Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızım maaşallah, benim değer 734 dü. senin ikiz galibem :dance::dance::teytey:

walla heyecan yaptım ... ama hep ikiz çocuğum olsun isterdim... çocukluğumdan beri... doktorumu bekliyorum şimdi bakalım ne zaman çağıracak... anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ikiz düşünemiyorum kızz... dün gece sahura kalktık eşime diyorum ki şimdi düşünsene gece kalkım yanımıza geliyo ötekide peşinden taklip ediyo.. bize yatacak yer kalmaz artık :))))) hep hayalim ikiz... bakalım biraz daha sıkacağız dişimizi...

en hayırlı kararı vermissin canım... cuma sabahını beklicez hep birlikte... Allah emeğini boşa çıkarmasın...

ayyyyyyyyyy canım ya, çok çok çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızım maaşallah, benim değer 734 dü. senin ikiz galibem :dance::dance::teytey:

bir site var.. doktorlara soru soruyosun cevap veriyolar... kan değerlerimi yazdım ikiz ihtimali nedir dedim.. %70 ihtimal ikiz dedi.... olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :1hug: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:lepi: süper bi haber, ben çok seviyorum, çok isterdim ikiz olsun benimkide, tabi allah bilir, angel cnm demekki ikitane angel daha geliyor :dance:

ayyyyyyyy cok sagol sowaycım
allahım benımde degerlerım kat kat arttırsın dua edın canların

ay angel yaaaaaaaaaa hadı bkalım
sen bugn yarın gıdersın canım keseyı goreye
cunku dun demıstı burda bırı unuttum 1000 olunca gıdermısız ay bende cok merak edıyorum yaaaaaaaaaaaa
bende cuma yapıcam ınsallah degerım katlanarak ılerler unutmayın duanızda benı

:lepi: süper bi haber, ben çok seviyorum, çok isterdim ikiz olsun benimkide, tabi allah bilir, angel cnm demekki ikitane angel daha geliyor :dance:

hehehe... bir anda 4 kişilik bir aile olucaz... şaka gibi yaa... tabi görmeden kesin bişey diyemeyiz.. ama ilk sizlere haber vericem canlarım... Allah sonuna kadar gitmemizi nasip etsin... tek olsun çift olsun... sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsunlar da... ay Allahım bana hala şaka bigi geliyor yanlız... ben daha hamileliğime adapte olamadım her test yapışımda kesin yanlıklık çıkacak diyorum... hehehee... yanlış çıkıyor hep yenisi iki katı çıkıyor :))))))))))

akşama doktorum arar beni... bakalım ne zaman çağıracaklar...

allah gönlüne göre versin angelcim, sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler olduktan sonra ikiz annesi olmak süper olur. bir taşla iki kuş.:dance::sm_cool:

ikiz bende 13 - 14 yaşımdan beri hep bir kız bir erkek ikizim olacak benim derim... keşke gerçekten öyle olsa. ben tek çocuğum belki bu yüzden mutlaka iki çocuk isterim hep. inşallah bakalım....

ikiz bende 13 - 14 yaşımdan beri hep bir kız bir erkek ikizim olacak benim derim... keşke gerçekten öyle olsa. ben tek çocuğum belki bu yüzden mutlaka iki çocuk isterim hep. inşallah bakalım....

biz 4 kardeşiz ancak diğer kardeşlerin hep tek çocuğu var onlara kardeş yapmadılar.. bende ondan iki kardeş olsunlar istiyorum çünkü kardeşlik çok güzel bişey.. eşim ikinci çocuğu istemiyodu... biraz emrivaki oldu sanırım hehehee.... kadının fendi erkeği yendi olacak mı bakalım???

bırak uslu uslu dursunlar... tutunsunlar annesine inşallah...

bu arada 2.kan testim 14.gün değerim 1387 çıktı...:teytey: :teytey: :teytey:

yahu bunlar ikiz midir nedir??? delikafadulden

ayyyy ne bu değer böyle bacımmm...
ikiz kuşlar geliyoooooo...
keseleri görmen yakındır heeeedelikafadulden
darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

inanmıyorum o da hamiş çıkmışş.. ayy burası valla uğurlu yaaa.. moralim düzeldi valla...hadi bakalım hayırlısı....

ramazanınız hayırlı haberlerle güzelleşsin inşallah hanımlar,benim son 5gün heyecandan ölücem ama içimde umutsuzluk var inşallah şu mübarek günde Allah dualarmızı kabul eder de kuzucuklarımız bizi hiç bırakmaz

angeelll değerin katlamış canım çok sevindim valla... ekişz bebeer geliyo desene.. hadiii bakalım maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topiğimize maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ley senin transferinin kaçıncı günü?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…