Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

slm hanımlar, dün gece bir rüya gördüm. tabirine baktım çok güzeldi. inşallah bebişim herşeye uğurlu gelecek paylaşmak istedim sizlerle de
hayrolsun canım benimmm inşallah zaten bebek uguruyla bereketiyle bolluguyla gelirmişşş size hep şans getirsin meleğiniz :)

hayrolsun canım benimmm inşallah zaten bebek uguruyla bereketiyle bolluguyla gelirmişşş size hep şans getirsin meleğiniz :)
saol canım inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum burada, bu topik bana uğurlu geldi. @dilayca sağ olsun beni eklemişti buraya. sizlere de uğurlu gelir inşallah, hergün dua ediyorum. burdaki tüm isteyen hanımlara özellikle konu sahibi Homely_angel "a

amin canımmm hayırlısıyla inşallah aynen bu topik muhteşem o kadar iyi geliyor ki burda sizlerle konuşmak

Senin işin çok zor yaaa ! ama olsun nasıl olsa gelip geçiçi sıkıntılar bunlar bebişlerimiz sağlıği herşeyden önemli . Sende 3 hafta sonra tadını çıkarmaya başlarsın inşallah etrafımdaki tüm arkadaşlarımın bulantilari 3. Ayda geçip gitti

Amin canim inşallah bi an once azalır ve geçer yoksa serumla beslencez artık

Bugün test yapacak arkadaş vardı nickini unuttum. Var mı kızlar güzel haber?? Azcık moral bulalım

Hayırlara çıksın, hep güzellikleri getirsin bebişin beraberinde :) güzel dileğin için de çok çok teşekkür ederim tatlım. Bu ay olacakmış gibi hissediyorum, biraz da korkuyorum umutlanmaktan :)

Iyi aksamlar kizlar dun benim kasiklarim goğuslerim ağriyordu ve birde akintim vardi bende belki yumurtalama gunudur diye değerlendirdim bugun belim ve yine dunku ağrilar var sizce dun yumurtalama olusmus ola bilirmi yoksa bugunudemi değerlendirmelimiyim

Aynı durum bende de var canım bence bugün yumurtlama günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…