- 24 Şubat 2015
- 394
- 386
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.261
Kızlar sonuç 29 çıktı.Çok düşük 3,5 gun sonra tekrar test yaptrmam gerekecek.Ne yapaacagımı bilemedm.Dua edin
Canim bende de adet agrisi olmuştu hatta Ped bile takmıştim hamile değilim kesin adet olcam diyekızlaaar bende ağrılar başladı bileüstelik daha 3 gün var.
Canim aynı belirtiler vardı bende de 9 deyince uyuyup kaliyordum sen ınsallah hamilesinSlm kızlar uzun zamandır yazzmadım hamile arkadasları tebrik ediyorum benmde bata 7 gün var sol kasıgımda acayip bi agrı var sürekli egilip kalkarken zorlanıyorm resmen gögüslerim hassas ve belim agrıyor sürekli yorgun hissediyorum gece 3-4 olmadan uyumayan ben kac gündür 10-11 de uyuyorum akıntımda fazla ve sık sık idrara cıkıyorum inş hamileyimdir
canım nasıl ağrılar bende de ağrılar vardı ve aşırı halsizdim yerimden kalkmak istemiyodumkızlaaar bende ağrılar başladı bileüstelik daha 3 gün var.
al benden de o kadar BAT pazar ama beklemeyecek herhalde benimki.sivilcem bile çıktı okadar yani.offff ekim ok yaktın bizikızlaaar bende ağrılar başladı bileüstelik daha 3 gün var.
İns canimCanim aynı belirtiler vardı bende de 9 deyince uyuyup kaliyordum sen ınsallah hamilesin
Ya benimde ağrilar baslad bacaklarim birde belim feci sekilde ağriyor off bu ayda olmadi onumuzdeki maclara bakicaz artikkızlaaar bende ağrılar başladı bileüstelik daha 3 gün var.
Canım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamandaKızlar sonuç 29 çıktı.Çok düşük 3,5 gun sonra tekrar test yaptrmam gerekecek.Ne yapaacagımı bilemedm.Dua edin
Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??kızlaaar bende ağrılar başladı bileüstelik daha 3 gün var.
Canım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorumCanım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamanda
Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??Dur bakalım, daha 3 gün varmış, her şey güzel olacak
interiorarchitect canımm senden haberler nasıl? Meraktayız
İnşallah canım, az kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarım.. İçini ferah tut tamam mı, zor biliyorum ama, sen kendine iyi bakCanım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum
Ayy ins canim hamilesin birde sen dua et bizlere ☺Tgbptn canım ben senn belirtlilerini okumadan öncede geçen aydan biliyodum seni ve sen sanki hamişsin gibi hissediyorummm
dipnot :hislerim kuvvetlidir:)
Canim uzun zamandir forumda yoktum hayirlisi ile guzel haberler bekliyoruz sendenCanım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum
inşallah Canımmmm ferah tutmaya çalışıyorum Allâhâ bıraktım o bizim için en hayırlısını biliyo bakalım artıkİnşallah canım, az kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarım.. İçini ferah tut tamam mı, zor biliyorum ama, sen kendine iyi baknazlı bebiş gösterir inşallah kendini
Ç
Ediyorum canım herkese hiç merak etmeyin isteyen herkesi bekletmesin :)Ayy ins canim hamilesin birde sen dua et bizlere ☺
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirimCanim uzun zamandir forumda yoktum hayirlisi ile guzel haberler bekliyoruz senden
Canim bende de adet agrisi olmuştu hatta Ped bile takmıştim hamile değilim kesin adet olcam diye
canım nasıl ağrılar bende de ağrılar vardı ve aşırı halsizdim yerimden kalkmak istemiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?