Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora
Aramızda 5 gun var sadece ben en baştan beri tek Dr a gittim ve sağolsun hiç olumsuz bişey soylemedi benimde Randevum yarın hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah dualarım seninle

Arkadaslar yine test yapdim sonuc koca bir neqatif adetim gelmezse kan vermeyi dusunuyorum kan vererken açmi gitmeliyiz yoksa yemek yiye bilirmiyiz lutfen bana yardim edin

Canim cevabin icin cok saol. Dün kan teati yaptirdim. Umut dünyası iste. Ve negatif.

Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin

Kızlar bise danisicam size benim ablam 16yillik evli ilk dört yıl çok istemelerine rağmen bebekleri olmamıştı sonra kızı oldu daha sonra aradan 10yil sonra bir oglu oldu. Su anda 1,5 yaşında yani çok zor hamile kalıyor sorunu yokken. Şimdide bana hamileyim yazmış bebek çok zor oluyor diye korunmamis aldırmayı düşünüyor 39yasinda anne ol cam bakamam sabrım yok maddi manevi falan filan halbuki maddi durumları çok iyi maaşallah birazda formu bozulacak diye korkuyor onu vazGecirnek için nasıl cümleler kurmaliyim sanırım cuma günü kürtaj olacak ama yinede kararsız gibi su an psikolojisi çok bozuk. Bizler çok bebek istediğimiz için daha ikna edici olabiliriz diye düşünüyorum...

Canım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora

yarın doktor günü sizler için, benim için de bat inşallah hepimiz mutlu haberler yazarız yarın akşam :)

Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin

bu mesajını şimdi gördüm. hayırlısı olsun canım. gelişmeyen bebişler gidiyor biliyorsun, en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini de alcaz inş.

Hayirlisi olsun canim ne denir bilemiyorum kurtajdan snra hamile kalmak daha kolay diolar tekrar hamile kalirsin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…