Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım dualarım seninle inşallah kolayca atlatırsın..
Çektiremwdim ki.. Alet bozulmuş, bir dahaki ay inşallah
Evettt ben hamileyim canım dün doktora gittim kese göründü bir sonrakinde inşallah kalp etislarinida duyarim
Hayırlı olsun, tebrik edwrim canım

Ben dün test yapmıstım ilk yaptım bi dakka bekledim yok dedim attım kenara bugün elime aldım sanki belirsiz cizgi var telden cekiyorm belli olmuyor gibi

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bunu yorumlayabilecek var mı? Dra göstermemiş eşim de!

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar Bi bakın hele dun ki testim ve bugun ki testim sizce yumurtam çatlamış mı acaba ? Bu arada bugun o yumurta aki akıntı geldi dun gece felaket kasık ağrım oldu (calışma da oldu :) ) bügünde biraz oldu klomen ictim ondan sanırım cok sancılı oldu karnım sis uyku hali vs baya yan etkisi oldu ilacın Dr da bos gun bulamadım bu ay sıradan Bi yere gidicem sanırım en erken Kasım sonuna veriyor randevu lalehan Hnm bakalım Bu arada teste gore bu gece de calışma olmalı mı ?

Of sağol canım, ben de deminden beri onu okuyorum kimi %40 kimi %50 yazmış.. Tekrar teşekkür ediyorum canım
cekilemedin mı CNm ya aslında cok kolay inan hic stres yapma sakın tabi suda var çekilen makine cok onemli son teknoloji olması onemli sanırım umarım sorun yoktur bir an once çektir mutlaka CNm :)

Homely_angel bakalım. Klomen sende nasıl belirtiler yapacak CNm benim baya yan etki oldu ilk hamile kaldığım da yaşadığım kasık ağrılarını yasıyorum bir işlemler var ki sorma tam rahim bölgem de bakalım bir an once bat gelsin guzel haberlerle insaallah

cekilemedin mı CNm ya aslında cok kolay inan hic stres yapma sakın tabi suda var çekilen makine cok onemli son teknoloji olması onemli sanırım umarım sorun yoktur bir an once çektir mutlaka CNm :)
Yok canım cihaz arızlanmış beni bulur zaten böyle aksilikler.. Bir dahaki ay çektireceğim inşalah

Anladım CNm kısmet baska bir yer yok mı çektirsen bir ay daha beklemek yerine rahim filmi kolaylaştırıyor diyenler var hamile kalan cok var ilk ay
Canım sordum ama reglimin 10. Günü bugün, çekmiyorlar 10. Günden sonra direkt bir dahaki aya kalıyor yani

Canım sordum ama reglimin 10. Günü bugün, çekmiyorlar 10. Günden sonra direkt bir dahaki aya kalıyor yani
Aa evet oyleydi neyse kısmet CNm sen çalısmalara devam et bakalım esine de vitamin takviyesi al ostersen ben bu ay keci boynuzu pekmezi evicap diye bir e vitamini içirdim bakalım ins faydası olir

Aa evet oyleydi neyse kısmet CNm sen çalısmalara devam et bakalım esine de vitamin takviyesi al ostersen ben bu ay keci boynuzu pekmezi evicap diye bir e vitamini içirdim bakalım ins faydası olir
Şimdi duydum b sağolasın tatlım, inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.. Deniycem hepsini, bakalım kısmet

Şimdi duydum b sağolasın tatlım, inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.. Deniycem hepsini, bakalım kısmet
Bende gecen Bi arkadastan duydum o ay evicap vitamini içirmiş birde klomen içirmiş hamile kalmış bende denedim klomende içirdim hem esime hem kendim Umarım yanlıs bişeyler olmaz oda diyor hatun ne getirirsen iciyorum ins basıma dert almam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…