- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.501
hayalet bi çizgi vardı canım ben teste değilde belirtilerime üzüldümAma testinde ikinci çizgi yok muydu yoksa test Hatalı olabilir mi
Ben mesela hasta olmaya yakında lavaboya sık çıkarım o kadar yakin ki belirtiler bende bu ay oldu diye hissediyorum bakalımhayalet bi çizgi vardı canım ben teste değilde belirtilerime üzüldümgeçen hafta yaşadıgım mide bulantısı fenaydı göğüslerim lavaboya sık çıkmalar falan
inşallah vardır bebişin canımmm yarın senn bat dimiBen mesela hasta olmaya yakında lavaboya sık çıkarım o kadar yakin ki belirtiler bende bu ay oldu diye hissediyorum bakalım
Bazen 25 günde bir oluyorum ona göre yarın oluyor ama ben kendime ayın 18 ne kadar süre verdim :) inşallahinşallah vardır bebişin canımmm yarın senn bat dimi
Sen test yapmıştım sanki hafif çizgi yok muydu ben seni hamile diye biliyorum :)Kzlar ben hala adt olmadm lekelenmem falanda yok agrmda yok
Keske cnm :) evet vardi ama dun adt gunumdu dun sbh tekrar yaptm negatfti gelmedi ama adetimSen test yapmıştım sanki hafif çizgi yok muydu ben seni hamile diye biliyorum :)
Çok tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza:) hamile hissediyomuydun kendini bilmeden önce?Kizlarrr sonucum çıktı hcg 144 cikti iii :)))
Çok tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza:) hamile hissediyomuydun kendini bilmeden önce?
Ay bebisin tam tarihinde doğarsa aynı gün doğmuş olacağız. Aslan Burcu olacak canimcim. Özellikle takipteyim senin doğumuAdet le çok da bi farkım yoktu bu ay sadece yumurtlama dan sonra bel ve kasık ağrım oldu gece yatakda dönerken bile açıyordu okadar cnm bnm amin inşallah darısı size ttlim
İdrara sık çıkma var mıydı cnm?Adet le çok da bi farkım yoktu bu ay sadece yumurtlama dan sonra bel ve kasık ağrım oldu gece yatakda dönerken bile açıyordu okadar cnm bnm amin inşallah darısı size ttlim
İdrara sık çıkma var mıydı cnm?
Canım oldum bile
Çok sağol canımm... Tek bunlar değil ama ben su an dışardayım eğer sıkılmazsan yarın konuşalım özelden olur mu çünkü gerçekten bunaldim artık ve profesyonel bi desteğe cidden ihtiyacım var kendi başıma aşamıyorm...Canım oldum bile
Sorun ne regl mi oldun? Bak ben de oldum.. Hepimiz üZülüyoruz, ama elimide mi hamilelik?? Malesef değil, elimizde olmayan bir durum için en fazla o günü bekleyebiliriz.. Bak en azında eşinde ve sende sorun yok ki hamile kalabildin.. Daha onu bilmeyenlerimiz var, mesela ben.. Ben eylülde kimyasal oldum ama, o sayılmıyormuş yaa.
Özele de gelebilirim, burdan da konuşabiliriz tatlımm
Sıkılmam tabi ki, ben bilgisayar başından tam profesyonel destek sağlayamam ama, destek olurum ve yönlendirme de yaparım merak etme sen.. Yarın bekliyorum meaajını, geç cevaplarsam merak etme, dersteyimdir.. En geç akşam dönerimÇok sağol canımm... Tek bunlar değil ama ben su an dışardayım eğer sıkılmazsan yarın konuşalım özelden olur mu çünkü gerçekten bunaldim artık ve profesyonel bi desteğe cidden ihtiyacım var kendi başıma aşamıyorm...
Homely_angel canım ben adet oldum yeni bat 13 aralık bu ayda denıcem olmazsa seneye erteleyecem bebek fikrini...
Bende adet oldum yeni bat 15 aralik ben cok beklemek istemiyorum doktora gitmeyi dusunuyorum yeter artik kirmizilarin geldiyi artik bebeyim gelsin rabbim tum isteyenlere nasip etsinSen de mi Brütüs!Canım benim üzülme filan demiycem çünkü nasıl etkilendiğini biliyorum. Sadece şunu düşün belki de bu ay rahmin bi dinlenmek istedi. Sonuçta bebişi besleyip, büyütmek için çok sağlıklı olması lazım. Topla bakalım kendini ve yeni aya hep beraber hazırlanalım anlaştık mı?
En iyisini yapıyorsunuz bence de. Yılın ilk bebek haberi de senden gelir belki. Ben de bugün doktora gittim. Benim ve eşimin değerlerini inceledikten sonra her şey istediğimiz gibi dedi. Bu arada reglim başlangıcını o pembeliklerin başladığı günü kabul ediyorlar. Yani bugün benim 5. Günümdü ve ultrasonla yumurta gelişimine baktı ve çok hızlı gelişiyor. Şimdiden baya büyümüş dedi. Ben de 8 aydır korunmuyoruz deyince klomen e başlattı. Klomen bitince bir daha gideceğim ve yumurtanın durumuna bakıcak. Tabi bi terim söyledi, o inceliyor olabilir dedi. Sanırım yumurtanın üstündeki tabaka. Bakalım haftaya öğreneceğiz durumu.
Bende adet oldum yeni bat 15 aralik ben cok beklemek istemiyorum doktora gitmeyi dusunuyorum yeter artik kirmizilarin geldiyi artik bebeyim gelsin rabbim tum isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?