- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.641
kızlarrr ben dün test vermiş artık bugun herşey belli oluyorr.negatif yada pozitif dr.umu 1.30 da arayacagım.Allah hayırlısını versin.
kızlarrr ben dün test vermiş artık bugun herşey belli oluyorr.negatif yada pozitif dr.umu 1.30 da arayacagım.Allah hayırlısını versin.
ne güzel işte... ne nanesi bekliyosun ki.. hiçbirimiz hemen aşermedik... midemiz bulanmadı başımız dönmedi kimsenin canı turşu çekmedi :))))) sen kendini hep adet olucakmış gibi hissetmekten başka nanesi yok bu işin :)))
ben ramazan bayramından sonra düşünüyorum ama sizinle yazıştığım zaman bile kalpim heyecandan ve tedirginlikten pır pır atıyor.ne kadar zorlu süreçlermiş bunlar yaa.allah yardımcımız olsun ramazan ayının yüzü suyu hürmetine.hiç korkma canım hiç zor değil.yumurta toplama zaten narkoz veriyorlar bi şey anlamıyosun uyandığında hafif kasık ağrısı oluyo çalışıyosan o gün işe gitme bence transfer de çok su içip sıkışık olman lazım o biraz zorluyo 5. dk. bi şey zaten
she kız cok kanamam oldu dun saat 17,00 kırmıızı kırmızı kan gelmeye basladı hamdolsun sımdı azaldı
cok sukur yaaaaaaa melegım benımleymıs hamdolsun
hamdolsun rabbım herkese nasıp etsın
dua edın degerlerım katlansın ve guzel guzel gıtsın hamılelıgımız
kız ne dalga geçiyon benle sen bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende pek ağrı sızı yok gııı
millet hep yazıyo ya kasıklarım belim rahmim ağrıyo diye akannehir
işte o naneden bahsettim...naniknanik
aman neyse benim kuzular uslu heralde:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlarrrr kararrımı değiştirdim eşimi çağırdım kan vermeye gidiyorum doktorumda yarın yokmuş zaten lütfen dua edin çok heyecanlıyım
hamile olan arkadaslarım sızden hala kahverengı leke gelıyomu
bırak uslu uslu dursunlar... tutunsunlar annesine inşallah...
bu arada 2.kan testim 14.gün değerim 1387 çıktı...:teytey: :teytey: :teytey:
yahu bunlar ikiz midir nedir??? delikafadulden
bırak uslu uslu dursunlar... tutunsunlar annesine inşallah...
bu arada 2.kan testim 14.gün değerim 1387 çıktı...:teytey: :teytey: :teytey:
yahu bunlar ikiz midir nedir??? delikafadulden
Angel maşallah değerine, bunlar kesin ikiz, benim 14.gün değerim 616 idi.
Banada 2 yerleştirdiler ama 1 tanesi tutundu. sendeki değer süper
kese görmeye ne zaman gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?