- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.721
angel sen gebelik testlerini memorialde mi yaptırdın paketimize dahil mi yoksa ayrıca ödeme yapıyor muyuz acaba?
alsssssssssss ayyyyyyyy canım masllah yaaaaaa msalah
alahım bu kadar hamıs haberı aldık hamdolsun sana
ınsallah hepberaber 9 sorunsuz bırsekılde hamılelık gecırırız
catdogcum evet canıım ınsallah bende gelıyorum nısan topıgıne
su doktorlar hala gorusemedım nezaman yap dıcek degerlerımızde bır katlansa hayırlsıyla dımı kızlar
keseyı kalp atısını gorsek dımı
ayyyy soway kız be hala ınannamıyorum yaaaaaaaaaa
demek sen soku attık uzerınden canım
alsssssssssss ayyyyyyyy canım masllah yaaaaaa msalah
alahım bu kadar hamıs haberı aldık hamdolsun sana
ınsallah hepberaber 9 sorunsuz bırsekılde hamılelık gecırırız
catdogcum evet canıım ınsallah bende gelıyorum nısan topıgıne
su doktorlar hala gorusemedım nezaman yap dıcek degerlerımızde bır katlansa hayırlsıyla dımı kızlar
keseyı kalp atısını gorsek dımı
ayyyy soway kız be hala ınannamıyorum yaaaaaaaaaa
demek sen soku attık uzerınden canım
sağol şeker... başkalarında görüp hevesleniyordum... birgün inşallah bende eklerim diyodum... kısmet oldu çok şükür... http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html bak buradan ekleyebilirsin...sadece tarihe muhtemel doğum tarihini yazman lazım... ufak bir not..
bizde daha transfer bile yapılmadan bebek odalarına bakmıştık halimize güle güle delikafadulden
yok canım pakete dahil değil.. ben başka biyerde yaptırıp faxladım.. akşam üzeri onlar sana geri dönüyolar..
öncelikle bütün hamilelerin gözü aydın rabbim gölgesini sizin ve bebeklerinizin üzerinden hiç eksik etmesin ben 10.gün negatif idrar testinden sonra koptum ağlayıp duruyorum test günüm yarın bende memorialde yaptırdım ama test için oraya gitmicem evimin karşısında özel hastane var iftardan sonra orda yaptırsam çıkarmı
öncelikle bütün hamilelerin gözü aydın rabbim gölgesini sizin ve bebeklerinizin üzerinden hiç eksik etmesin ben 10.gün negatif idrar testinden sonra koptum ağlayıp duruyorum test günüm yarın bende memorialde yaptırdım ama test için oraya gitmicem evimin karşısında özel hastane var iftardan sonra orda yaptırsam çıkarmı
idrar testini kafana takma cnm, önemli olan kanda ne çıkacağı, pozitiftirde diyemeyiz, negatiftirde diyemeyiz cnm, en güzel sonucu kanda alırsın, inşallah pozitif çıkar cnm:Saruboceq:
iftardan sonra yaptırsam sonuç belli olur demi yani 11.gün
sağol canım o zaman bene hiç oralara kadar gitmeyeyim... kendi hastanemde yaptırıp fakslayayım sonucu... cuma sabaha kadar nasıl bekleyeceğim :))
bu arada kanama artmadan devam ediyo???
evet sowaycım kız
ama beım bugun aklıma hıc gelmedı hamıle kıyafetı bakmak
ben hala soktayım
als sende oylemısın canım yaa
hamdolsun canım hamdosun
ıyı yapmıssın yaptırmakla
sımdı cuma gunu beraber yaptırırız herlade dımı aynı gun
cok sukur yaaaaaaaaaaaaa
ewet canım en iyisi kanda baktırman
iftardan sonra yaptırsam sonuç belli olur demi yani 11.gün[/QUOT
çıkar canım git bir dene bakalım... inşallah yarın pozitif haberini okurum buradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?