- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.701
ALS çok çok çooooookkkkkk tebrik ederim seniii..... her gelen hamileyim diyo ne güzel bir topik burası yaa... hadi bakalım nisan anneleri topiğine sende transfer oldun :)))) gözün aydın canım.. Allah kucağına almanıda nasip etsin inşallah..... ay çok sevindim yaa...:lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kız Allah iyiliğini versin emi.. çok güldürdün beni... doktorum aradı ikiz olma ihtimali yüksek dedi .. 23 ağustosta bizim pırasaları görmeye gideceğim inşallah...
kızlar ya bişey sorucam kan testinde pozitifi aldığın zaman bunun dış gebelik boş gebelik vs olduğu anlaşılabiliniyor mu,ben pozitifi alsam bunu8 düşünmekten keseyi görene kadar sevinemem,bilen varsa cevap lütfen???
ALS çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin darışı başımıza inşallah..
ay canım Allah hep güldürsün böyle inşallah :)))opuyorumnanaktan
23 ünde inşallah hem görür hem kalplerini duyarsın inşallah böyle pıt pıt alkisalkisalkis
ay harika bişey ya düşünmesi bilezemuszemus
hep böyle güzel devam etsin inşallah canımgamyoncuiremsu
23 ağustosa kadar zaman nasıl geçicek yaa :)))) ah birde görebilsem... bakalım sen bu duyguyu yarın yaşayacaksın... anlatırsın bizede...
23 ağustosa kadar zaman nasıl geçicek yaa :)))) ah birde görebilsem... bakalım sen bu duyguyu yarın yaşayacaksın... anlatırsın bizede...
kızlar ya bişey sorucam kan testinde pozitifi aldığın zaman bunun dış gebelik boş gebelik vs olduğu anlaşılabiliniyor mu,ben pozitifi alsam bunu8 düşünmekten keseyi görene kadar sevinemem,bilen varsa cevap lütfen???
ALS çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin darışı başımıza inşallah..
KIZLARRRR sabahtan beri hamile kıyaftelerine bakıyorum:) sonunda bizde giyicez o kıyafe:ecrin_bebek:sırnaşık şey:CüvCüv:tlerden
als cim bu güzel haberi duyunca insan inan yaş kaç olursa olsun zırlıyo vallah uzunca bi süre :)))
ben de durup durup ağlıyodum yeni yeni düzeliyorum; dün balık ayıklarken içinde minik 2 beyaz yuvarlak zar gördüm (sanırım yumurtaydı)
ay zor tuttum kendimi ya; ayyy anneymiş bu diyemafoldumben
canım çizelgeni aklemişsin hayırlı uğurlu olsun uğur getirsin canım :))))su gibi geçsin zaman....
ALS çok sevindim cnm tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr alkisalkisalkis
ay biz de haftasonu eşimle gidip bebek kıyafelerine, pusetlere falan baktık nasıl güzeller insan özeniyor gerçekten;
inşallah Rabbim hayırlısıyla bize de alıp kullanmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?