Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

hayır zeynep sana karşı bişi diğil aslaaaaaaa ama insan isteristemez üzülüyo..cevap verdiğin için tşkler.ben foruma yeni girdim sen yaptırıyomusun sorununuz ne

hayır zeynep sana karşı bişi diğil aslaaaaaaa ama insan isteristemez üzülüyo..cevap verdiğin için tşkler.ben foruma yeni girdim sen yaptırıyomusun sorununuz ne

benim dün transferim oldu haftaya salı sonuç alıcam inşaallah
ama üzülme burda soway arkadaşımız 2. gün embriyosuyla hamile kaldı çok şaşırdık
demekki 1. günle 5. günle alakası yok verecek olan Allah
bu benim 2. denemem

canlar, anne adayı arkadaşlarım nisan annelerindeki 2011 nisan anne adayları topiğinde buluşalım kızlar,
simten81 arkadaşımız da orada:)))
ama buradaki diğer arkadaşlarımızda ayağımızı sürelim hayırlısıyla oraya gelsinler inşallah :)))):Saruboceq:

ınsallah catdogcum sen gıt canım
bızde burda yenı gelenler ve bekleyenlerle konusalım ınsan ılla merak edıyor herseyı
ınsallah bızde sızın yanınıza gelırız
ınsallah allahım neolur yaaa

inş. zeynep seninkide pozitifle sonuçlanır ve isteyen herkesinki de hayırlısı bakalımsenin kaçıncı gün embriyosu ve tranfer edilirken acı duyuyomusun zor değildir umarım

inş. zeynep seninkide pozitifle sonuçlanır ve isteyen herkesinki de hayırlısı bakalımsenin kaçıncı gün embriyosu ve tranfer edilirken acı duyuyomusun zor değildir umarım

evet embriyoların dayanma gücüne göre transfer ediyolar ama bazı merkezler mesela arkadaşım antalyada yaptırdı onların hepsine 2.günde transfer yapıyolarmış merkezin labaratuarı ne kadar iyiyse o kadar çok bekletebiliyolar laboratuar şartları geişmiş değilse tehlikeye atmıyolar embriyoları meraklanma fazla bence rabbimden hayırlısını iste o kadar

ınsallah catdogcum sen gıt canım
bızde burda yenı gelenler ve bekleyenlerle konusalım ınsan ılla merak edıyor herseyı
ınsallah bızde sızın yanınıza gelırız
ınsallah allahım neolur yaaa

canım benim ya burayı da bırakamam ki sizleri merak ediyorum çok giremiyorum zaten nete eşim zararlı diye kızıyo bende arada giriyorum ama buarada da sizleri takipteyim canlarım:)))inşallah hepbirlikte orada buluşuruz:)))) hihoyyyt:Saruboceq:

zeynep şimdi aradılar merkezden ne dediğini heycandan unuttum diyebilirim ...ama hatırladığım kadarıyla 7 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş 3 ünün gelişimi ii dedi sanırım allahım ya kafam gittiii bir an ...
yarın transfer edilicek ..hayırlısı olsun allahtan dileğim bu hepimiz için

sıkma canını canım ınsalah bak guzel olucak
sızde ne sorun vardı

canım bızdede aynı sorun
ama rabbım azo spermlılere nasıp edıyor dımı
sen bunlara takılma bıze sadece saglıklı 1 sperm olsa yetıyor
senın ılk denemenmı uzme kendını takılma bak dollenmıs yumosların canım

eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az ..bende sorun yok

canım sende sorun yoksa korkma... bir arkadaşımızın dediği gibi laboratuvar kalitesi yeterli değilse fazla bekletmeden transfer edebilirler.. illaki 5.gün olacak diye bişey yok.. yumurtaların kalitesiz olduğuna da inanmıyorum.. yoksa dölleme işlemi yapmazlardı kalitesiz yumurtaya.. sen gönlünü ferah tut.. soway 2.gün embriyosu ile hamiş... herşeyi olumlu tarafından bak...

ayy ben cıktım pardon ısım vardı bacım
ulun bey dedı cokmu azmı
bende dedım az az gelıyor
rengını dedım
dedı ne olumlu nede olumsuz korkma
hastalarımızda oluyor boyle duruumlar dedı
ben gunde bır defa ıgne 3 defa fıtıl alıyordum
sımdı fıtıller ıptal oldu ıgnem gunde 2 defaya cıktı
dedım erken yapsam olmazmı yok dedı yapma cıkmaz dedı
aman angel persembe gunu yanı 10,gunu aksamı yapsam cıkmazmı kız
degerım az cıkar ama dımı varsada
oyle ıste korkma dedı
devam dedı
ama benım oruc yattı ozman yaa
cunk usabah ıgne olursam oruc tutamıcam oyleyse hayırlsı melegım gelsınde bu sene hıc tutmayı dusunmuyorum yerıne ınsalah tutarım yeterkı o gelsın
kız angel normal dımı herseyım sonunda benım gıbı olan var bırsuru ama benım gun asırı oldu nedense hayırlııs bakalım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…