Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım benim yorumunu keyifle okudum, çok teşekkür ederim. sanırım hepinizle sohbet eder gibi yazıyorum :) ve hepiniz gibi ben de bebişimi dörtbindörtyüz gözle bekliyorum, dolayısıyla sizlerden gelenleri kendim gibi hissediyorum. Mühendisim canım ve 29 yaşındayım :) güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah haftaya bebişim bana merhaba der

Biz 8 haftalık olduk, çok şükür kese göründü 6+2 haftalıkken . Midem çok kotu ama ne yapacağımi şaşırıyorum.

maşallah ona, annesine kendini mide bulantısı ile gösteriyor galiba :) çubuk kraker iyi geliyor canım, tüm arkadaşlarımda işe yaradı. yatarken baş ucuna bile koyanlar oldu. Bi dene istersen.

aynısını ben de düşündüm ve bu kanlı ay tutulmasından bile şüphe ettim. Bu negatif enerji olaylarına inanıyorum galiba.

Hamile arkadaslarım hepinizin gözu aydn hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insaalah :) bende Bi kac gundur yarın aksam oglumun 3.yas gunü kutlamasını yapicaz onunla ilgileniyorum :) bugun kırmızılar geldi tam gununde geldi bügünle beraber 13. Kez gebe kalamayız adet günümu yasamış oldum bakalım ikinci kuzu baya nazli cikti bekletiyor bizi umarım en hayırlı zamanda gelir hayatımıza zaman geçtikçe daha da cok istemeye. Başladık

Canımmm hebeleye katılıyorum o güzel enerjini insanlara o kadar güzel veriyorsun ki çok çok sevdirıyorsun kendini bu arada ne mühendisisin merak ettim çünkü
Ben mühendisliğin direğinden döndüm :) 3. Sınıfta bıraktım şimdi iç mimarlık 3teyım

Kizlarrrr slmmm yazmadım ama takipdeyim iyi haberlere sevindim kötü haberlere üzüldüm hakkımızda hayırlısı kpss lisans Mayıs 22 ye alınmış bilmeyenlere duyrulur

Kizlarrrr slmmm yazmadım ama takipdeyim iyi haberlere sevindim kötü haberlere üzüldüm hakkımızda hayırlısı kpss lisans Mayıs 22 ye alınmış bilmeyenlere duyrulur
Ya ben bi şey sorcam ben 3 teyım üniversite. Bizim 2 senede bi atama oluyo bu sene girebilir miyim bende kpss ye

Kalp atışını gördük evet

1.5 sene once 1 kere tamda yumurtlama gunumde tek iliski ile hamile kaldim neden olmasin canim :))))
Homely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
Canim cok uzuldum.insallah tekrar hamile kalirsin cNim
Ay her yere yazıyorum heyecandan. Bu ne?
Tebrik ederim

HAMILEYIM 695 çıktı
Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…