- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.461
Ayyy iyice ümitleniyorum inşallah vardır bebeğimmmm... yiyorum walla kürtaj kanamam bittiğinden beri her gün sütümü düzenli içiyorum folik asit içiyorum ceviz falan o tarz şeyleri yiyorum bakalımmm inşallah miniğim benimledirBulantilar çoğalMadan kendini ve bebisi besle canım süt yoğurt et faydali ne bulursan. depolarin dolsun guzelce
Inşallah seninledir ve hep seninle kalırAyyy iyice ümitleniyorum inşallah vardır bebeğimmmm... yiyorum walla kürtaj kanamam bittiğinden beri her gün sütümü düzenli içiyorum folik asit içiyorum ceviz falan o tarz şeyleri yiyorum bakalımmm inşallah miniğim benimledir
amin canım benimmm... çok sağol... rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin...Inşallah seninledir ve hep seninle kalır
canım teşekkür ederimmm testini gördüm çok cici bi çizgi çıkmışşşş :) kan testi sonucunu aldın mı???
İkinize de hayırlı olsun tatlışlaaarrrDün bnm de öyleydi bugün daha belirgin oldu cnm bugün tahlıl veremedim yarın a inşallah umarım seninde hayırlısı olurrr Ayy ne güzel olur
Ayyy hadi bakalım yarın sabh yapcam test adet olmazsamben önceki hamileligimde dijital gebelik testiyle öğrenmiştim bunlar çok gicik yaaaa teknolojinin gözünü seveyim herseyi söylüyordu bunlarla dünden beri gözüm çıkti çizgi var mı yok mu diye
Canımmmmm çok sağol ama ben daha emin değilim hayalet gibi çizgi çok teşekkür ederim yine de kan testi yapınca mutlaka yazarınmmİkinize de hayırlı olsun tatlışlaaarrr
Canım yaaa çok sevindim nasıl anlatsaam m, hadi hayırlısı ile kucağına al inşallahkan testi yapımca da habeer et bizi
Canımmmmmmm gözünAydın tebrik ederimmmmm :)Kizlarrr sonucum çıktı hcg 144 cikti iii :)))
Canımmmmmmm gözünAydın tebrik ederimmmmm :)
Teşekkür ederimm canım amin inşallah :) canım sana bi si sorcam belinde ağrı var mıTeşekkür ederim cnm bnm çok saol inşallah sende güzel haber alırsın
hayırlı olsunnnn bakalımmm.aalah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bata nerdeyse 1 hafta var değerin de gayet güzel.maşallah maşallah.Kizlarrr sonucum çıktı hcg 144 cikti iii :)))
Teşekkür ederimm canım amin inşallah :) canım sana bi si sorcam belinde ağrı var mı
Aynıları bende de varda o yüzden sordumm canımmKuzu ovulasyon donemim de aşırı akintim olmuştu o akintidan iki gün sonra 6 7 gün kasık ve bel ağrım oldu ve hala adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım oluyo cnm
Hayırlı olsun canım, Allah sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah ve sonunda bebişini kucağına alırsın. Dikkat et kendine.Kizlarrr sonucum çıktı hcg 144 cikti iii :)))
sizinleHayırlı olsun canım, Allah sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah ve sonunda bebişini kucağına alırsın. Dikkat et kendine.
ayyyy dur dur bende heycanlanıyoruuuuuuummmmm :) ben hislere çok önem veriyorum canım sende önem verdiğim biri oldugun için sence bebişim var mı? :) olumsuz da olsa üzülmem rahat ol yani :)
Hadi inşallah canımmmm hislerine güveniyorum :) daha kırmızılar yok canım gece idrarà çıkma da başladı 2 gündür afedersiniz gaz olayıda başladı bakalım inşallah yanıltmıyordur vücudum beniBenim içim de bu ay senden hep bebiş haberi alacakmışız gibi bir his var zaten. Hala kırmızılar yok di mi? Ay hadi hayırlısı, inşallah vardır yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?