- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.321
Hayirli haberlerle gel canim ins dualarim sennleCanım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora
Çok çok sağol canım benimm..Hayirli haberlerle gel canim ins dualarim sennle
Aramızda 5 gun var sadece ben en baştan beri tek Dr a gittim ve sağolsun hiç olumsuz bişey soylemedi benimde Randevum yarın hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah dualarım seninleCanım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora
Umarım hersey yolunda gider senin için canım teşekkür ederimAramızda 5 gun var sadece ben en baştan beri tek Dr a gittim ve sağolsun hiç olumsuz bişey soylemedi benimde Randevum yarın hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah dualarım seninle
Canim cevabin icin cok saol. Dün kan teati yaptirdim. Umut dünyası iste. Ve negatif.Güzel düşün ve guzel olsun sat tarım
10 gün sonra hassas olan testte pozitif gördüm sonrasında basit test yaptım cok silikti ve yarım saat sonra sılık çizgi kayboldu o basit test bat in 1. Ve 2. Gün sonrası negatif ti
Bnde bunu merak ediyorum cnm bnmde çıktı vallaAdet sivilvesi cikip da hamile olan var mi acaba?
cvbın için teşekkürlerBat dan önce başlamıştı sivilceler yarın 7 hafta olcaz hergün 1 yada 2 tane sivilceyle uyaniyorum
Amin Canımmm inşallah güzel haberler alırsın canm haberdar et biziinteriorarchitect canm hakkinda hayirlisi rabbim uzun omurlusunden versin benmde sat 15 agustos hala adet olamadim bugun tekrar doktora gidicem insallah guzel haberler alirim dua edin
Bende çıkmıştı canım hemde normalden daha fazlaAdet sivilvesi cikip da hamile olan var mi acaba?
Ah ya aynı durumdayız her gece bebis le ilgili bir rüya görüyorum bu arada sat ve bat tarihlerin nedir ben sat 13 ağustos bat 13 eylül ekim 1 de doktor kese boyutunun 5.1 olduğunu söyledi yarın a Randevum var saatler geçmiyor
Canım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktora
Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
bişey sorucam bende aldım da az önce gittigidiyordan aynı günde geliyormu?An itibariyle almıs oldugum gebelik testleri kızlar cıldırdım
Ben n11 den aldim canim bi sonraki gun elimdeydibişey sorucam bende aldım da az önce gittigidiyordan aynı günde geliyormu?
Hayirlisi olsun canim ne denir bilemiyorum kurtajdan snra hamile kalmak daha kolay diolar tekrar hamile kalirsin en kisa zamandaGünaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
aynen canım... inşallah sizden güzel haberler gelirde bende mutlu olurumbu mesajını şimdi gördüm. hayırlısı olsun canım. gelişmeyen bebişler gidiyor biliyorsun, en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberini de alcaz inş.
hayırlısı olsun inşallah canımmm hepimiz içinHayirlisi olsun canim ne denir bilemiyorum kurtajdan snra hamile kalmak daha kolay diolar tekrar hamile kalirsin en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?