Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

çooooooook sağol canım ya varya rüyadamıyım ben inanamıyorum bugünlerimize çoook şükür rabbime allah isteyen herkese tattırsın deminden beri herkesi arayıp ağlıyorum e bide yaş 35 olunca :ecrin_bebek:bana destek veren herkesi öpüyorum

kızlar ya bişey sorucam kan testinde pozitifi aldığın zaman bunun dış gebelik boş gebelik vs olduğu anlaşılabiliniyor mu,ben pozitifi alsam bunu8 düşünmekten keseyi görene kadar sevinemem,bilen varsa cevap lütfen???

ALS çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin darışı başımıza inşallah..

kız Allah iyiliğini versin emi.. çok güldürdün beni... doktorum aradı ikiz olma ihtimali yüksek dedi .. 23 ağustosta bizim pırasaları görmeye gideceğim inşallah...

ay canım Allah hep güldürsün böyle inşallah :)))opuyorumnanaktan
23 ünde inşallah hem görür hem kalplerini duyarsın inşallah böyle pıt pıt alkisalkisalkis
ay harika bişey ya düşünmesi bilezemuszemus
hep böyle güzel devam etsin inşallah canımgamyoncuiremsu

canım o kadar stres yapma... kan testinde ani çıkışlarda pek hoş karşılanmıyor. yani değer 70 iken iki gün sonra eğer 1000 olursa sorunlu olur.. her 2 günde bir 2 katı artarsa sorun yok...yani 70 - 150 - 300 diye ilerliyor.. doktorlar kontrol için testi tekrarlatıyolar zaten:..

23 ağustosa kadar zaman nasıl geçicek yaa :)))) ah birde görebilsem... bakalım sen bu duyguyu yarın yaşayacaksın... anlatırsın bizede...

als cim bu güzel haberi duyunca insan inan yaş kaç olursa olsun zırlıyo vallah uzunca bi süre :)))
ben de durup durup ağlıyodum yeni yeni düzeliyorum; dün balık ayıklarken içinde minik 2 beyaz yuvarlak zar gördüm (sanırım yumurtaydı)
ay zor tuttum kendimi ya; ayyy anneymiş bu diyemafoldumben

23 ağustosa kadar zaman nasıl geçicek yaa :)))) ah birde görebilsem... bakalım sen bu duyguyu yarın yaşayacaksın... anlatırsın bizede...

inşallah canım bakalım ama kalbini duyabileceğimizi sanmıyorum benim de daha erken
kısmetse yarın 5+5 olucak daha kalbi gözükür mü bilmiyorum inşallah bizim minik süpriz yapar :)))):ecrin_bebek:

ne bileyim ya 2yıdır olumsuz sonuca alıştım olumlu düşünmeyi unutmuşum illaki bir olumsuzluk arıyorum işte,ay şimdiden ikinciye hemen mi yoksa bayramdan sonra mı başlasam diye düşünüyor buluyorum kendimi,kafayı sıyırdım galiba,inşallah hayırlısıyla ben de buraya hamileyim diye yazarım...

KIZLARRRR sabahtan beri hamile kıyaftelerine bakıyorum:) sonunda bizde giyicez o kıyafe:ecrin_bebek:sırnaşık şey:CüvCüv:tlerden

canım çok sağol darısı başına inşallah

KIZLARRRR sabahtan beri hamile kıyaftelerine bakıyorum:) sonunda bizde giyicez o kıyafe:ecrin_bebek:sırnaşık şey:CüvCüv:tlerden

ay biz de haftasonu eşimle gidip bebek kıyafelerine, pusetlere falan baktık nasıl güzeller insan özeniyor gerçekten;
inşallah Rabbim hayırlısıyla bize de alıp kullanmayı nasip eder inşallah

öyle canım öyle zor hamile kaldığımız için hepimiz için öyle ama yaş ilerleyince insan biraz umutsuzlaşıyor sanki bilmiyorum çoooook şükür rabbime deminden beri ağlaşıyoruz herkesle

alsssssssssss ayyyyyyyy canım masllah yaaaaaa msalah
alahım bu kadar hamıs haberı aldık hamdolsun sana
ınsallah hepberaber 9 ay sorunsuz bırsekılde hamılelık gecırırız

catdogcum evet canıım ınsallah bende gelıyorum nısan topıgıne
su doktorlar hala gorusemedım nezaman yap dıcek degerlerımızde bır katlansa hayırlsıyla dımı kızlar
keseyı kalp atısını gorsek dımı
ayyyy soway kız be hala ınannamıyorum yaaaaaaaaaa
demek sen soku attık uzerınden canım

Son düzenleme:
catdogcum sen baya hassaslasmıssın canım annem yaaaaaaaaa
ayy kızlar sızdede afallama ınanamama oldumu
sok gecırme gıbı hala ben hayaldeymısım gıbıyaaaaaaaaa cok mutluuym
allahım nazarlardar sakasın hepımıze sureklı dua edelım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…