Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

hayalet bi çizgi vardı canım ben teste değilde belirtilerime üzüldüm geçen hafta yaşadıgım mide bulantısı fenaydı göğüslerim lavaboya sık çıkmalar falan
Ben mesela hasta olmaya yakında lavaboya sık çıkarım o kadar yakin ki belirtiler bende bu ay oldu diye hissediyorum bakalım

Ben de regl den 10 gun once başlar belirtiler (kasik agrisi,bel ağrısı, bacak ağrıları ,goguslerdeki agri ve mide bulantısı vs.)yine aynı belirtiler var bu sefer farklı olarak göğüslerine ağrı hala başlamadı ve sol kasigimdaki ağrı hafif sızlama, bu an batma hissi hemen geçen bir de degisik sesler hissediyorum pit pit diye .işte öyle 25 Kasım bat tarihim bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun

Adet le çok da bi farkım yoktu bu ay sadece yumurtlama dan sonra bel ve kasık ağrım oldu gece yatakda dönerken bile açıyordu okadar cnm bnm amin inşallah darısı size ttlim
Çok tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza:) hamile hissediyomuydun kendini bilmeden önce?

Adet le çok da bi farkım yoktu bu ay sadece yumurtlama dan sonra bel ve kasık ağrım oldu gece yatakda dönerken bile açıyordu okadar cnm bnm amin inşallah darısı size ttlim
Ay bebisin tam tarihinde doğarsa aynı gün doğmuş olacağız. Aslan Burcu olacak canimcim. Özellikle takipteyim senin doğumu

gulit_me canııııııııııım psikologum olur musunnnnnnnnnnnnn
Canım oldum bile
Sorun ne regl mi oldun? Bak ben de oldum.. Hepimiz üZülüyoruz, ama elimide mi hamilelik?? Malesef değil, elimizde olmayan bir durum için en fazla o günü bekleyebiliriz.. Bak en azında eşinde ve sende sorun yok ki hamile kalabildin.. Daha onu bilmeyenlerimiz var, mesela ben.. Ben eylülde kimyasal oldum ama, o sayılmıyormuş yaa.

Özele de gelebilirim, burdan da konuşabiliriz tatlımm

Çok sağol canımm... Tek bunlar değil ama ben su an dışardayım eğer sıkılmazsan yarın konuşalım özelden olur mu çünkü gerçekten bunaldim artık ve profesyonel bi desteğe cidden ihtiyacım var kendi başıma aşamıyorm...

Sıkılmam tabi ki, ben bilgisayar başından tam profesyonel destek sağlayamam ama, destek olurum ve yönlendirme de yaparım merak etme sen.. Yarın bekliyorum meaajını, geç cevaplarsam merak etme, dersteyimdir.. En geç akşam dönerim

Homely_angel canım ben adet oldum yeni bat 13 aralık bu ayda denıcem olmazsa seneye erteleyecem bebek fikrini...

Sen de mi Brütüs! Canım benim üzülme filan demiycem çünkü nasıl etkilendiğini biliyorum. Sadece şunu düşün belki de bu ay rahmin bi dinlenmek istedi. Sonuçta bebişi besleyip, büyütmek için çok sağlıklı olması lazım. Topla bakalım kendini ve yeni aya hep beraber hazırlanalım anlaştık mı?

Bende adet oldum yeni bat 15 aralik ben cok beklemek istemiyorum doktora gitmeyi dusunuyorum yeter artik kirmizilarin geldiyi artik bebeyim gelsin rabbim tum isteyenlere nasip etsin

O zaman ilk müjdeli haberi senden bekliyoruz... Yeni yıla girmeden

Bir de myss, bir şey söylemek isterim. Bir arkadaşım var 4 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorlar, sebepsiz infertilite dedi doktor. Onunla normalde hiç bu konulara girmezdik, ben bu ikinci düşüğü yaptıktan sonra ne zaman otursak hep çocuk sahibi olmaktan bahsediyoruz. Ve aslında kendimize yazık ediyoruz. Bilmiyorum sen de durumlar nasıl ama ben bir şeye takılınca orada kalıyorum hep. Çocuk sahibi olmak için çabalamalıyız evet ancak hayatı da kaçırmamalıyız... Biz eşimle güzel bir tatil planlıyoruz Allah kısmet ederse. Çünkü 10 aydır çoluk çocuk işlerine takıldık ve kendimizi unuttuk...

Bende adet oldum yeni bat 15 aralik ben cok beklemek istemiyorum doktora gitmeyi dusunuyorum yeter artik kirmizilarin geldiyi artik bebeyim gelsin rabbim tum isteyenlere nasip etsin

Ben bu Kasım ayını hiç sevmedim, Aralık gelsin ve hepimize yeni yıl hediyesi gibi bebişlerimizi getirsin inşallah. Yeni yıla hamiş hamiş girelim. Sen de git bence canım doktora. zaman kaybetmenin bir faydası yok, daha çok stres yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…