Herkese sağlıklı hamilelikler 10+3 um bugun. Benim de 2hafta midem bulandı sabah akşam ama 3gündür rahatım..bitmiştir umarım. Harketlerini gördüm ben de ve kalp atışını duyduğum zamankinden daha mutlu oldum ve ağladım sevinçten hiç kendimden beklemezdim :) ilk 3ayımızı her beraber sağlıklı bitiririz umarımm
Herkese merhaba. Ben de ağustos ayında hamile kalanlardanım :) Şu anda 8+5 iz. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) Benim ufaklık 3-4 ay tedavi ve aşılama süreci sonrası kendiliğinden oldu. Tam tüp bebeğe karar verdikten sonra. Neyse ki bu konuda zorlamadı bizi. Kusmalarım olmadı ancak midem deli gibi bulanıyor. Garip hallerdeyim. Endişeli ve düşünceli ama en çok da mutlu. Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...
bende sade soda içiyorum mideme iyi geliyo kendi doktoruma sormadım ama bi arkadaşımın doktoru hiç birşey olmaz günde 2 tane içebilirsin demiş. ben hergün 1 tane içiyorumkizlar benim mide bulantisina soda iyi geliyor, acaba zararli midir ?
canım benimki de 8 haftalık geçen hafta biraz küçük görünüo demişti ama doktor bu hafta normal boyutları dedi.kalp atışlarını duyduğumda böyle tepki vereceğimi düşünmezdim. senin gibi şaşkınlık içerisindeyim:)) mutluyum:)
bende senin yaşadıklarını yaşıyorum, isteksizlik var. Senin mide bulantilarin var miydi , gecti mi? bende tum bende olan degisimleri ondan kaynaklandigini dusunuyorum. Cok halsizim cooook ....Evet beklenmedik tepkiler veriyoruz çünkü güzel duygular yaşıyoruz :) ben ayrıca çok değişik duygular içerisindeyim her şeye bir ilgisizlik hevessizlik işe istemiyorum kendime bakmak kuaföre gitme bile istemiyorum değişik haller içerisindeyim. Başka kimler böyle hissediyor acaba ?
Çok teşekkürler :)Aramıza hoşgeldinn.. Bende 8+5 deyim. Umarım bu sıkıntılarımız da en kısa sürede geçer.
hamileliğin hayırlı olsun.
bnde bitek bnmki mi boyle diyodm tek değilmiş demekki yere düşeni bile kaldımazMaalesef bayanlar bende ayni durumdayim içimden hic bisey yapmak gelmiyor.bu hafta yillik izin aldim uzanir dinlenirim diye.ne mumkun .sağolsun Esim hic yardimci olmuyor.büyük temizliğe kalkistim hetgun bi yeri yapiyorum.Esim bunlari görüyor ama elini surmek yerine yapma pis kalsin diyor.çok sinirlerin bozuk.
Benim de mide bulantılarım vardı geçen 2 hafta boyunca hergün ama cumadan beri daha rahatım kahvaltılarımı yapabiliyorum en azından. Sabahları aç ya da tok arabaya binince kesin kusuyorum ama . Yarın 9 da doktor randevum var o trafikte nasıl gitcem bilmiyorum. Araba sürmekten nefret ettim.bende senin yaşadıklarını yaşıyorum, isteksizlik var. Senin mide bulantilarin var miydi , gecti mi? bende tum bende olan degisimleri ondan kaynaklandigini dusunuyorum. Cok halsizim cooook ....
aynen canım dün akşam kusa kusa tuvalet ve banyoyu yıkadım eşimede çayı sen demle dedim ben çay içmiyorum dedi ve aşkamdan beri tavırları beni çıldıttı bazen böyle kocayaa niye çocuk getiriyorum ki diyorum anlayış sıfır bazen nefret ediyorumMaalesef bayanlar bende ayni durumdayim içimden hic bisey yapmak gelmiyor.bu hafta yillik izin aldim uzanir dinlenirim diye.ne mumkun .sağolsun Esim hic yardimci olmuyor.büyük temizliğe kalkistim hetgun bi yeri yapiyorum.Esim bunlari görüyor ama elini surmek yerine yapma pis kalsin diyor.çok sinirlerin bozuk.
aynen canım dün akşam kusa kusa tuvalet ve banyoyu yıkadım eşimede çayı sen demle dedim ben çay içmiyorum dedi ve aşkamdan beri tavırları beni çıldıttı bazen böyle kocayaa niye çocuk getiriyorum ki diyorum anlayış sıfır bazen nefret ediyorum
bnde bitek bnmki mi boyle diyodm tek değilmiş demekki yere düşeni bile kaldımaz
Amim canım amin aynen öyle Allah düzeltsinHayir hem yardim etmiyosun bari yuk olma.yok sirtim agriyo yok boynum agriyo masaj yap .hic yapamam diyorum.yillik iznim mahfoldu zaten.Allah vicdan versin hepsine insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?