Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

canım çok sağol dayanamadım bugünden gideyim dedim yarın da doktorum orada yokmuş o yüzden ben içeri girmeden sekreterlerin hemşirelerin yüzünden anladım bana bakıp bakıp gülüyorlardı dedim herhalde iyi sonuç çünkü bunlar bu kadar gülmezlerdi hayırlısı bakalım esas şimdiden sonra başlıyoruz

oooooo attık çok şükür, hamile kıyafeti bakıyoruz artık dimi ama:) sitelerde hep yazlık kıyafetler var, halbuki bis kış annesi olucaz, kışlık bakmak gerek, hepimiz çoooooooookkkk güzelleşicez kızlar, zaten güzeliz canımmmm naniknanikzemuszemusbayanssulusmile

nisamcım katlanır hayırlısıyla maşallah değerin çok güzel artık 12.gün yaptırırsın kan testini zaten 14.gün tekrarlamanı ister doktorun.
canım hayal gibi ben de aynen dediğin gibiyim hala alışamadım; bu rüya hiç bitmesin inşallah:))))

evet sowaycım kız
ama beım bugun aklıma hıc gelmedı hamıle kıyafetı bakmak
ben hala soktayım
als sende oylemısın canım yaa
hamdolsun canım hamdosun
ıyı yapmıssın yaptırmakla
sımdı cuma gunu beraber yaptırırız herlade dımı aynı gun
cok sukur yaaaaaaaaaaaaa

amın canım hıc bıtmesın
bebeklerımızle ve kocalarımızla beraber bır omur boyu olalım ınsallah hayırlısıyla canlarım
bende bakım ne var orda aman kusur kalırım sonra:)

yok canım pakete dahil değil.. ben başka biyerde yaptırıp faxladım.. akşam üzeri onlar sana geri dönüyolar..

sağol canım o zaman bene hiç oralara kadar gitmeyeyim... kendi hastanemde yaptırıp fakslayayım sonucu... cuma sabaha kadar nasıl bekleyeceğim :))

bu arada kanama artmadan devam ediyo???

öncelikle bütün hamilelerin gözü aydın rabbim gölgesini sizin ve bebeklerinizin üzerinden hiç eksik etmesin ben 10.gün negatif idrar testinden sonra koptum ağlayıp duruyorum test günüm yarın bende memorialde yaptırdım ama test için oraya gitmicem evimin karşısında özel hastane var iftardan sonra orda yaptırsam çıkarmı

idrar testini kafana takma cnm, önemli olan kanda ne çıkacağı, pozitiftirde diyemeyiz, negatiftirde diyemeyiz cnm, en güzel sonucu kanda alırsın, inşallah pozitif çıkar cnm:Saruboceq:

çok sağol canım inşallah allahım sana da nasip etsin . çıkar canım kanda çıkar

bende şoktayım annemlere süpriz yaptım bugün kızkardeşimi aradım benden daha çok ağlıyor onun 5 yaşında bir oğlu var . kayınvalidem hepsi ağlıyo şimdi şirket arkadaşlarımı arayem bariopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…