Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

cnm hemen çıkmayan ve saatler sonra böyle dağınık çıkan ikinci çizgiye inanmamak lazım bnde de geçen ay çıkmıştı hemde çok net ama adet oldum bir gün sonra
Biliyorumya aynı şey benimde oldu yarın sabahı ikinciyi görmüşdüm ama adet oldum..Bu Ruziye arkadaşımızın fikşrlerinizi almak için göndermemi istedi..Birazdan aramıza katılacaktır kendisi

Teste kizciyi bir saat sonra gordum bu arada oğleden sonra yapdim testi yarin sabah idrari ile yapicam

Güzel düşün ve guzel olsun sat tarım
Testleri negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mi? Adetim 3 gün gecikti idrar testlerim negatif ama belirtilerim var.
10 gün sonra hassas olan testte pozitif gördüm sonrasında basit test yaptım cok silikti ve yarım saat sonra sılık çizgi kayboldu o basit test bat in 1. Ve 2. Gün sonrası negatif ti

Ah ya aynı durumdayız her gece bebis le ilgili bir rüya görüyorum bu arada sat ve bat tarihlerin nedir ben sat 13 ağustos bat 13 eylül ekim 1 de doktor kese boyutunun 5.1 olduğunu söyledi yarın a Randevum var saatler geçmiyor

Canım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…