- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.561
Oyle yapicam canim kacgundur adet sancisi cekiyorum bakalim hayirlisi ins guzel haberlerle gelirimcanım bugün ve yarın testleri de aklından çıkarmaya çalış. farzet ki tüm testler bitmiş, alma şansında yokİnş kırmızılar da gelmesin ve cuma sabahı gebelik testi yaparsın. Bize de güzel haberlerle günaydın dersin. Ovulasyon testlerinin koyulaşmasını ben de anlayamıyorum maalesef.
Selam canlarım giremedim kac gundur @melekbaby CNm gözün Aydın sağlıkla al kucağına ins :)interiorarchitect Homely_angel canlarım ins onumuzde ki ay güzel haberler aldığımız ay olacak benim de 12. Gunüm.. adetimin 3. Gununde 5 gun gunde bir defa klomen ictim esime de içirdim 8. Gunden beri ovu yaptım bugun cok koyu cikti Dr gidicem ins yumurta takibi icin klomen ictim gerekiyor sanırım bugun cok koyu cikti felaket kasık ağrım var klomenden galiba dimi kızlar ? Kullananlar Eki Görüntüle 1691538 Testlerim bunlar :) lalehan kutlay Hanım'a gidicem ins bakalım ...
Bu klomeni doktorumuzdan isteyebiliyomuyuz kendimi veriyoİkimizde bu ay Klomenlenenlerdeniz :) Bugünleri değerlendirmek şart olmuşama sanki yarın daha koyu çıkabilir gibi geldi. Doktora da mutlaka git canım, Klomen bazı durumlarda kist oluşturuyor ya, doktor gözetiminde olmak daha doğru. Ben de cuma günü gideceğim.
Bu klomeni doktorumuzdan isteyebiliyomuyuz kendimi veriyo
Anladm cnmbenim ki kendi verdi, aslında ben ilaç filan pek seven bi tip değilim ama cuma günü ilk sonucunu göreceğiz bakalım. Sen doktoruna bir sor, gerek duyarsa kullan. Boşuboşuna ilaç sokma vücuduna.
Evet CNm kesinlikle gitmeli bence de bakalım neler oluyor felaket ağrım var kasıklarda resmen yumurtalar fazla mı buyudu acaba.İkimizde bu ay Klomenlenenlerdeniz :) Bugünleri değerlendirmek şart olmuşama sanki yarın daha koyu çıkabilir gibi geldi. Doktora da mutlaka git canım, Klomen bazı durumlarda kist oluşturuyor ya, doktor gözetiminde olmak daha doğru. Ben de cuma günü gideceğim.
Doktor veriyor CNm ama ben kendim aldım ictim valla ins yanlıs yapmamisimdir sen git mutlaka bende hic bir sorun yok iki ay once bir suru test yapıldı rahim filmi dahil hersey guzeldi bende bu ay klomen ictim simdi bugun takip icin gidcemBu klomeni doktorumuzdan isteyebiliyomuyuz kendimi veriyo
tmm CNm evet coook tavsiye ediliyor bana da yakın birde yengemiz yaptı onda dogum illaki ona gitmemi soyledi gebelik oncesinde de cok başarılı oldugunu duydum bakalım bügün cok doluymus hemşiresi klomen ictim takip icin gelmem sart dedim randevu sıkıştıracak bugüne ayrıntıları yazarım sana CNm 2013 de 170 liraydi o. Zmn Acıbadem medipol de bir hastane de daha yaptırıyordu dogum ama Suna ne durumdadır bilmiyorum gidip gorucem ins :)dilfeza canım Lalehan Hanım ı ben de duydum ve düşündüğüm doktor diyebilirim. Gittikten sonra görüşlerini yazar mısın? bir de muayene ücreti, hangi hastanede doğumlarını yaptırıyor gibi bilgileri :) şimdiden teşekkürler.
bende yumurtlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu. eğer bu yazıyı yazdığın gün yumurtan çatladıysa hamile kalma olasılığın var çünkü ben öyle hamile kaldım yumurtam çataldığından iki gün önce ilişki olmuştuKizlar sanirim bugun yumurtlama gunum. Belim ve sag kasigimda agri var. Malesef bos gececek bu ay cunku esim 2 gun yok. En son pazar aksami birliktelik oldu. Hamile kalma olasiligi var mi sizce
bu arada merhaba hanımlar , epeydir giremiyordum hiç bayağı yoğun, evde internet yok benim iş yerinde de çok yoğun fırsat bulamıyorum. herkes nasıl ? güzel haberler duyuarım diye umdum vardır inşallah güzel haberler ?
akıllı olsun yumyumlar hemencecik döllenıversinler :)o zaman en iyisi ben o incirleri canım kocama bi güzel yedirèyim zaten çokta sever :) hadi o zaman iyi çalışalım güzel günler bizi bekler :)Süper bak böyle ol işteBenim preseed geldi, Klomen'imin de 4.günü. Yani hazırlıklar tam gaz devam :) Haftasonuna doğru da yumuşlar hazır olur herhalde Canım ben geçen ay inciri yumyum zamanı yedim, ama bir faydası olmadı anlaşılan. hatta cumartesi doktor şu an oluşan yumurtanın büyümesini hızlı buldu ya, ben incirden şüphelendim. Yani herkeste iyi sonuçlar vermeyebilir.
akıllı olsun yumyumlar hemencecik döllenıversinler :)o zaman en iyisi ben o incirleri canım kocama bi güzel yedirèyim zaten çokta sever :) hadi o zaman iyi çalışalım güzel günler bizi bekler :)
uzun zamandır ard arda bebiş haberi gelmiyorduevet canım, benim preseed jel de bugün geldi :) o zaman çalışmalar başlıyoooo :) içimden bir his bu ay peş peşe bebişleri dizicez gibi geliyor
o zaman start ve çalışmalar başlasın :)evet canım, benim preseed jel de bugün geldi :) o zaman çalışmalar başlıyoooo :) içimden bir his bu ay peş peşe bebişleri dizicez gibi geliyor
İnşallah tatlım yaa, sayfamıza Bayram gelsin :)uzun zamandır ard arda bebiş haberi gelmiyordu
sanki bana da birden patlayacak gibi geliyor
Canımm inşallah inşallah, ne güZel dua..Anlaştık canımmm aynen belki de böylesi daha iyi oldu rahmim dinlendi temizlendi hissediyorum çünkü hiç bu kadar kanamam olmuyordu benim bu ay bize güzellikler getirecek inşallah bolca dua ve Stressiz bi ay olsun inşallah bizler için ve tek hayalim şu an bu ay sengulit_me bi de ben şöyle bomba gibi arka arkaya hamile haberimizi versek o kadar güzel olur ki ... Bu arada bi şey sorcam canım sende incir yiyordun sanırım ben hiç sevmiyorum ama aldım yemeye çalışcam da ne zaman başlayayım bi zamanı var mı soğan suyunda olduğu gibi
İncir zaten yumurtayı büyütmek için değil mi? İşe yaramış işte canım..Süper bak böyle ol işteBenim preseed geldi, Klomen'imin de 4.günü. Yani hazırlıklar tam gaz devam :) Haftasonuna doğru da yumuşlar hazır olur herhalde Canım ben geçen ay inciri yumyum zamanı yedim, ama bir faydası olmadı anlaşılan. hatta cumartesi doktor şu an oluşan yumurtanın büyümesini hızlı buldu ya, ben incirden şüphelendim. Yani herkeste iyi sonuçlar vermeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?