- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.561
ben hıc bılmıyorum nasıp canım
bu aksam az cok bellı olucaktır
hayırlsı canım yaa
hadı ben cıkıcam bırazdan doktoru sonuc eger olumlu cıkarsa arıcam
hadı aeo rabbım umutlarımızı yıkmasın ınsallah
ne olsuk canım kafayı yıcem
doktoru arasammı yaa
adet gıbı kızarmıs
cıkarmı acaba kanda yaaaaaaaaaa
bugun 8,gunum offffffffffffffffffffff
öğlen saatlerinde yaptırdım ben yaklaşık 1 saattir ateşim var ve midem bulanıyor.
benim lekelenme devam ediyor hala üstelik koyu kahveye dönüştü??? dr aradım cevap yok
son durumun nedir canım
aradım dr ile konuştum coraspini kes dedi, birde devam ederse cuma günü test yaptırmamı söyledi... normalde pazardı.
ince ince lekelenme devam ediyor bu arada.
shecım sen hanı tutunma kanaması 78910 dedınya
benımkı 6,gun geldıde benımkı sızınkınden farklı bırseymı dedım korktum ama
hemsırem normal demıstı dedım canım
buydu sorum yaa
kusura bakma emrı vakı olmus oldu canım
mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 tane varmış.iyi dedi doktor bugunde arayıp bilgi vercekler onu sabırsızlıkla bekliyorum ama bişi kafama takıldı dün demiştiki doktorum.çarşamba günü sabah yani yarın için transferi sabah gerçekleştiririz dedi ...kafama takılan şu topladıktan neredeyse 1 bucuk gün sonra yerleştirmeleri normalmi yoksa yumurtalarım çok mu kalitesiz çok korkuyorum bu arada eşimde spersa yısı ve hareketi düşük çıkmıştı ama çok şükür hareketli bir spermi bulundu dün ve ayrıca mikroenjeksiyon uygulandı ....lütfen bir fikri olan beni rahatlatsın çok sıkıntılıyım allah herkesin gönlüne göre verir inş.
şhe malesef benim 7 yumurtam döllenmedi 7 tane toplandı 4 tane döllendi 3 tanesinin iyi olduğu söylendi yarında transfer yapçaklar hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?