- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.741
iftardan sonra yaptırsam sonuç belli olur demi yani 11.gün[/QUOT
çıkar canım git bir dene bakalım... inşallah yarın pozitif haberini okurum buradan..
inşallah canım inşallah
sende memorialdemi yaptırdın eğer memorialse transfer tarihin ayın 31 i miydi
als cım ben sadece arkadaslarımla paylastım
benım gızlı tup yaptırmam aılem ve esımın aılesı bılmıyor
ınsallah kalp atısından sonra dıcz bızde suprız yapcak torunları onlara ınsallah canlarım
dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.
als cım ben sadece arkadaslarımla paylastım
benım gızlı tup yaptırmam aılem ve esımın aılesı bılmıyor
ınsallah kalp atısından sonra dıcz bızde suprız yapcak torunları onlara ınsallah canlarım
dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.
angel canım ya çizelgeyi seçip ekliyorum formata uygun değil diyo anlamadım vallah 5 defa yaptım eklemedi arkadaşım? var mı bilgin?
bebeğim senin aşılamaydı değil mi....
benim yaş 35 o yüzden hiçaşılama denetmediler bana vakit kaybı olmasın diye..
ümitsizliğe kapılma bak ben aşılama yapılamayacak durumda iken umutla bekliyorum... tüp bebek denersin daha.. yapılacak şey çok..üzülme.
ok angel bi daha deniyorum
alsssssssssss ayyyyyyyy canım masllah yaaaaaa msalah
alahım bu kadar hamıs haberı aldık hamdolsun sana
ınsallah hepberaber 9 ay sorunsuz bırsekılde hamılelık gecırırız
catdogcum evet canıım ınsallah bende gelıyorum nısan topıgıne
su doktorlar hala gorusemedım nezaman yap dıcek degerlerımızde bır katlansa hayırlsıyla dımı kızlar
keseyı kalp atısını gorsek dımı
ayyyy soway kız be hala ınannamıyorum yaaaaaaaaaa
demek sen soku attık uzerınden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?