Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

als cım ben sadece arkadaslarımla paylastım
benım gızlı tup yaptırmam aılem ve esımın aılesı bılmıyor
ınsallah kalp atısından sonra dıcz bızde suprız yapcak torunları onlara ınsallah canlarım

angel canım ya çizelgeyi seçip ekliyorum formata uygun değil diyo anlamadım vallah 5 defa yaptım eklemedi arkadaşım? var mı bilgin?

evet çok doğru düşünüyorsun, bende senle aynı fikirdeyim ve öyle yapacaktım ama kocişim dayanamadı sevinçten herkese söyleyiverdi, kalp atışından sonra söylemek bencede doğru cnm, benimde ultrasonum ayın 25inde keseyi allahın izniyle görücez inşallah

dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.

dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.

olamaz, çok üzüldüm cnm, ne söyleyeceğimi bilemiyorum, zaten burası sözün bittiği yer, kelimeler kifayetsiz, üzülmemen gerek, kendini bi sonraki tedaviye hazırlaman ve merkezini iyi seçmen gerek cnm, doktorlarınada sor lütfen neden tutmadığını, sende düşün yanlış hereketmi yaptın, kendine bakamadınmı sence neden tutmadı biraz muhasebesini yap ve sonraki tedaviye daha hazırlıklı bi şekilde başla cnm......

bizde aynı şekilde canım, daha kimse bilmiyor, bende kalp atışını bekleyeceğim bakalım...kimseyi boşa umutlandırmak istemiyorum.

canım çok üzüldüm... ama moralini yüksek tut, hayırlısı buymuş demek ki. inşallah yakın zamanda sende alırsın mutlu bir haber. tıp herşeyi hallediyor Allahın izniyle.

bebeğim senin aşılamaydı değil mi....
benim yaş 35 o yüzden hiçaşılama denetmediler bana vakit kaybı olmasın diye..
ümitsizliğe kapılma bak ben aşılama yapılamayacak durumda iken umutla bekliyorum... tüp bebek denersin daha.. yapılacak şey çok..üzülme.

angel canım ya çizelgeyi seçip ekliyorum formata uygun değil diyo anlamadım vallah 5 defa yaptım eklemedi arkadaşım? var mı bilgin?

canım kopyalayıp yapıştırdığın yerde tamamını kopyalamıyorsun.. ona dikkat et.. png ye kadar kopyalacaksın..gerisini almayacaksın.. bilmem anlatabildim mi?

canım çok üzüldüm... ama dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır... inşşalah Allah tez vakitte kucağını doldursun... herşeyin önce hayırlısını istiyoruz .. demek ki hayırlısı böylemiş şimdilik...

çok doğru söyledin... doktorlar bizede aşılama yapmadı.. imkansız dedi boşa para harcamayın dediler.. ilk tüp denememde başardık.. ben aşılama ile hamile kalanda pek görmedim desem yeridir... inşallah sende başarıcaksın bebeğim...

canım angel ekledim ama çıktı mı bilmiyorum canım çok sağol hakkaten ben hepsini copy past yapmışım ((

bide ben görsem şu pozitifieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…