- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.581
Cnm bnm yerime esim endiselenip korkmustu hsgden once anestezili yaptir fln demisti ama bn rahattm ve kolay gecti sende rahatla cnmCanımm inşallah inşallah, ne güZel dua..
İncir zaten yumurtayı büyütmek için değil mi? İşe yaramış işte canım..
Kızlarr ben yarın hsg çektircem.. Uyuyamıyorum heyecandan.. Nokur dua edin, ağrısız acısız olsun
Cnm bnm yerime esim endiselenip korkmustu hsgden once anestezili yaptir fln demisti ama bn rahattm ve kolay gecti sende rahatla cnmCanımm inşallah inşallah, ne güZel dua..
Kızlarr ben yarın hsg çektircem.. Uyuyamıyorum heyecandan.. Nokur dua edin, ağrısız acısız olsun
Canım dualarım seninle inşallah kolayca atlatırsın..Canımm inşallah inşallah, ne güZel dua..
Canımm inşallah inşallah, ne güZel dua..
Kizlar mrb nasilsiniz insallah hersey gonlunuzce oluyordur. Bnm yumurtlama gunlerim tamamlandi gene erken yumurtladim anladigim kadariyla 4 gun erken gelecek adet gelirse diye hesspladim bakalim dogru cikcak mi? Yani29 u drgilde 25 gibigelir bnce. Bu ay hsgden sonraki ilk ay oldugu icin ve hsgden bir gun sinra ovu yu hissettigim icin umitli degilim . Vicudumdaki belirtiler her ayki adet belirtileri malesef zatenhayirlisiyla o bekledigimiz zaman gelsin artik insallah
bat 6 aralık kızlar beni de ekleyin lütfen..Şimdi bekleme modundasın yani :) inşallah yerleşme günleri olsun. Tam olarak kaçında yumurtladın canım, ona göre 14 gün say ve bat ı bul
Hadi inşallah güzel haberler ver canım benimKızlar benimde 2gun geçti yarına kadar olmazsam yarın test alicam aslında p.tesi doktora giderim diye düşündüm ama testin hatıra olarak kalmasını istiyorum :) tabiki olmazsam
Kizlar bugun dr a gidicem kontrol icin ama once kuaforebebegim hemen gelirse bakimsiz olmayim sacimi boyatayim kestireyim bakimli bi hamile olayim hem kurtajdan sonra saldim kendimi toparlanayim diyorum
bat 6 aralık kızlar beni de yazın... çalışmalara ara vermiştik.. bu ay denemeye devam :)
hoş bulduk canım, iyiyiz çok şükür, trombosit değerlerim düşük çıkmıştı. korkmuştuk birazcık, ama çok şükür iyi değerlerim yükselmiş tekrardan, sanırım şu sahte trombosili denen olay oldu. haftasonu kontrolümüz vardı. bebişimizin kalp atışını duyduk çok şükür, bu gün yeniden kan verdim trombosit değerlerim de normal çıktı çok şükür :)aaa kimleri görüyorum, hoş geldin :) bebiş nasıl? hamilelik nasıl geçiyor? bizde durumlar aynı, bu ay da kırmızı kartı yedim. Şimdi Klomen başladı. Beklemeler beklemeler yani :)
hoş bulduk canım, iyiyiz çok şükür, trombosit değerlerim düşük çıkmıştı. korkmuştuk birazcık, ama çok şükür iyi değerlerim yükselmiş tekrardan, sanırım şu sahte trombosili denen olay oldu. haftasonu kontrolümüz vardı. bebişimizin kalp atışını duyduk çok şükür, bu gün yeniden kan verdim trombosit değerlerim de normal çıktı çok şükür :)
amin canım inşallah, en kısa zamana isteyen herkesin bebişlerine kavuşur, çok zor biliyorum ama düşünmemek gerekiyormuş ben bundan emin oldum. ben hamile kaldığım ay hamile kalabileceğimi hiç ummamıştım. bir gönlüm de sitememişti. tayin taşınma ev toplama bilmem ne bayağı kafam yoğundu anlayacağın yumurta takibi yaptım ama hiç de umudum yoktuGeçmişler olsun, şimdi iyi olmana çok sevindim canım, hep böyle güzel haberler alalım inşallah :) Rabbim annelerimizi ve bebişleri korusun, bizlere de en kısa zamanda bebişler versin, amin.
evt bn ates olcme ve agri belirtilerimden 11 i diye anladim o zaman bat 25 i oluyor daha bir hafta var . yine de periyot cok kisa olmus oluyo nyse hayirlisiŞimdi bekleme modundasın yani :) inşallah yerleşme günleri olsun. Tam olarak kaçında yumurtladın canım, ona göre 14 gün say ve bat ı bul
evt bn ates olcme ve agri belirtilerimden 11 i diye anladim o zaman bat 25 i oluyor daha bir hafta var . yine de periyot cok kisa olmus oluyo nyse hayirlisi
Aynen cnm doktorum bi adet gor sonrasinda dedi insallah bi ay nadasa biraktimtabiki her zaman bakımlı olmalıeller, ayaklar, saçlar. Silkelendik, kendimize geldik veeee şimdi tecrübeleri daha da arttırmış şekilde çalışmalara son hız devam ediyoruz
Bn incir kuru yapip da arada incir yedigim donem iki haftada yeniden adet oldumcanım kendini sıkma sakın, kolaycacık geçip gidecek inş. Çıkınca da bizi habersiz bırakma olur mu? Dualarımız senin için bugün.
Bu arada incir büyütmek için evet ama hızlı büyümeleri de iyi bir şey değil anladığım kadarıyla. Cuma günü daha net öğreneceğim bakalım. yazarım sizlere de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?