Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar ben kendimi hiç yormadım agır kaldırmadım dogru düzgün iş bile yapmadım.ya bu aşılamada dr. benim rahmimle oynadışeklini düzeltiyorum dedi bi türkü aşılamayı yapamadı zaten çok zorlandı benide zorladı hatta aşılamanın oldugu gün akşama kadar leke geldi benden.rahmimle oynadıgı için tutmadı .yoksa ben çok dikkat ettim.
ramazanın geçmesini bekleyecem 3. aşılama için bakalım ozaman dr.uma gidip soracam.bu defa esra hanıma gitmek istiyorum.yine başkennte gidecem.

benim dr um aşılama ile hamile kalma şansın %12 dedi normal yollarlada % 3 hamile kalabilir mişim. %9 çok küçük bir oran aşılama ile boşuna vakit para ve umut kaybetmeyelim tüp bebekle şansımız %50 demişti . bizde hemen ikna olduk...

Arkadaşlar burada birsürü hamile var. Bizlere umut veriyorsunuz. Tedavi olduğunuz merkezleri de yazabilirmisiniz lütfennn. Ben karar veremiyorum da. Bi de Anatolia hakkındaki fikirlerinizi de yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar valla süpersiniz sizi okumak bana öyle iyi geliyo ki...
umarım bende aranıza katılabilirim inşallah...
herkes hamile ne güzellllll
ramazanın bereketi bu olsa gerek...

bebegim_01 Arkadaşım Rabbim sabır versin. Üzülme demek komik oluyor çünkü inan adet olalı 10 gün oluyor hiç atlatamadım. Yarı manyak oldum resmen. Dün de eşimle acayip kavga ettim. Bütün acımı ondan aldım nerdeyse. Çünkü 5. günümde çok sinirlendim. Araba yıkıyacam diye gitti 4. gün 7 saat sonra geldi .Çok sinirlendim bende buna . Ağlarken sol kasığıma bi batma geldi. İşin tuhafı adet olurken de aynı sancım vardı. Hep kendimi suçluyorum yavrum benim yüzümden gitti diye. Kusura bakma içimi döküverdim. Ve biliyormusunuz adet olurken ten rengi tırnak büyüklüğünde bi parça geldi biliyorum o bebeğimdi. Hissetmiştim ben onu. Çok acı bişey. Çok mu trajedi yapıyorum bilmiyorum ama içimden böyle geliyor.

kızlar sayfalar o kadar cabuk gecıyo kı okuyamıyorum
hamıle lkalanları tebrık ederım
kalamayanlar ıse bı dahakı ınsallah demekten baska bı care yok kızlar

KIZLAAAAAAARR napıyosunuz burada, hadi bakalım kocişlere güzel bi iftar sofrası hazırlamak gerek, benim mesai bitti, daha eve gidip yemek yapıcam inşallahbilmiyorumkismile çok öpüyorum sisleri, yarına görüşürüssss

benim görümcem burada allahtan o hazırlayacak sağolsun

boşver o zaman anlasınlar daha iyi canım biraz daha kesin gibi demeyim de daha net bilgi olduğu için daha iyi aslında e sen bu kadar işe filan gitmedin anlamadılar mı

dilserserin bana kocamann bir negatiff yazabilirsin bugun kan sonucuyla tutmadıgıı tescillendi
çok üzgünüm ama her şerde bir hayır vardır insaallah birgün bende anne olabilirim.

canım tabiiki bir gün sende bu güzel haberi alacaksın seni çok iyi anlayabiliyorum ama insan kendine gelince ya hayırlısı böyleymiş diyor inşallah hakkında hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…