Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah tatlım, bu haberi buraya yazmayı ne kadar istediğimi en iyi sizler biliyorsunuz. Ben çevremde kimseyle bu konuyu konuşmuyorum ama tüm arkadaşlarım anlaşmış gibi şu an hamileler ya da doğum yaptılar. Dolayısıyla onlarla görüşürsem tek konu bebek oluyor. Aynen senin gibi ben de takılırım ve aklımdan atamam. Önceki aylarda daha iyiydim ama bu ay kendimi toplayamadım kırmızılardan beri. Dediğin çok doğru, hayatı kaçırmamak gerek. Biz de tatil programı yaptık, vizemin gelmesini bekliyorum :) İster misin aynı zaman da aynı yerlerde olalım :)

58 kilo ile hamile kalmıştım. Bugün itibari ile 51 i gördüm. Benim durumum da olan var mı kızlar. Çok endişeleniyorum bebek gelişiyor mu bu durumda

Kizlar meraba bi haftadir yazamadim ama sukur bugun cok iyi hissediyorum insallah bi adetten sonra basliycam calismalara rabbim hayirlisiyla ben adet olana kadar hepiniz hamisim deyin ozellikle Homely_angel sen bu topigi actin bizi bir araya getirdin mutlu haberler ver insallah

canım benim tekrar geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Hep mutluluk göstersin.
Sizler böyle dediğinizde daha bir güçlü hissediyorum. İnşallah bu ay veririm o haberi, inşallah hep beraber 2015'e hamiş olarak veda ederiz. Sen yokken ben de doktora gittim, Klomen içmeye başladım. bakalım hayırlısı artık :)

58 kilo ile hamile kalmıştım. Bugün itibari ile 51 i gördüm. Benim durumum da olan var mı kızlar. Çok endişeleniyorum bebek gelişiyor mu bu durumda

Canım yaa kıyamam, senin gerçekten çok zor geçti. Ama bu haftadan sonra hafifliyormuş. Kilo kaybı sorun değil sanırım ama beslenmene dikkat etmeye çalış. Az da yesen yararlı şeyler yemeye çalış.

Benim kv ler gelecekler sonra kış kıyamet ..

Biz mart ayı gibi İspanya düşünüyoruz, sizin plan neresi??

Canım yaa kıyamam, senin gerçekten çok zor geçti. Ama bu haftadan sonra hafifliyormuş. Kilo kaybı sorun değil sanırım ama beslenmene dikkat etmeye çalış. Az da yesen yararlı şeyler yemeye çalış.
Ay canım benim inşallah sizlerin ki kolay hamilelik olur iştahlı olursunuz. Çok sukur biraz hafifledi. Azar azar da olsa yemeye başladım. En güzeli de bi bardak açık çay icebiliyorumama insan düşünmeden E demio bebek nasıl besleniyor acaba diye. Perşembe randevum var. O zaman ogrencem durumu bakalım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah.minik kalplerinin sesini duymayı. Annem hamile lerin duası kabul olur dedi hadi inşallah sıra sıra haberler alalım

Benim kv ler gelecekler sonra kış kıyamet ..

Biz mart ayı gibi İspanya düşünüyoruz, sizin plan neresi??

İspanya bizim geçen seneki planlar arasındaydı, Barselona keyifli bir yer ama Nisan-Mayıs gibi gitmeniz daha güzel olur. Biz yılbaşında Gent, Brugge ve Amsterdam düşünüyoruz bu sefer.

ayy perşembe günü görceksin, çok heyecanlı :) İnşallah güzel güzel büyümüştür bebiş. Ayy ağzımdan hanımefendi çıkacaktı, kız mı acaba :) Evet canım, hamilelerin duası melek taşıdıkları için midir bilmem ama kabul olurmuş. Buay için senden bol bol dua bekliyoruz :)

valla insan bi kere yasayinca daha bi sabirsizlaniyo insallah hepimiz en yakin zamanda burda guzel guzel birbirimizle mutlulugmuzu paylasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…