Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar allah rızası için yardım edin test günüm 12 sinde şimdi idrar testi yaptım negatif adet olmam gerekiyodu o da yok ne yapayım bn şimdi kanda çıkarmı idrarda çımayan ne olur bi şeyler söyleyin

canım ben 9.gün akşamı yaptım silik çıktı 10.gün sabah daha da belirgindi.. ama benim kan değerimde yüksek olduğu için çıktı.. onun için negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrayıp çökebilirsin.. ama bir bakim çıkarsa çıkar çıkmazsa test gününü beklerim diyosan o başka.. çünkü normal gebeliklerde bu silik çizgi adet gecikmesinden 10 gün sonrasında çıkıyor.. anlatabildim mi? tabiki insan meraktan çatlıyo... git bir kan testi yaptır.. 50-60 biley çıkar.. 10 unu üstü gebelik olarak değerlendiriliyormuş... bilmiyorum bacım yaa.

angel canımsagol bılgılerın ıcın
ben zaten kanda baktırayyım dıye dusundum canım ıdrarda bakmak ıstemıyorum
selsecım uzme kendını
ıdrara guvenme yınede
sen kana bak canım

canım doktorum bana cokmu azmı damla damla mı dıye sordu
senınkı nasıl de bakım
korkma benımkıde az az devam edıyor
evdesın yat kalkma canım
sıkma canını doktorunla muhakkak gorus
benım doktor ıgnemı 2 ye cıkardı fıtıllerı ıptal ettı
sen nerde yaptırdın tupu canım

günlük ped koymuştum ortası serçe parmağım kadar kahverengi leke olmuş silince devamı geliyor ama şeffaf akıntı içinde ince ince. oturduğum yerde zaten akıntım var gibi hissediyordum. memeorialde yaptırdım canım ben

doktorum bana kırmızı dıye rengını sormadı
korkma cogu hasta boyle dedı
bakalım bındık bır alamete gıdıyoz gıyamete sarkısı gıbı olduk
aynen ne fıtıl yaa uyuz oluorum ben uyuz:))

hımm ıyı hadı bakalım canım
ya ben sordum doktora kesme dedı onu su pozısyonda kesemeyız dedı
bırde ben kan sulandırıcı ıgnede oluyorum
neyse canım hayırlsı olsun ıkımız ıcın

ne olsuk canım kafayı yıcem
doktoru arasammı yaa
adet gıbı kızarmıs
cıkarmı acaba kanda yaaaaaaaaaa
bugun 8,gunum offffffffffffffffffffff

azda olsa çıkabilir böyle belirsizlikle üzüleceğine git yaptır bence... ama doktoru da ara kanaman varsa ve artıyorsa şu kan sulandırıcıları kesmesi gerek diye biliyorum ben, nerede yaptırdın sen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…