen transferin yapılması kafamı karıştırdı hayırlısı arkadaşlar elden bişi gelmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…