- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.761
canım angel ekledim ama çıktı mı bilmiyorum canım çok sağol hakkaten ben hepsini copy past yapmışım((
ahh allahım bana da nasip et şu çubuğu
bide ben görsem şu pozitifieyvahedigeldismile
bravoooo.... başarmıssınn :)))
Hayır canım, bende lekelenme olmuyor ama olmasıda normal bildiğim kadarı ile, kanamaya dönmedikten sonra, allah korusun, bişey olmaz sanırım.
kızlar ben kendimi hiç yormadım agır kaldırmadım dogru düzgün iş bile yapmadım.ya bu aşılamada dr. benim rahmimle oynadışeklini düzeltiyorum dedi bi türkü aşılamayı yapamadı zaten çok zorlandı benide zorladı hatta aşılamanın oldugu gün akşama kadar leke geldi benden.rahmimle oynadıgı için tutmadı .yoksa ben çok dikkat ettim.
ramazanın geçmesini bekleyecem 3. aşılama için bakalım ozaman dr.uma gidip soracam.bu defa esra hanıma gitmek istiyorum.yine başkennte gidecem.
als çok tebrik ediyorum seni tatlım....hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahhh....
KIZLAAAAAAARR napıyosunuz burada, hadi bakalım kocişlere güzel bi iftar sofrası hazırlamak gerek, benim mesai bitti, daha eve gidip yemek yapıcam inşallahbilmiyorumkismile çok öpüyorum sisleri, yarına görüşürüssss
als cım ben sadece arkadaslarımla paylastım
benım gızlı tup yaptırmam aılem ve esımın aılesı bılmıyor
ınsallah kalp atısından sonra dıcz bızde suprız yapcak torunları onlara ınsallah canlarım
dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?