ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Merhaba. Bende 10 haftalık hamileyim. Çok evham yapıyorum. Ikinci hamileligim. Ilkinde ikizlerim olacaktı. Ancak erken doğumda kaybettim. Şimdi o kadar çok korkuyorum ki anlatamam. Nasıl geçecek bilmiyorum.

Arkadaşım benimde tüp bebek sonrası düşüklerim oldu sonra tedavisiz hamile kaldım...9 ay kanamam oldu!şimdi kızım 6 yasında 2.hamileliğim diğerinde dışarı adım atamadım,evham yaptım...ama boşmuş bunlar stres yapma Rabbim isterse oluyor.dua et ,kendine iyi bak.mutlu olursan bebeğinde huzurlu olur.

Herkese sağlıklı hamilelikler 10+3 um bugun. Benim de 2hafta midem bulandı sabah akşam ama 3gündür rahatım..bitmiştir umarım. Harketlerini gördüm ben de ve kalp atışını duyduğum zamankinden daha mutlu oldum ve ağladım sevinçten hiç kendimden beklemezdim :) ilk 3ayımızı her beraber sağlıklı bitiririz umarımm

canım benimki de 8 haftalık geçen hafta biraz küçük görünüo demişti ama doktor bu hafta normal boyutları dedi.kalp atışlarını duyduğumda böyle tepki vereceğimi düşünmezdim. senin gibi şaşkınlık içerisindeyim:)) mutluyum:)

Merhabalarr agustos ayı hamilelerinden bırıyımm :) henuz 3 haftalıkken farkettım 1 eylulde su an 11. haftadayız bebişimle :) Merakla cınsıyetını bekliyorumm. Hepinize saglıklı hamilelikler dilerimm

Herkese merhaba. Ben de ağustos ayında hamile kalanlardanım :) Şu anda 8+5 iz. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) Benim ufaklık 3-4 ay tedavi ve aşılama süreci sonrası kendiliğinden oldu. Tam tüp bebeğe karar verdikten sonra. Neyse ki bu konuda zorlamadı bizi . Kusmalarım olmadı ancak midem deli gibi bulanıyor. Garip hallerdeyim. Endişeli ve düşünceli ama en çok da mutlu. Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...

Aramıza hoşgeldinn.. Bende 8+5 deyim. Umarım bu sıkıntılarımız da en kısa sürede geçer.

hamileliğin hayırlı olsun.

slm bende 11.haftanın içindeyim.9. hafta kontrolde hareketlerini gördük. doktordan utanmasam hüngür hüngür ağlıcaktım.işte ozaman anne olucağımı daha iyi anladım. haftayada ikili testim var umarum bi aksilik olmaz. mide bulantılarım ve halsizliğim biraz geçti.şimdi cok daha iyiyim. benim için en güzel gelişme mutfaga girebiliyorum 3 hafta boyunca kendi evimin mutfağına giremedim. içinde mis gibi yemekler yaptığım tertemiz mutfağım sürekli bana kokuyodu.kendi evimden iğrenir olmuştum.neyse suan cok mutluyum o günler geçti.

kizlar benim mide bulantisina soda iyi geliyor, acaba zararli midir ?
bende sade soda içiyorum mideme iyi geliyo kendi doktoruma sormadım ama bi arkadaşımın doktoru hiç birşey olmaz günde 2 tane içebilirsin demiş. ben hergün 1 tane içiyorum

Evet beklenmedik tepkiler veriyoruz çünkü güzel duygular yaşıyoruz :) ben ayrıca çok değişik duygular içerisindeyim her şeye bir ilgisizlik hevessizlik işe istemiyorum kendime bakmak kuaföre gitme bile istemiyorum değişik haller içerisindeyim. Başka kimler böyle hissediyor acaba ?

bende senin yaşadıklarını yaşıyorum, isteksizlik var. Senin mide bulantilarin var miydi , gecti mi? bende tum bende olan degisimleri ondan kaynaklandigini dusunuyorum. Cok halsizim cooook ....

Maalesef bayanlar bende ayni durumdayim içimden hic bisey yapmak gelmiyor.bu hafta yillik izin aldim uzanir dinlenirim diye.ne mumkun .sağolsun Esim hic yardimci olmuyor.büyük temizliğe kalkistim hetgun bi yeri yapiyorum.Esim bunlari görüyor ama elini surmek yerine yapma pis kalsin diyor.çok sinirlerin bozuk.

bnde bitek bnmki mi boyle diyodm tek değilmiş demekki yere düşeni bile kaldımaz

Merhaba,

Bende diyordum bir tek bendemi bu sıkıntılar var.Kendime bakasım yok,evden çıkasım yok,bir yere gidince hemen eve dönmek istiyorum.Nerde o avm senin bu avm benim dolaşmalar :) Birde benim hemen hemen hergün reflü ye benzer şikayetlerim var midem şiş böyle göğsüme baskı yapar gibi bi gariplik var,bulantı da değil ama ne???:) sizde varmı bu tarz birşeyler.

bende senin yaşadıklarını yaşıyorum, isteksizlik var. Senin mide bulantilarin var miydi , gecti mi? bende tum bende olan degisimleri ondan kaynaklandigini dusunuyorum. Cok halsizim cooook ....
Benim de mide bulantılarım vardı geçen 2 hafta boyunca hergün ama cumadan beri daha rahatım kahvaltılarımı yapabiliyorum en azından. Sabahları aç ya da tok arabaya binince kesin kusuyorum ama . Yarın 9 da doktor randevum var o trafikte nasıl gitcem bilmiyorum. Araba sürmekten nefret ettim.

aynen canım dün akşam kusa kusa tuvalet ve banyoyu yıkadım eşimede çayı sen demle dedim ben çay içmiyorum dedi ve aşkamdan beri tavırları beni çıldıttı bazen böyle kocayaa niye çocuk getiriyorum ki diyorum anlayış sıfır bazen nefret ediyorum

Hayir hem yardim etmiyosun bari yuk olma.yok sirtim agriyo yok boynum agriyo masaj yap .hic yapamam diyorum.yillik iznim mahfoldu zaten.Allah vicdan versin hepsine insaallah.

bnde bitek bnmki mi boyle diyodm tek değilmiş demekki yere düşeni bile kaldımaz

Hepsi oyle diyemeyecegim canim cunku insanlar calismayan eslerine bile yardim ediyolar yapmalilarda.ama bekarken herseyleri ayaklarina gelen insAnlar boyle oliyolar.bide benim esim cok cekiniyo ailesi bisey diyecek diye.tabi bunu inkar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…