Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

al benden de o kadar BAT pazar ama beklemeyecek herhalde benimki.sivilcem bile çıktı okadar yani.offff ekim ok yaktın bizi

yakmasıııın, lütfen :) kırmızılar yoksa ümit var canım. bak kızlar ne güzel söylemiş, onlarda da ağrı varmış ama bebiş de varmış.

haklısın kesinlikle ama bu ağrılar da psikolojik baskı yapıyor sanki

merhaba kizlarr :) Rabbim isteyen herkese saglikli hamilelik nasip etsin.... 5.5 haftalikken kese göründü 2gun sonra inşallah kalp atislarini duymak icin dr gitcez :)

Son düzenleme:

Canım normade bat 30 eylüldü..SAT 30 Ağustos.Ama yumurtlma adet tarıhıme yakın oldu öyle tahmın edıyorum.İnşaallah öyledır.Yoksa düşük ihtoımalı var bu değerle..

Kızlar bu test yeni cıkmıs sanırım yapıcam bakalım

Eklentiler

• image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar galiba kırmızılar geliyor hamilelik olsa bu kadar adet sancısı gibi cok agrı olmaz dimi

regl ağrısına benzer ama daha kasıklarıma doğru sanki. arada bi tam midemde. bi de oturuyorsam sol bacağımda.
Bende de böyle ağrılar oluyordu benim farklı olarak belim ağrımiyordu normalde adette bel ağrısı olurdu bunda yoktu sadece kasıklar ağrıyordu bi de fena şişkinlik vardı

Testleri negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mi? Adetim 3 gün gecikti idrar testlerim negatif ama belirtilerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…