Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

hiç korkma canım hiç zor değil.yumurta toplama zaten narkoz veriyorlar bi şey anlamıyosun uyandığında hafif kasık ağrısı oluyo çalışıyosan o gün işe gitme bence transfer de çok su içip sıkışık olman lazım o biraz zorluyo 5. dk. bi şey zaten

yok canım... uyutuyolar zaten... bilmem ben pek zorlanmadım... sadece transfer yapılmadan 2 saat önce heyecan bastı.. nikahımda bile öyle heyecanlanmamıştım... transfer yapıldı bende rahatladım... süreç zor değil arkadaşım sen biraz fazla abartmıssın sanki :))):1shok: sempatiksalakcinni

als kafana çok takacaksan çok dert edeceksen çok huzursuz olcaksan uykunu kaçıracaksa git bu akşam yaptır.yok dayanıırm o kadar kafaya takmıyrm diyosan bekle

als cım zaten senın yarın test gunun
cok merak edıyorsan aksamdan yaptır ama olsun yaaaaaaaaaaa
bosver yarın yaptır canım benım

angelllllllll yaaaaaaaaaa cok sagol
ınsallah degerlerımız katlanır yavyumuz dusmeden 9 aya kadar saglıkla gıder ve kucagımıa alırız canı m yaaaaaaaaaa
sen nerde yaptırdın testını bugun
senın doktorunda ulun beymı canım
kasıkların agrıyormu senınde arada bende varda

inşallah hayıırlısı canım bugün karnım ağrıyo seninde böyle olmuşmuydu bacağıma vuruyo ağrı

hehehee... bugün 2.kan testimi verdim... biliyorsun benim değerim çok yüksek çıkmıştı birde... 562 .. ona rağmen hala adet sancısı gibi geliyooooooo sonra gidiyooooooo sonra geliyooooooo sonra gidiyooooooo :)))) böyle işte...

ayyyyyyyyy evettt çok abartıyorum.

yok canım ben memorialda yaptırmıştım... kasıklarım ağrıyooo... arada sırada... bak yazarken bile ağrıdııııı... ağrıdı yazana kadar geçti... adamı deli eder bu yaa...

bilmiyorum ama herhalde bu süreçte adet sancısı çekmeyen yok gibi bi şey

sizler okudunuz mu hiç adet sancısı çekmeyeni

yok ben okumadım
aslında tam adet sancısı gıbı degıl
adet sancısı kısa kısa olmuyor
bu kısa kısa kut dıye oluyor ve belede vuruyor
yanı bende oyle canım

umutta ulun bey canım

tanıyorum canım bundan 9 yıl önce apandisitim patlamıştı kendi dalı olmamasına rağmen bir arkadaşım araya girmişti o zaman bahçecideydi beni muayne etmişti sadece onlar anlamıştı biliyomusun apandisit olabilir bazen etrafını zar kaplayabiliyor demişti kana karışmasını engelliyor demişti bazı doktorlarda kanser olabilir diye atıp tutmuşlardı

benim bir arkadaşım 9 sene önce ulun bey doktoruydu ikiz kızları var. 9 yaşındalar
iyi bir doktor olduğuna inanıyorum bu umut tüp bebek nerede

günaydıııınnnnnn arkadaşlar...
nisam tebrik ediyorum seniiiiii:dance:
maşallah subhanallah....
rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah..
darısı tüm bekleyenlere inşallahhh:Saruboceq:

bugün beşinci günnn...
çok nadir olarak kasıklara minik batmalar dışında bi nane yok bende..

ne güzel işte... ne nanesi bekliyosun ki.. hiçbirimiz hemen aşermedik... midemiz bulanmadı başımız dönmedi kimsenin canı turşu çekmedi :))))) sen kendini hep adet olucakmış gibi hissetmekten başka nanesi yok bu işin :)))

kızlarrr ben dün test vermiş artık bugun herşey belli oluyorr.negatif yada pozitif dr.umu 1.30 da arayacagım.Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…