- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.421
Daha bat a vardı sanki senin dimiBakalim aksama tahlil verecem ne çıkıyo silik olduğu için guvenmiyo insan bi heyecan oldum ki anlatamam
Canım Doktorum gerek duymadı o korunmamı o yüzden bana bıraktı bende korunmadim bugün adet olmam gerekiyo yumurtlamama göre daha olmadım bakalıminteriorarchitect cnm sende hic korunmadin demi bende kurtajdan sonra 18 .gun baslayip 25 e kadar calismayi dusunuyorum doktorun ne dedi
Daha bat a vardı sanki senin dimi
Eger varsa silik çıkması çok normal. Ay canım benim Rabbim sevincini tam etsin. Gözün aydın bence
Canım Doktorum gerek duymadı o korunmamı o yüzden bana bıraktı bende korunmadim bugün adet olmam gerekiyo yumurtlamama göre daha olmadım bakalım
Arkadaşlar, bugün doktora gittim, pataloji ve gen sonuçları çıkmış. Her ikisi de temiz çok şükür. Ancak ben de kan pıhtılaşması çıktı ve iki düşüğümün sebebinin de çok büyük ihtimalle bundan kaynaklandığını söyledi doktor.
Şu trombofili testlerinin hamile kalmadan önce yapılmasını istiyoruz artık. Tıp dünyası iki kaybın olmasını beklememeli, bu kadar çaresiz olmamalı...
Bu da ikinci yaptığım test Eki Görüntüle 1687918
Canım Doktorum gerek duymadı o korunmamı o yüzden bana bıraktı bende korunmadim bugün adet olmam gerekiyo yumurtlamama göre daha olmadım bakalım
Sabahta ben zor aciyorum ki gozumuGünaydın canım, sen de ona yemek yapma, çamaşırını yıkama, ütüleme, yorgundum dersinşaka bir yana, zaten yorgun olduklarında fışfıştansa (senin deyiminle), sabah uyanınca olması daha verimli
ayyyy dur dur bende heycanlanıyoruuuuuuummmmm :) ben hislere çok önem veriyorum canım sende önem verdiğim biri oldugun için sence bebişim var mı? :) olumsuz da olsa üzülmem rahat ol yani :)yaaaa hadi inşallah, nasıl heyecan yaptım anlatamam
canım teşekkür ederimmm testini gördüm çok cici bi çizgi çıkmışşşş :) kan testi sonucunu aldın mı???Inşallah güzel haberler alırsın cnm bnm
ya ben sabah test yaptııım doğru düzgün görünmeyen hafif bi çizgi çıktı ama çok çok yakından bakınca görünüyooo
Bnm doktor korun bi ay dedi ama ben dinlemiycem galibaCanım Doktorum gerek duymadı o korunmamı o yüzden bana bıraktı bende korunmadim bugün adet olmam gerekiyo yumurtlamama göre daha olmadım bakalım
cnm kendini iyi hissediosan korunma :) hemşiresin doktor yarısısın bilirsin :)Bnm doktor korun bi ay dedi ama ben dinlemiycem galiba
hadi bklm güzel sonçlarla gelirsin inşallah bitanemmmmDün bnm de öyleydi bugün daha belirgin oldu cnm bugün tahlıl veremedim yarın a inşallah umarım seninde hayırlısı olurrr Ayy ne güzel olur
Temiz çıkmasına çok sevindim canım, gözün aydın. Kan pıhtılaşması da yanlış bilmiyorsam ilaçla çözülen bir durum. Ama dediğin gibi keşke en baştan fark edilse de düşükleri ve üzüntüleri yaşamasa insan. Her şeyde vardır bir hayır.
Testlerin temiz çıkması artık start verebileceğiniz anlamına geliyor değil mi? Gerçi yılbaşına kadar dinlenme arasındasınız
Valla esim biraz pimpirikli doktordan duymasi gerekiyo onu kendimi cok iyi hissediyorum minigim melek oldu insallah hemen hamile kalip saglikla kucagimiza alir unuturuz bugunleri ben kanamam bitince meryem suresinede baslamayi dusunuyorumcnm kendini iyi hissediosan korunma :) hemşiresin doktor yarısısın bilirsin :)
başla canımmmm okuyabiliyorsan oku... meryem süresi değil sadece aklna hangi sure gelirse oku manevi güç o kadar iyi geliyor ki insanaaa..Valla esim biraz pimpirikli doktordan duymasi gerekiyo onu kendimi cok iyi hissediyorum minigim melek oldu insallah hemen hamile kalip saglikla kucagimiza alir unuturuz bugunleri ben kanamam bitince meryem suresinede baslamayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?