- 25 Eylül 2015
- 59
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.061
ay inşallah öyledir. ya ben bu testi de eşimden gizli yapıyorum biliyomusun çok kafana takıyosun çok kendini takip ediyosun diye kızıyo bana bu yüzden, yarın gitmesi için o kadar çok ısrar ettim ki, çok uğraştım ama gitmem gerek dedi bu sabah yola çıktı. niye ısrar ettiğimi de anlamadı bir türlü :) tartıştık birde üstüne bu yüzden. anlayamıyo erkekler ya bakamıyolar bizim gibi benimki çok tepkili bana bu yüzden senin yüzünden olmuyo deyip beni suçluyo aslında haksız da değil sanki ?
Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
N nadirensevda - hamiş
B baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@Neslissss - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
minigimmm - hamiş
Canim cok uzuldum Allah hepimize sabir versin dualarin kabul olsun insallah.Ben de ilk bebeğimi 10.haftada kalp atımının durması sonucu kaybettim. O yuzden Neler hissettiğini anlıyorum canım. Bizde de önce ektopik yani dış gebelik dendi. Bhcg takibi yapıldı. Beta artıyor ama kese yok bişey yok. Heterotopik olabilir dendi. Yani ikiz gebelikte biri kavite (rahim içinde) biri sol tüpte. İki doktora gittim. İkisi de farklı şeyler söyledi. Beklemek istedim. Kendi doktoruma güvenerek. Çarşamba günü durumu netleştirmeyi umuyoruz. Ancak 25 gün bir Allah bir ben biliyorum çektiğimi. Hala korkularım, endişelerim var. Ancak sen de biliyorsun bizim elimizden gelen bir şey yok. Doktor yat desin, kalkmayız, hareket et desin koşarız... Ye desin yeriz, diyet desin oruçlu gezeriz. Ancak biizm elimizden hiçbir şey gelmiyor. Ben Yusuf suresini okumaya çalışıyorum bu süreçte. Manevi olarak biraz rahatlamaya ihtiyacım var çünkü.
Homely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
Insallah canim.cok.saolCanım benim ya üzülme vardır Rabbimin bir bildiyi..İnşaAllah en kısa süredi güler yüzün yine sevinçli bir haberle
Cok saol canim insallah tesellim ooyy çok üzüldüm ben Allah sabır versin .. bir daha olur inşallah en kısa zamanda
Hem kanama basladigi icin hemde bthcg yeterli derecede yukselmediginden boyle oldu canim cok saol duan icin.Canım şimdi okurken gördüm takip ettim mesajlarını tanımıyorum ama üzüldüm. Hamile kalabilmişin ama tutunmamış. Acaba kanama ile mi değer süşmesi ile öi oldu. Allah yeniden yüzünü güldürsün. En kısa zamanda.
HamilesinyaAy her yere yazıyorum heyecandan. Bu ne?
Canim cok uzuldum Allah hepimize sabir versin dualarin kabul olsun insallah.
Gercekten hamile kalmakla bitmiyormus
Dr dis gebelik olmasindansa kan degerin dussun kanaman devam etsin sonlansin dedi. Ne kese gorunuyordu ne bisey. Bu durumda sanirim fazlada bisey bilmiyorlar. Beklemek gerektirdigi icin. Dis gebelik olcagini sanmiyorum ihtimal vermiyorum. Ayin 6 sinda bhcg 82.63 cikmisti bugun 127 kusur cikti nasil bi isleyis anlamiyorum
Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
N nadirensevda - hamiş
B baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@Neslissss - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
minigimmm - hamiş
Hadi bakalım hayırlı olsun Canımmm :)Kızlar eşim az önce test alıp gelmiş hemen yaptım sonuç pozitiff şimdi hastaneye kan vermeye gidecez insallah sonuç doğru çıkar
inşallah canım güzel haberler yazmayı o kadar çok istiyorum ki buraya kocaman kocaman harflerle upuzun bir hamileyim yazmak istiyorum inşallah :)Ben gizli yapmadım ama o ikiside koyu olduğu gün çok yorgunduk biraz da bozuktuk bişey olmadı söylendim bende hatta kaçırdık diye hamile kalınca bak bide bana söylendiydin o gün diyor canım erkekler anne olma içgüdüsünü hiçbir zaman anlayamazlar sadece saygı duymalarını bekliyoruzsuçlamak güzel değil ama olacağı varsa nasip olacaksa kafana taksanda takmasan da olur yeter ki engel olacak sağlık sorunu olmasın inşallah bu ay güzel haberin gelir ..:)
hanımlar ben yaklaşık 8 gündür yumurtlama testi yapıyorum. düne kadar test hep silik çıkıyordu. dünkü yaptığım test biraz daha koyuydu fakat yine de tam olarak test çizgisi kadar değil, bu günkü yaptığım test ise iki çizgi de aynı koyulukta. ancak enson eşimde dün gece ilişki oldu ve bu gün şehirdışına gitti. teste göre yumurtlama bu gün olmuş oluyo, açıkçası önümüzdeki en az bir hafta ilişki olması mümkün değil, dünkü ilişkiden dolayı hamile kalma şansım varmı sizce ?
Bende oyle dusundm doktorda olabilir dedi ondan once 13. Gun de beaz koyuydu ama 21. Gunki daha net koyuydu yani 21. De t cizgisi c den daha koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?