- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.081
Insallah canım ayin 18 inde yumurtlama günümdü. Yarın sabah ilk işim test yapmak olacak
Homely_angel merhaba yorumlarına bakiyorumda yazmadan geçemeyeceğim o kadar pozitif o kadar olumlu ılımlı yumuşak bir dille yaziyosunki senin yorumlarını okumadan gecemiyorum ve birçok bebek bekleyen kişiye umut verici oluyorsun ayrıca mesleğini ve yaşını çok merak ettim :) allah gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın
Biz 8 haftalık olduk, çok şükür kese göründü 6+2 haftalıkken . Midem çok kotu ama ne yapacağımi şaşırıyorum.
Homely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
Çok üzüldüm minigim, ardaemre, sen ben aynı dönemde hamile kaldık ve maalesef hep olumsuz olaylar yaşamışız. Rabbim sağlık versin hepimize. Neden hepimiz benzer seyler yaşıyoruz? Manyetik dalgalardan olabilir mi?? Bu kadar olumsuzluk peş peşe. Eylül ayında hamile kalıp sağlıklı olan şimdiye kadar duymadım
bugün test yaptım ve 2. çizgi çok net :) kan verdim birazdan kan sonucum çıkacakbenim de sabah ilk fırsatta senden güzel haberi okumak olacak inş.
Canımmm hebeleye katılıyorum o güzel enerjini insanlara o kadar güzel veriyorsun ki çok çok sevdirıyorsun kendinicanım benim yorumunu keyifle okudum, çok teşekkür ederim. sanırım hepinizle sohbet eder gibi yazıyorum :) ve hepiniz gibi ben de bebişimi dörtbindörtyüz gözle bekliyorum, dolayısıyla sizlerden gelenleri kendim gibi hissediyorum. Mühendisim canım ve 29 yaşındayım :) güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah haftaya bebişim bana merhaba der
Ben de kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Beraber bekleyeliöbugün test yaptım ve 2. çizgi çok net :) kan verdim birazdan kan sonucum çıkacak
Degerlendirdik canim :) yani 35. Gun mu ciksr diyosuno zaman 21. gün yum olma ihtimali çok yüksek. o günü değerlendirmişsinizdir umarım. Bu durumda 21.günden sonra üzerine 14 gün koyarak bat ı bulmalısın.
HAMILEYIMBen de kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Beraber bekleyeliö
Tebrik ederim :)HAMILEYIM695 çıktı
Ya ben bi şey sorcam ben 3 teyım üniversite. Bizim 2 senede bi atama oluyo bu sene girebilir miyim bende kpss yeKizlarrrr slmmm yazmadım ama takipdeyim iyi haberlere sevindim kötü haberlere üzüldüm hakkımızda hayırlısı kpss lisans Mayıs 22 ye alınmış bilmeyenlere duyrulur
Tebrik ederim Canımmm umarım sağlıklı bi hamilelik yaşarsın rabbım kucağına almayi nasip etsinHAMILEYIM695 çıktı
Ayy ne güzel. Darısı başımaHAMILEYIM695 çıktı
Kalp atışını duydunuz mu acaba.
Canım şimdi okurken gördüm takip ettim mesajlarını tanımıyorum ama üzüldüm. Hamile kalabilmişin ama tutunmamış. Acaba kanama ile mi değer süşmesi ile öi oldu. Allah yeniden yüzünü güldürsün. En kısa zamanda.
maşallah ona, annesine kendini mide bulantısı ile gösteriyor galiba :) çubuk kraker iyi geliyor canım, tüm arkadaşlarımda işe yaradı. yatarken baş ucuna bile koyanlar oldu. Bi dene istersen.
1.5 sene once 1 kere tamda yumurtlama gunumde tek iliski ile hamile kaldim neden olmasin canim :))))hanımlar ben yaklaşık 8 gündür yumurtlama testi yapıyorum. düne kadar test hep silik çıkıyordu. dünkü yaptığım test biraz daha koyuydu fakat yine de tam olarak test çizgisi kadar değil, bu günkü yaptığım test ise iki çizgi de aynı koyulukta. ancak enson eşimde dün gece ilişki oldu ve bu gün şehirdışına gitti. teste göre yumurtlama bu gün olmuş oluyo, açıkçası önümüzdeki en az bir hafta ilişki olması mümkün değil, dünkü ilişkiden dolayı hamile kalma şansım varmı sizce ?
Canim cok uzuldum.insallah tekrar hamile kalirsin cNimHomely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
Tebrik ederimAy her yere yazıyorum heyecandan. Bu ne?
Tebrik ederimHAMILEYIM695 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?