- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.901
Evet gerçekten yavaş gidiyor. Peki sende bulantı durumu nasıl yemek yiyebiliyormusun
Kizlar ya benm karnimda gecmeyen bi agri var bole rahatsiz etmiyo ama gecmiyoda sizde de oldumu 6 haftalik hamileyim
kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIMHomely_angel böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)
Çok sanslisin masallah. Ben de çok fena yataktan çıkamaz oldum artık. Bi an once bitsin de normal hayatima döneyim diye dua ediyorum. Neden bazı kadınlarda oluyor bazılarında olmuyor hiç anlayamıyorumİlk başlarda 10 gün protestan kullandım o zaman çok bulantim oldu sonra doktor kontrolü ile bıraktım çok şükür o günden beri bel ağrısı ve kabizlik dışında bir şikayetim olmadı. Sende bulantı var mi ???
Çok sanslisin masallah. Ben de çok fena yataktan çıkamaz oldum artık. Bi an once bitsin de normal hayatima döneyim diye dua ediyorum. Neden bazı kadınlarda oluyor bazılarında olmuyor hiç anlayamıyorum
Ne hazirlikmis arkadaş 5 aydirCanım en azından şüphe sıfırlandıhadi bakalım inşallah vücudum hazırlıyordur kendini
Aynen ben de sendenimNe hazirlikmis arkadaş 5 aydir
Canım testin yok mu varsa yap hemen bir ovülasyonkızlar bugün kürtaj olalı 14.günüm ve belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtlama mı oluyor?
yok valla canım ya daha önce hiç yapmamıştım eğer adet olursam alacaktım keşke alsaymışım bi de sol kasıgımda batma var hissedilir şekildeAynen ben de sendenim
Canım testin yok mu varsa yap hemen bir ovülasyon
Bilmem ki kiminin öyle belirtisi oluyormuş ben anlamıyorum? Sen iyi hissediyorsan kendini değerlendir bugunü istersenyok valla canım ya daha önce hiç yapmamıştım eğer adet olursam alacaktım keşke alsaymışım bi de sol kasıgımda batma var hissedilir şekilde
Mrb cnm bikarbonat icmek gerekiyormus bir bardak ılık suda 2 cay kaşığı karbonat olcak. Internetten bi bak cnm ama dediklerine göre soğan suyuna göre cok daha hızlı etki ediyormuş .Canim karbonati nasil yapiyorsun ve gunde kac defa iciyorsun ???
Hayırlısı olsun canım ya bnm de bu 4. Deneme bu ay da olmazsa bnde senle aynı devam . Umut kesmemek lazım cnm yakındır hissediyorum bn mesela o zamankızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIMHomely_angel böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)
Çok şükür iyiyim bakalım misafir de var inşallah değerlendirébilirimBilmem ki kiminin öyle belirtisi oluyormuş ben anlamıyorum? Sen iyi hissediyorsan kendini değerlendir bugunü istersen
Ahh o misafirlere ahhh, ne çektim beÇok şükür iyiyim bakalım misafir de var inşallah değerlendirébilirim
Aynen canımmm sen ne çektinAhh o misafirlere ahhh, ne çektim beinşallah sen değerlendirirsin kuzuum
Üzülmek yok ki, demek Zamanı değilmişHasta oldum tekrar yeni bat 27kasim
çıkmaz mı yaa?? hayal kıırıklığı yaşamak istemiyorum artık... en erken ne zaman yaptırsam çıkar ki??
kızlar bugün kürtaj olalı 14.günüm ve belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtlama mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?