- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.481
Çok teşekkür ediyorum canim. Biz bu talihsizlikleri yaşadıktan sonra hoca işi şansa birakmamak adına kromozom analizi istedi. Aralık ayında onu da yaptiracagiz insalh. Ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ..
Aaaaaaaa süper, şimdi tam olarak hayırlı olsun diyebiliriz. Sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin Rabbim. TebriklerKizlarrr sonucum çıktı hcg 144 cikti iii :)))
İnşallah canım, Pazartesi testini heyecanla bekliyorum.Hadi inşallah canımmmm hislerine güveniyorum :) daha kırmızılar yok canım gece idrarà çıkma da başladı 2 gündür afedersiniz gaz olayıda başladı bakalım inşallah yanıltmıyordur vücudum beni
Kızlaaaarrrr benim göğüslerim çok acıyor. yumurtlama zamanından beri. Ama daha önce de oldu. Hiçbir belirtiye kulak asmamaya çalışıyorum bunun dışında şu var diyemiyorum. Çocuk düşündüğümüzden beri vücudum garip tepkiler veriyor
İnşallah canım. Senin de haberini alırız inşallah ve bu haberi aldığımda kendim hamile kalmış kadar sevineceğim. Canım ben göğüs ağrısının prolaktinden mi olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü eylülde test yaptırdığımda prl 19 du ve doktor hepsi normal dedi ama stres yüzünden arttı mı diye aklıma geldi. Sen de hormon testlerini yaptırdın, prl kaçtı? Bu ay da adet olursam doktorumu değiştirip başka bir doktora gideceğim.Bebiş haberlerimiz başladı, seninki de gelsin İnş.
Canımm testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim... İnşallah bu ay klomen ile birlikte güzel bi haber alırız senden o kadar mutlu olurum kıEn iyisini yapıyorsunuz bence de. Yılın ilk bebek haberi de senden gelir belki. Ben de bugün doktora gittim. Benim ve eşimin değerlerini inceledikten sonra her şey istediğimiz gibi dedi. Bu arada reglim başlangıcını o pembeliklerin başladığı günü kabul ediyorlar. Yani bugün benim 5. Günümdü ve ultrasonla yumurta gelişimine baktı ve çok hızlı gelişiyor. Şimdiden baya büyümüş dedi. Ben de 8 aydır korunmuyoruz deyince klomen e başlattı. Klomen bitince bir daha gideceğim ve yumurtanın durumuna bakıcak. Tabi bi terim söyledi, o inceliyor olabilir dedi. Sanırım yumurtanın üstündeki tabaka. Bakalım haftaya öğreneceğiz durumu.
İnşallah canım. Senin de haberini alırız inşallah ve bu haberi aldığımda kendim hamile kalmış kadar sevineceğim. Canım ben göğüs ağrısının prolaktinden mi olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü eylülde test yaptırdığımda prl 19 du ve doktor hepsi normal dedi ama stres yüzünden arttı mı diye aklıma geldi. Sen de hormon testlerini yaptırdın, prl kaçtı? Bu ay da adet olursam doktorumu değiştirip başka bir doktora gideceğim.Homely_angel
Teşekkürler canım, inşallah alalım yoksa jinekolog yerine psikolog a gidicem galiba.Canımm testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim... İnşallah bu ay klomen ile birlikte güzel bi haber alırız senden o kadar mutlu olurum kı
Canım inşallah klomenle müjdeni alırız. Hem öyle düşünme. Aşılama, tüp bebekle hamile kalanlar var çok şükür sizde bir sıkıntı yokmuş. Gerçekten yorucu bir süreç. Ben de çok etkileniyorum bazen sebepsiz ağlıyorum. Ama psikolojimizin sağlam olmasına dikkat etmemiz lazım. Gülümseyerek güne başla, günümüz aydın umutlarımız bizimle olsun :)Sağol canım benim, inşallah alalım bu haberi en kısa zamanda. Ben bugün acayip moralsizim. İlaç kullanma fikri bile hoşuma gitmedi. Benim prl 22.49 du canım.
İnşallah gerek kalmayacak canım gör bakTeşekkürler canım, inşallah alalım yoksa jinekolog yerine psikolog a gidicem galiba.
gittigidiyorda paket halinde uygun canım gebelik+ovilerkızlar ovulasyon testi alcam nerden alabilirim?
link atabilir misin cnmmgittigidiyorda paket halinde uygun canım gebelik+oviler
tmm cnm bakayım bi çok teşekkür ederim :)http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ovulasyon+testi
ben 50ovi+10 gebelik almıştım temmuzdan beri kullanıyorum canım
rica ederim canımtmm cnm bakayım bi çok teşekkür ederim :)
Ama testinde ikinci çizgi yok muydu yoksa test Hatalı olabilir mitmm cnm bakayım bi çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?