Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

tamam :sinifsinif:

canlarım cok sagolun benı merak etmıssınız

canlarım hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ınsallah degerım katlanırve melegım benımle olur 9 ay boyunca ve dunyaya gelır ınsallah

aaaayyyyyyyyyyy inanmıyorum canım çoooooook sevindim :lepi::lepi::lepi:ya nasıl yani kan testinde mi çıktı

selam bayanlar bende ramazan bayramından sonra tüp bebeğe gitmeyi düşünyrm ama gitmekten çok korkuyrm.2.aşılamam berbat geçmişti.sancıdan saatlerce müşahade altında kaldım.10 aydır dr gitmiyrm.nisacım bebişine çok sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.bol bol dua oku bebişine

evet als canım kanamam cogalınca solugu acılde aldım
hadısende yaptır ama normalde herseyın yaptırma
ben kanama uyuzuden yaptım canım
hamdolsun masallah hepımıuze yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

guleysa canım yaaaaaaaa etmemmı ben sureklı edıyorum
burda cogu hamıs herkesın edıyor bırbırıne canım
allahım herkese nasıp etsın suan zaten saf gbıyım ruyamı gercekmı bılmıyorum suan
doktorun aramasını beklıyorum

evet als canım kanamam cogalınca solugu acılde aldım
hadısende yaptır ama normalde herseyın yaptırma
ben kanama uyuzuden yaptım canım
hamdolsun masallah hepımıuze yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya canım gerçekten çok sevindim bilmiyorum bu akşam yaptırsammı diyorum ama eşimle gitmek istiyorum işi varmış yarın sabah gideriz dedi bilmiyorum karnım ağrıyo bu sabah

bu arada herkese hayırlı ramazanlar :))))

allaha şükürler olsunki gerçek canım.hayırlısıyla bebek sahibi olmak hamiş olmak bizlerinde başına inşş.bebişinle konuş sakın seni bırakmasın.allaha emanet olun

canlarım cok sagolun benı merak etmıssınız

canlarım hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ınsallah degerım katlanırve melegım benımle olur 9 ay boyunca ve dunyaya gelır ınsallah

nisammmmmm çok sevindim kızzzzzzzzzzzz..... bugünde parti var desenize.... yuppiiiii..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nisammm hamileeeee nisammmm hamileeeee :lepi: :lepi: bacım inşallah katlanarak gider... Allah kucağına almayı nasip etsin... listemiz hamisler ile doluyor walla... negatif olanlarda inşallah tez vakitte kavuşurlar....

bende ikinci testimi verdim sabah ... saat 12 de sonucunu alıcam bakalım ne kadar katlandı???

aynı işyerinde çalıştığımız samimi oldugum bir arkadaşta hamileydi ısrarla bekleyecem dedi artık negatif sonuç görmek istemiyrm dedi sabırla bekledi ve allah şükerler pozitifi gördü.

ya ben dün idrar testi yaptım 2. çizgiyi silik te olsa gördüm bugün son kullanma tarihi 2009 olan bi test var dı onu öylesine deneyim dedim nasıl olsa çöpe atıcam diye onda bi şey çıkmadı zaten tarihi geçmişti diye pek kafama takmadım

ayyyy maşallahhhh çok sevindim.diğer 3 arkadaşta en kısa zamanda pozitif haberini verir inşallah.arkadaşlar tüp bebekten çok tırsıyorum yaaa.çok gözümde büyümüş sanki ölüle eşdeğer.yumurta toplaması falan çok zormu?

inşallah hayıırlısı canım bugün karnım ağrıyo seninde böyle olmuşmuydu bacağıma vuruyo ağrı

idrar testlerine pek güven olmuyor caım... hele tarihi geçmisse... aslında bugünde yaptırsan çıkar belki ama senbilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…