Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bakalim aksama tahlil verecem ne çıkıyo silik olduğu için guvenmiyo insan bi heyecan oldum ki anlatamam

Temiz çıkmasına çok sevindim canım, gözün aydın. Kan pıhtılaşması da yanlış bilmiyorsam ilaçla çözülen bir durum. Ama dediğin gibi keşke en baştan fark edilse de düşükleri ve üzüntüleri yaşamasa insan. Her şeyde vardır bir hayır.
Testlerin temiz çıkması artık start verebileceğiniz anlamına geliyor değil mi? Gerçi yılbaşına kadar dinlenme arasındasınız

Dün bnm de öyleydi bugün daha belirgin oldu cnm bugün tahlıl veremedim yarın a inşallah umarım seninde hayırlısı olurrr Ayy ne güzel olur
ya ben sabah test yaptııım doğru düzgün görünmeyen hafif bi çizgi çıktı ama çok çok yakından bakınca görünüyooo

Dün bnm de öyleydi bugün daha belirgin oldu cnm bugün tahlıl veremedim yarın a inşallah umarım seninde hayırlısı olurrr Ayy ne güzel olur
hadi bklm güzel sonçlarla gelirsin inşallah bitanemmmm
ayyy bi de hamileysemmmm teletabiler gibii sarılallııım sıkı sıkıııııııııııııııııııı moduna geçerimmm

Çok teşekkür ediyorum canim. Biz bu talihsizlikleri yaşadıktan sonra hoca işi şansa birakmamak adına kromozom analizi istedi. Aralık ayında onu da yaptiracagiz insalh. Ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ..

cnm kendini iyi hissediosan korunma :) hemşiresin doktor yarısısın bilirsin :)
Valla esim biraz pimpirikli doktordan duymasi gerekiyo onu kendimi cok iyi hissediyorum minigim melek oldu insallah hemen hamile kalip saglikla kucagimiza alir unuturuz bugunleri ben kanamam bitince meryem suresinede baslamayi dusunuyorum

Valla esim biraz pimpirikli doktordan duymasi gerekiyo onu kendimi cok iyi hissediyorum minigim melek oldu insallah hemen hamile kalip saglikla kucagimiza alir unuturuz bugunleri ben kanamam bitince meryem suresinede baslamayi dusunuyorum
başla canımmmm okuyabiliyorsan oku... meryem süresi değil sadece aklna hangi sure gelirse oku manevi güç o kadar iyi geliyor ki insanaaa..
rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere isteyen herkeseee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…