Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ben hıc bılmıyorum nasıp canım
bu aksam az cok bellı olucaktır
hayırlsı canım yaa
hadı ben cıkıcam bırazdan doktoru sonuc eger olumlu cıkarsa arıcam
hadı aeo rabbım umutlarımızı yıkmasın ınsallah

tamam senin güzel hatırın için 6-7-8-9-10 olsun, bir günden bişii olmaz. Hem bende internette yazanı söyledim, yoksa nerden bileyim. ama bir günün büyük bir değişiklik yapacağınıda sanmıyorum.:1hug:

ülkücüm, benimde başıma benzer bir olay geldi. Pazar günü 10 tane yumurtam toplandı, Pazartesi aradılar ve 9 tanesinin döllendiğini, salı günü transfer edileceğini söylediler, bende hemen kabul etmedim eşimle ve dokturmla görüşeyim dedim. Madem 9 tane var niye en azindan 3. güne kadar beklemiyoruz diye sordum doktoruma, o da haklısın, olabilir, biz dondurmak için mümkün olduğunca çabuk dondurma işlemini başlatmak istiyoruz dedi. sanki ilkinde tutmayacağına baştan inanmış gibilerdi. ama biz 3. güne kadar bekleyelem, kalan sağlar bizimdir dedik, az yumurta olsa dediklerinde haklı olabilirler.
senin 7 yumurtan da döllendiyse eğer ve kaliteleri iyi durumdaysa o zaman 3. güne kadar beklemelerini isteye bilirisn. ama kalitesinde sorun varsa onlar bir an önce transferini yapmak isteyebilirler, bunları bir soruver doktoruna.
allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz.:1hug:

Nisamcim, umarım tutunma kanamalarıdır. Eğer test yaptırmaya karar verdiyesen, mutlaka bir değer çıkacaktır 8. gün olmasına rağmen.
Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

şhe malesef benim 7 yumurtam döllenmedi 7 tane toplandı 4 tane döllendi 3 tanesinin iyi olduğu söylendi yarında transfer yapçaklar hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…