- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.541
Bu Ay gecikme yaşadım ama adet oldum.çok düzensiz adat oluyorum.kızlar ses verin bize lütfen. neler oluyor? var mı bebiş?
Tuanam21 - 12 Kasım
gulceandkeremsmom - 12 Kasım
Bon-bon - 13 Kasım
birbuyuktemmuzaski - 14 Kasım
@casun - 14 Kasım
@hycnlprnss - 14 Kasım
Hala adet olmadim canim bat 15 kasim bugunku ovu testlerim gebelik testi negatif 1 kasimda yumurtladim sizce hala umut varmi sizce lutfen cevap verin sinir oldum artikkızlar ses verin bize lütfen. neler oluyor? var mı bebiş?
Tuanam21 - 12 Kasım
Bon-bon - 13 Kasım
@casun - 14 Kasım
@hycnlprnss - 14 Kasım
Cnm gec dollenmedir belki iki gunde ikiye katlamasi onemli olanKizlarrr bende dua ediyorum hepinize umarım gerçek olur kalplerinizindeki dualar benim cumartesi 144 du bugün 322 ama Dr çok da olumlu konuşmadi kötü mü ki değer cuma bi daha bakalim dedi
Canım gecikmenin aksine bu ay 4 gün önce geldi kırmızılarkızlar ses verin bize lütfen. neler oluyor? var mı bebiş?
Tuanam21 - 12 Kasım
Bon-bon - 13 Kasım
@casun - 14 Kasım
@hycnlprnss - 14 Kasım
Amin canımmm inşallahAy canım benim inşallah sizlerin ki kolay hamilelik olur iştahlı olursunuz. Çok sukur biraz hafifledi. Azar azar da olsa yemeye başladım. En güzeli de bi bardak açık çay icebiliyorumama insan düşünmeden E demio bebek nasıl besleniyor acaba diye. Perşembe randevum var. O zaman ogrencem durumu bakalım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah.minik kalplerinin sesini duymayı. Annem hamile lerin duası kabul olur dedi hadi inşallah sıra sıra haberler alalım
Ben çok anlamıyorumm, ama umarım sıkıntı yoktur... Ama 2 kat olmuş?? Umarım her şey güzel olur canımKizlarrr bende dua ediyorum hepinize umarım gerçek olur kalplerinizindeki dualar benim cumartesi 144 du bugün 322 ama Dr çok da olumlu konuşmadi kötü mü ki değer cuma bi daha bakalim dedi
Hadi inşallah diyelim, güzel haber alalımHala adet olmadim canim bat 15 kasim bugunku ovu testlerim gebelik testi negatif 1 kasimda yumurtladim sizce hala umut varmi sizce lutfen cevap verin sinir oldum artik
Evet canım 3. Gün hormonlar daha net çıkıyormuşKzlar agrisiz sizisiz adet oldum. Bat 25 kasım. Bu ay doktora gitmeyi dusunuyorum hıc gidip test falan yaptrmadm adetin 3.gunumu gidiyim
Hala adet olmadim canim bat 15 kasim bugunku ovu testlerim gebelik testi negatif 1 kasimda yumurtladim sizce hala umut varmi sizce lutfen cevap verin sinir oldum artik
Kzlar agrisiz sizisiz adet oldum. Bat 25 kasım. Bu ay doktora gitmeyi dusunuyorum hıc gidip test falan yaptrmadm adetin 3.gunumu gidiyim
Kizlarrr bende dua ediyorum hepinize umarım gerçek olur kalplerinizindeki dualar benim cumartesi 144 du bugün 322 ama Dr çok da olumlu konuşmadi kötü mü ki değer cuma bi daha bakalim dedi
Anlaştık canımmm aynen belki de böylesi daha iyi oldu rahmim dinlendi temizlendi hissediyorum çünkü hiç bu kadar kanamam olmuyordu benim bu ay bize güzellikler getirecek inşallah bolca dua ve Stressiz bi ay olsun inşallah bizler için ve tek hayalim şu an bu ay senSen de mi Brütüs!Canım benim üzülme filan demiycem çünkü nasıl etkilendiğini biliyorum. Sadece şunu düşün belki de bu ay rahmin bi dinlenmek istedi. Sonuçta bebişi besleyip, büyütmek için çok sağlıklı olması lazım. Topla bakalım kendini ve yeni aya hep beraber hazırlanalım anlaştık mı?
Anlaştık canımmm aynen belki de böylesi daha iyi oldu rahmim dinlendi temizlendi hissediyorum çünkü hiç bu kadar kanamam olmuyordu benim bu ay bize güzellikler getirecek inşallah bolca dua ve Stressiz bi ay olsun inşallah bizler için ve tek hayalim şu an bu ay sengulit_me bi de ben şöyle bomba gibi arka arkaya hamile haberimizi versek o kadar güzel olur ki ... Bu arada bi şey sorcam canım sende incir yiyordun sanırım ben hiç sevmiyorum ama aldım yemeye çalışcam da ne zaman başlayayım bi zamanı var mı soğan suyunda olduğu gibi
kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım ama hergün sizi takip etmeye çalışıyorum. sizin için bol bol dua ediyorum. bebim miniğim iyi çok şükür. 2 li testlerimizi yaptırdık sorun cıkmadı. hatta doktorumuz cinsiyet tahmini bile yaptı kesin olmamakla beraber bi prensesim olucak insallah Allah en kısa zamanda isteyen herkeze bu duyguları yasatsın. hem cok güzel hem cok zor bi süreç.
Saol canim bekliyoruz iste bugunku ovulasyon testim sizce neden testler gittikce koyulasiyoCanım yumurtlama tarihinden eminsen o günden sonra 14-16 gün sonra regli olman gerekir ki, 16. gün bugün sayılır. Bir kaç gün daha bekle bence, perşembe veya cuma günü hala olmadıysan sabah bir test yaparsın ve doktora gidersin. Yeterki stres yapma. Belki de geç döllenme ile oluşmuş bir bebiş var
Saol canim bekliyoruz iste bugunku ovulasyon testim sizce neden testler gittikce koyulasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?