çok hafif bişeyler var ama tam bulantı diyemem cnm şimdilik 3 kez filan istifra ettim ama biraz üşütmüşüm boğazlarımda rahatsız ona bağlıyorum bu kusmaları senin başladımı bulantılarbende aynı sekılde decavit vitamın ılacını kullanıyorum bulantıların falan varmı ?
ayy şu görüntünün güzelliğine bakınnMerhaba az once test yaptim cift cizgi cikti kasik ve bel agrim var persembe gunu randevum var bakalim hayirlisi Eki Görüntüle 1238031 Eki Görüntüle 1238031
Merhaba güzel anneler temmuzda hamile kalsamda 8 ağustosta öğrendim gebeliğimi hem de beta hcg 10.81 iken.bu cuma kontrolüm var. Inşallah bebislerimiz iyi ve bizimledir:)
tesekkur edrim canim isteyen herkese versin ins.ayy şu görüntünün güzelliğine bakınn
çift çizgi maşallah hadi hayırlısı
Gelişmeleri yaz mutlaka takipteyim :) pilates yapıyorum ben 3 aydır, 2 gün gecikme olunca ters bir hareket yapmayım diye gittim test yaptırdım Beta HCG 9 çıktı ...
sat 17 Temmuz du 19 Ağustos'da Beta HCG 9 çıktı 21 Ağustos'da 23 çıktı ama 21 Ağustos'da regl oldum, değer normale göre yavaş yükseldiği için de dış gebelik ihtimali gündeme geldi, sat 21 Ağustos kabul ettik şu anda, geç döllenmede olabilir dedi doktorum bakalım ay ortasını bekliyoruz, hayırlısıyla normal gebelik haberini alıp keseyi görelim sonrası herşekilde gelecektir inşallah...
Kardelen merhaba, benimde SAT 22.08.2014 , ama ben daha çok vardır diye test yaptırmıyorum, tahmini adet tarihim 16 eylül görünüyor, eğer bu tarihte adet olmazsam test yaparım diye düşünüyordum ki senin yorumalarını gördüm. Kendimi sana çok yakın hissettim birden :)
Biz 4 aydır deniyoruz ve malesef her ay hüsranla karşılaştık, bu ay umutluyum ama . Ne tavsiye edersin? bende test yaptırayım mı ? Beklemek ömrümden alıyor :S
Merhaba,
öncelikle eczanelerde satılan testleri sakın deneme, şu dönemde çıkmaz zaten, eczacıların kendilerince bir satış politikası tutturdukları adet gecikmesi öncesi kesin sonuç dedikleri bi test var 20 lira civarı onu sakın alma :)
Kan testi yaptırabilirsin bence, ( ben 17 temmuzdan hareketle başladım testlere ama 21 ağustos şu anda sat ) kan testinide aynı saatte ve aynı yerde yaptır mümkünse, yeni gebelik olduğunu da belirt özellikle bu makinaların hassasiyetlerini ona göre ayarlıyorlar çünkü,
Doktor kontrolünde değilsen ve bu ayda olmazsa bende bi kontrole gir, belki alman gereken takviyeler vardır vitamin vs. kan değerlerin ne durumda, kan değerlerin gebe kalmaya müsayit değerdemi yoksa ilaçmı kullanman gerekiyor gibi gibiii birsürü şey...
Hiçbir koşulda moral bozmak yok, iyi şeyler düşünelim, Sonucunu yaz mutlaka, takipteyim :)
Şöyleki, Mart 2014 de gebelik düşünmeye başladığımızda ön kontrol amaçlı kadındoğum doktoruna gittim, kan tahlilerimde bi sorun olmadığını söyledi doktor(t3,t4,tsh vs) , idrar kültürü de aldı , bakteri vs için ,alttan da muayne etti, smear testi yaptı, herhangi bi sıkıntı görünmüyor için tertemiz ,3 ay folic asit kullan sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi, şunu da unutma her kadının 1 ayda hamile kalma olasılığı %25 tir, 3 ay sonra denemeye başla , 1 yıl boyunca gebelik oluşmazsa, ozaman eşinle birlikte gel dedi. İlk denememiz Mayıs ayındaydı, 3 ay doğal yöntemlerle denedik olmadı.
Sonra geçen ay ben clearblue dijital ovülasyon testi aldım, ve inanılmaz bi şekilde adetimin 8.günü gülen yüzü gördüm, yani erken yumurtluyormuşum , ben hep 14. gün zannederdim(27 günde adet olduğum için). Gülen yüzü gördükten sonra 5 gün arka arkaya birlikte olduk, yataktan da hiç kalkmadım , sabah duşumu aldım hep.
Periyoduma göre 16 Eylülde adet olmam gerekiyor, 7 gün var daha . Bu sabah uyandığımda gögüslerimin yan tarafında ağrı vardı, karnımda ara ara ağrıyor, ama bunlar bana adet belirtisi gibi geldi. Yine üzülmek istemiyorum.
eşim de bende çok istiyorum.
Biraz uzun anlattım , kusura bakmayın arkadaslar..
Kardelen sonuçları paylaşmaya devam edeceğim, inşallah bende hamileyimdir.
Şöyleki, Mart 2014 de gebelik düşünmeye başladığımızda ön kontrol amaçlı kadındoğum doktoruna gittim, kan tahlilerimde bi sorun olmadığını söyledi doktor(t3,t4,tsh vs) , idrar kültürü de aldı , bakteri vs için ,alttan da muayne etti, smear testi yaptı, herhangi bi sıkıntı görünmüyor için tertemiz ,3 ay folic asit kullan sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi, şunu da unutma her kadının 1 ayda hamile kalma olasılığı %25 tir, 3 ay sonra denemeye başla , 1 yıl boyunca gebelik oluşmazsa, ozaman eşinle birlikte gel dedi. İlk denememiz Mayıs ayındaydı, 3 ay doğal yöntemlerle denedik olmadı.
Sonra geçen ay ben clearblue dijital ovülasyon testi aldım, ve inanılmaz bi şekilde adetimin 8.günü gülen yüzü gördüm, yani erken yumurtluyormuşum , ben hep 14. gün zannederdim(27 günde adet olduğum için). Gülen yüzü gördükten sonra 5 gün arka arkaya birlikte olduk, yataktan da hiç kalkmadım , sabah duşumu aldım hep.
Periyoduma göre 16 Eylülde adet olmam gerekiyor, 7 gün var daha . Bu sabah uyandığımda gögüslerimin yan tarafında ağrı vardı, karnımda ara ara ağrıyor, ama bunlar bana adet belirtisi gibi geldi. Yine üzülmek istemiyorum.
eşim de bende çok istiyorum.
Biraz uzun anlattım , kusura bakmayın arkadaslar..
Kardelen sonuçları paylaşmaya devam edeceğim, inşallah bende hamileyimdir.
slmm bende cuma günü adetimin bir gün gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim bugün benimde randv.var inşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur güzel şeyler duyarız Allah yardımcımız olsun çok heycanlıyım saatler geçmiyo :)
yaa ben şimdi doktordan geliyorum tam 5+1 lik hamileyim diye tahmin ediyorum adetimin üzerinden 11 gün geçti ama kese hala yok bügün yine test aldım ve çizgi hala tam net çıkmıyor silik çıkıyor cumartesi yine gel olmadı dış gebelikten şüphelenicekmiş dedi dr. ben umudumu yitirdim kızlar
Başlangıç gayet güzel testler vs. bizde aynı şeyleri yaptık, yumurtlama takibi ilk ay benide yanılttı sandığım tarih değilmiş o nedenle,
17 temmuz sat demiştik ama;
19 ağustosda 10 larda çıktı beta hcg
21 ağustosda 23 lerde çıktı ( yerleşme kanaması sandık ama regl olmuşum bu tarihte ( üstüne görme denilen durum) )
sat 21 ağutos aldık şimdi
27 ağustos beta hcg 42
1 eylül beta hcg 90
2 eylül beta hcg 112
değerinde artış görebilirsin ama üstünde adette görebilirsin, şu dönemde beklemeye almayın kendinizi normal hayatınıza devam edin, değer artışlarını çok normal görmediği için şu anda bir dış gebelik şüphemizde var 18 eylül i gibi tekrar bakılacak , şu anda beklemedeyiz bizde, bahsettiğin belirtiler gebelikle de alakalı olabilir çünkü adet belirtileri ile aynı ilk ay gebelik belirtileri...
inşallah güzel haberler alırız senden de, bu tarihten sonra bi baktırabilirsin kan testine, bekleyebiliyorsan bekle 10 gün sonra baktır...
yaa ben şimdi doktordan geliyorum tam 5+1 lik hamileyim diye tahmin ediyorum adetimin üzerinden 11 gün geçti ama kese hala yok bügün yine test aldım ve çizgi hala tam net çıkmıyor silik çıkıyor cumartesi yine gel olmadı dış gebelikten şüphelenicekmiş dedi dr. ben umudumu yitirdim kızlar
slmm ben adet gunume yakın adet belirtisinden farklı olarak gögüs uçlarımda acı hissetmeye başlamıstım bişey olucağnı anlamıştım:) inşallah hamilesindir güzel haberlerini alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?