Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canımm masallah sana inş biz de bi an önce alırız mutlu haberleri. Rabbim isyan ettirmesin ama benim umudum kalmadı yaa daha 6.ay da tükendim Allah bekleyen isteyen herkese sabır versin

Benim bebişim de 8. Haftada görunmemisti alttan muayene edip gördüler gönlünü ferah tut rahimde yerleştiği yer bazen ters kalabiliyor
Ay cnm dun o kadar uzuldum ki 6 haftada gorunmedi o kadar agladim ki bugun iyiyim ama inaniyorum bebegim saglikla gelcek

e tamam işte canım yolk sac varsa bebişinide görürsün inşallahhhhhh sen stres olmaki bebişin saklanmasın annesi :)
Insallah cnm iki gundur esim bebekmisim gibi ilgileniyo benle simdi oturdumceviz yiyorum teyzesi sende korunma hemen gelsin bebegin arkadasim dusuk yaptigi ay bi daha hamile kalmis

Insallah cnm iki gundur esim bebekmisim gibi ilgileniyo benle simdi oturdumceviz yiyorum teyzesi sende korunma hemen gelsin bebegin arkadasim dusuk yaptigi ay bi daha hamile kalmis
ilgilencek tabi hem seninle hem bebişinle :) afiyet olsun canım pekmez badem faydalı ne bulursan ye bol bol :) yok cnm bende korunmuyorum doktor gerek yok dedi bakalım yumurtlama günlerini değerlendirdim inşallah tutunur bebeğim bana... :) kardeş kardeş büyütürüz :)

Amin cnm rabbim tez zamanda hayirli ewlatlar nasip etsin

Ya kızlar ben adet oldum bitti 4gun geçmesine rağmen hafif pembe gibi akıntı geliyor ama normal adet gordumv eminim adetti o böyle birşey yaşayan var mi normalde 6gun sürerdi tamamen biterdi beyaz akıntı gelirdi bugün 10. Bugun hafif pembe akıntı var yumurtlama da 3gun sonra

canım mevsimsel olablir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…