- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.441
Valla esim biraz pimpirikli doktordan duymasi gerekiyo onu kendimi cok iyi hissediyorum minigim melek oldu insallah hemen hamile kalip saglikla kucagimiza alir unuturuz bugunleri ben kanamam bitince meryem suresinede baslamayi dusunuyorum
Sagol cnm hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim hamile kalinca bitmiyo olayGelir geçer cnm merak etme inşallah güzel günlerinyyakındır seninde
Canim benim paylas sanya foto. Hadi inşallah minik vardirNerde bu devlet nerde bu topik halkı Allâhim çok heycanlıyım dün test yapmıştım hayalet hatta ruh gibi bi çizgi vardı bana görünen kuruyunca daha da belirgin olmuş annemmmmmmm heycandam ölüyorum yok mu sesimi duyan :)
Ya fotoda çıkmıyor :-(Canim benim paylas sanya foto. Hadi inşallah minik vardir
Kan testi yaptiracakmisinYa fotoda çıkmıyor :-(
Olsun sen senin testin resmini koy biz ne belirsiz cizgileri gordukte bebis mujdesi verdik topikteki kizlarakızlar by benim testim değil ama benim testimin çizgiside bu şekilde göstereyim bi size dedim
canım benim testi çekiyorum görünmüyo telefondan dolayı sanırım o yüzden bunu koydumOlsun sen senin testin resmini koy biz ne belirsiz cizgileri gordukte bebis mujdesi verdik topikteki kizlara
Nerde bu devlet nerde bu topik halkı Allâhim çok heycanlıyım dün test yapmıştım hayalet hatta ruh gibi bi çizgi vardı bana görünen kuruyunca daha da belirgin olmuş annemmmmmmm heycandam ölüyorum yok mu sesimi duyan :)
Ayyy hadi bakalım yarın sabh yapcam test adet olmazsamTatlım bnm de öyleydi başlardaiişte kurutma daha belirgin di sonra daha da koyulasiyo hadi hayırlısı
Ayyy tatlım benimmm hemşirem :) ya çok uzağım hastanelere sağlık ocağı kapalı eşim de inat götürmez öyle yani mecbur beklicez yarın testi yapayım anlarız zaten var mı yok mu :)interiorarchitect pazartesiyi nasil bekliycez ama en az senin kadar heyecan yaptim
Canim inşallah vardır minik incir yemeye başla benceAyyy tatlım benimmm hemşirem :) ya çok uzağım hastanelere sağlık ocağı kapalı eşim de inat götürmez öyle yani mecbur beklicez yarın testi yapayım anlarız zaten var mı yok mu :)
İnşallah canımm incir yiyemiyorum ne yazık ki ceviz cezerye cevizli sucuk yiyorum :) olur muCanim inşallah vardır minik incir yemeye başla bence
Bulantın olmaz inşallah. Ama olursa baslamadan önce ne kadar faydali şeyler tüketiesen iyi. Incır bebise çok iyi gelir diye duymuştum onun için dedim. Ama o yedik lerinde bebis için çok faydalıİnşallah canımm incir yiyemiyorum ne yazık ki ceviz cezerye cevizli sucuk yiyorum :) olur mu
aslında 1 haftadır benim bulantım var bazen az bazen çok diğer hamileliğimde de öyle olmuştu zaten ben o bulantı ve göz kararmasından şüphelenmiştim hep evet incir çok faydalı herkes söylüyo ama bi türlü kendimi yenipte yiyemiyorumBulantın olmaz inşallah. Ama olursa baslamadan önce ne kadar faydali şeyler tüketiesen iyi. Incır bebise çok iyi gelir diye duymuştum onun için dedim. Ama o yedik lerinde bebis için çok faydalı
Bulantilar çoğalMadan kendini ve bebisi besle canım süt yoğurt et faydali ne bulursan. depolarin dolsun guzelceaslında 1 haftadır benim bulantım var bazen az bazen çok diğer hamileliğimde de öyle olmuştu zaten ben o bulantı ve göz kararmasından şüphelenmiştim hep evet incir çok faydalı herkes söylüyo ama bi türlü kendimi yenipte yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?