Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bulantilar çoğalMadan kendini ve bebisi besle canım süt yoğurt et faydali ne bulursan. depolarin dolsun guzelce
Ayyy iyice ümitleniyorum inşallah vardır bebeğimmmm... yiyorum walla kürtaj kanamam bittiğinden beri her gün sütümü düzenli içiyorum folik asit içiyorum ceviz falan o tarz şeyleri yiyorum bakalımmm inşallah miniğim benimledir

canım teşekkür ederimmm testini gördüm çok cici bi çizgi çıkmışşşş :) kan testi sonucunu aldın mı???

Dün bnm de öyleydi bugün daha belirgin oldu cnm bugün tahlıl veremedim yarın a inşallah umarım seninde hayırlısı olurrr Ayy ne güzel olur
İkinize de hayırlı olsun tatlışlaaarrr

Canım yaaa çok sevindim nasıl anlatsaam m, hadi hayırlısı ile kucağına al inşallah kan testi yapımca da habeer et bizi

İkinize de hayırlı olsun tatlışlaaarrr

Canım yaaa çok sevindim nasıl anlatsaam m, hadi hayırlısı ile kucağına al inşallah kan testi yapımca da habeer et bizi
Canımmmmm çok sağol ama ben daha emin değilim hayalet gibi çizgi çok teşekkür ederim yine de kan testi yapınca mutlaka yazarınmm

kızlar merhaba benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki ama hiç ilaç filan kullanmam ben ağrıkesici bile içmem yani o derece tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen bide midem çok acayip yanıyo

Saol tatlım bnm daha çok basindayiz bakalom nasibimizde ne var hakkımızda hayırlısı olsun gonlumuzdeki kabul olsun

Kızlaaaarrrr benim göğüslerim çok acıyor. yumurtlama zamanından beri. Ama daha önce de oldu. Hiçbir belirtiye kulak asmamaya çalışıyorum bunun dışında şu var diyemiyorum. Çocuk düşündüğümüzden beri vücudum garip tepkiler veriyor

ayyyy dur dur bende heycanlanıyoruuuuuuummmmm :) ben hislere çok önem veriyorum canım sende önem verdiğim biri oldugun için sence bebişim var mı? :) olumsuz da olsa üzülmem rahat ol yani :)

Benim içim de bu ay senden hep bebiş haberi alacakmışız gibi bir his var zaten. Hala kırmızılar yok di mi? Ay hadi hayırlısı, inşallah vardır yaa.

Benim içim de bu ay senden hep bebiş haberi alacakmışız gibi bir his var zaten. Hala kırmızılar yok di mi? Ay hadi hayırlısı, inşallah vardır yaa.
Hadi inşallah canımmmm hislerine güveniyorum :) daha kırmızılar yok canım gece idrarà çıkma da başladı 2 gündür afedersiniz gaz olayıda başladı bakalım inşallah yanıltmıyordur vücudum beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…