Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Oyle yapicam canim kacgundur adet sancisi cekiyorum bakalim hayirlisi ins guzel haberlerle gelirim

İkimizde bu ay Klomenlenenlerdeniz :) Bugünleri değerlendirmek şart olmuş ama sanki yarın daha koyu çıkabilir gibi geldi. Doktora da mutlaka git canım, Klomen bazı durumlarda kist oluşturuyor ya, doktor gözetiminde olmak daha doğru. Ben de cuma günü gideceğim.

Bu klomeni doktorumuzdan isteyebiliyomuyuz kendimi veriyo

dilfeza canım Lalehan Hanım ı ben de duydum ve düşündüğüm doktor diyebilirim. Gittikten sonra görüşlerini yazar mısın? bir de muayene ücreti, hangi hastanede doğumlarını yaptırıyor gibi bilgileri :) şimdiden teşekkürler.

Evet CNm kesinlikle gitmeli bence de bakalım neler oluyor felaket ağrım var kasıklarda resmen yumurtalar fazla mı buyudu acaba.
Bu klomeni doktorumuzdan isteyebiliyomuyuz kendimi veriyo
Doktor veriyor CNm ama ben kendim aldım ictim valla ins yanlıs yapmamisimdir sen git mutlaka bende hic bir sorun yok iki ay once bir suru test yapıldı rahim filmi dahil hersey guzeldi bende bu ay klomen ictim simdi bugun takip icin gidcem
tmm CNm evet coook tavsiye ediliyor bana da yakın birde yengemiz yaptı onda dogum illaki ona gitmemi soyledi gebelik oncesinde de cok başarılı oldugunu duydum bakalım bügün cok doluymus hemşiresi klomen ictim takip icin gelmem sart dedim randevu sıkıştıracak bugüne ayrıntıları yazarım sana CNm 2013 de 170 liraydi o. Zmn Acıbadem medipol de bir hastane de daha yaptırıyordu dogum ama Suna ne durumdadır bilmiyorum gidip gorucem ins :)

Kizlar sanirim bugun yumurtlama gunum. Belim ve sag kasigimda agri var. Malesef bos gececek bu ay cunku esim 2 gun yok. En son pazar aksami birliktelik oldu. Hamile kalma olasiligi var mi sizce
bende yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu. eğer bu yazıyı yazdığın gün yumurtan çatladıysa hamile kalma olasılığın var çünkü ben öyle hamile kaldım yumurtam çataldığından iki gün önce ilişki olmuştu

bu arada merhaba hanımlar , epeydir giremiyordum hiç bayağı yoğun, evde internet yok benim iş yerinde de çok yoğun fırsat bulamıyorum. herkes nasıl ? güzel haberler duyuarım diye umdum vardır inşallah güzel haberler ?

aaa kimleri görüyorum, hoş geldin :) bebiş nasıl? hamilelik nasıl geçiyor? bizde durumlar aynı, bu ay da kırmızı kartı yedim. Şimdi Klomen başladı. Beklemeler beklemeler yani :)

akıllı olsun yumyumlar hemencecik döllenıversinler :)o zaman en iyisi ben o incirleri canım kocama bi güzel yedirèyim zaten çokta sever :) hadi o zaman iyi çalışalım güzel günler bizi bekler :)

akıllı olsun yumyumlar hemencecik döllenıversinler :)o zaman en iyisi ben o incirleri canım kocama bi güzel yedirèyim zaten çokta sever :) hadi o zaman iyi çalışalım güzel günler bizi bekler :)

evet canım, benim preseed jel de bugün geldi :) o zaman çalışmalar başlıyoooo :) içimden bir his bu ay peş peşe bebişleri dizicez gibi geliyor

evet canım, benim preseed jel de bugün geldi :) o zaman çalışmalar başlıyoooo :) içimden bir his bu ay peş peşe bebişleri dizicez gibi geliyor
uzun zamandır ard arda bebiş haberi gelmiyordu
sanki bana da birden patlayacak gibi geliyor

Hadi bakalım kızlar bu ay gelsin bebisler bol bol Bugun Dr gidemedim korkunç agri var kasıklarım da Cok merak ediyorum yumurtalarım ne alemde Umarım kist filan olmaz bebis oluuuuur o yumyumlar

Canımm inşallah inşallah, ne güZel dua..
İncir zaten yumurtayı büyütmek için değil mi? İşe yaramış işte canım..

Kızlarr ben yarın hsg çektircem.. Uyuyamıyorum heyecandan.. Nokur dua edin, ağrısız acısız olsun

Kizlar mrb nasilsiniz insallah hersey gonlunuzce oluyordur. Bnm yumurtlama gunlerim tamamlandi gene erken yumurtladim anladigim kadariyla 4 gun erken gelecek adet gelirse diye hesspladim bakalim dogru cikcak mi? Yani29 u drgilde 25 gibigelir bnce. Bu ay hsgden sonraki ilk ay oldugu icin ve hsgden bir gun sinra ovu yu hissettigim icin umitli degilim . Vicudumdaki belirtiler her ayki adet belirtileri malesef zaten hayirlisiyla o bekledigimiz zaman gelsin artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…