- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.281
canım nasıl ağrılar bende de ağrılar vardı ve aşırı halsizdim yerimden kalkmak istemiyodum
al benden de o kadar BAT pazar ama beklemeyecek herhalde benimki.sivilcem bile çıktı okadar yani.offff ekim ok yaktın bizi
Canım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamanda
Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??Dur bakalım, daha 3 gün varmış, her şey güzel olacak
interiorarchitect canımm senden haberler nasıl? Meraktayız
Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız sevinirizmerhaba kizlarr :) Rabbim isteyen herkese saglikli hamilelik nasip etsin.... 5.5 haftalikken kese göründü 2gun sonra inşallah kalp atislarini duymak icin dr gitcez :)
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@Neslissss - hamiş
avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
Gunaydin kizlar bu gun benim adet gunum sukur hala gelib giden yok ins gelmez oğleden sonra test alip yapicam benim icin dua edin
Canım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamanda
Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??Dur bakalım, daha 3 gün varmış, her şey güzel olacak
interiorarchitect canımm senden haberler nasıl? Meraktayız
İnşaallah canım,iyym ama belirszilk kötü tabi..Rabbım herkese hayırlı sağlıklı bebişler versınpozitif ve güzel şeyler düşünelim canım. ve tabiki dua ederiz. haftasonuna doğru kocaman değerle gelirsin inşallah.
Hadi bakalim guzel haberler ver bizeGunaydin kizlar bu gun benim adet gunum sukur hala gelib giden yok ins gelmez oğleden sonra test alip yapicam benim icin dua edin
Kızlar bu test yeni cıkmıs sanırım yapıcam bakalım
Amin amin ins hemen yazicam zatenbekliyoruzzzz, çift çift çizgiler, yanyana dizilsinler
Bende de böyle ağrılar oluyordu benim farklı olarak belim ağrımiyordu normalde adette bel ağrısı olurdu bunda yoktu sadece kasıklar ağrıyordu bi de fena şişkinlik vardıregl ağrısına benzer ama daha kasıklarıma doğru sanki. arada bi tam midemde. bi de oturuyorsam sol bacağımda.
maalesef bu aydan umudumuz var inşallah...Y yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
efsane4 - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@beyaz_gelincik01 - 30 Eylül
@nnrr - 2 Ekim
@Gezginanneadayi89 - 2 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
günaydın herkese, var mı bize yeni bir haberi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?