Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

En iyisini yapıyorsunuz bence de. Yılın ilk bebek haberi de senden gelir belki. Ben de bugün doktora gittim. Benim ve eşimin değerlerini inceledikten sonra her şey istediğimiz gibi dedi. Bu arada reglim başlangıcını o pembeliklerin başladığı günü kabul ediyorlar. Yani bugün benim 5. Günümdü ve ultrasonla yumurta gelişimine baktı ve çok hızlı gelişiyor. Şimdiden baya büyümüş dedi. Ben de 8 aydır korunmuyoruz deyince klomen e başlattı. Klomen bitince bir daha gideceğim ve yumurtanın durumuna bakıcak. Tabi bi terim söyledi, o inceliyor olabilir dedi. Sanırım yumurtanın üstündeki tabaka. Bakalım haftaya öğreneceğiz durumu.

İnşallah canım, Pazartesi testini heyecanla bekliyorum.

Bebiş haberlerimiz başladı, seninki de gelsin İnş.

Bebiş haberlerimiz başladı, seninki de gelsin İnş.
İnşallah canım. Senin de haberini alırız inşallah ve bu haberi aldığımda kendim hamile kalmış kadar sevineceğim. Canım ben göğüs ağrısının prolaktinden mi olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü eylülde test yaptırdığımda prl 19 du ve doktor hepsi normal dedi ama stres yüzünden arttı mı diye aklıma geldi. Sen de hormon testlerini yaptırdın, prl kaçtı? Bu ay da adet olursam doktorumu değiştirip başka bir doktora gideceğim. Homely_angel

Canımm testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim... İnşallah bu ay klomen ile birlikte güzel bi haber alırız senden o kadar mutlu olurum kı

Sağol canım benim, inşallah alalım bu haberi en kısa zamanda. Ben bugün acayip moralsizim. İlaç kullanma fikri bile hoşuma gitmedi. Benim prl 22.49 du canım.

Sağol canım benim, inşallah alalım bu haberi en kısa zamanda. Ben bugün acayip moralsizim. İlaç kullanma fikri bile hoşuma gitmedi. Benim prl 22.49 du canım.
Canım inşallah klomenle müjdeni alırız. Hem öyle düşünme. Aşılama, tüp bebekle hamile kalanlar var çok şükür sizde bir sıkıntı yokmuş. Gerçekten yorucu bir süreç. Ben de çok etkileniyorum bazen sebepsiz ağlıyorum. Ama psikolojimizin sağlam olmasına dikkat etmemiz lazım. Gülümseyerek güne başla, günümüz aydın umutlarımız bizimle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…