- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.601
Evettt ben hamileyim canım dün doktora gittim kese göründü bir sonrakinde inşallah kalp etislarinida duyarimkızlar ses verin bize lütfen. neler oluyor? var mı bebiş?
Tuanam21 - 12 Kasım
@minnoskabarikkek - 12 Kasım
@Merve-aktas - 13 Kasım
@yenigelin111 - 14 Kasım
@casun - 14 Kasım
hycnlprnss - 14 Kasım
Hala adet olmadim canim bat 15 kasim bugunku ovu testlerim gebelik testi negatif 1 kasimda yumurtladim sizce hala umut varmi sizce lutfen cevap verin sinir oldum artik
Evettt ben hamileyim canım dün doktora gittim kese göründü bir sonrakinde inşallah kalp etislarinida duyarim
Bende hala olmadım sabahı bekliyotum test için meraktan catlicamkızlarrrrr benim bat günğm bugün henüz bi belirtim yok
Canım dualarım seninle inşallah kolayca atlatırsın..
Çektiremwdim ki.. Alet bozulmuş, bir dahaki ay inşallahcanım kendini sıkma sakın, kolaycacık geçip gidecek inş. Çıkınca da bizi habersiz bırakma olur mu? Dualarımız senin için bugün.
Bu arada incir büyütmek için evet ama hızlı büyümeleri de iyi bir şey değil anladığım kadarıyla. Cuma günü daha net öğreneceğim bakalım. yazarım sizlere de.
Hayırlı olsun, tebrik edwrim canımEvettt ben hamileyim canım dün doktora gittim kese göründü bir sonrakinde inşallah kalp etislarinida duyarim
tebrikler cnmEvettt ben hamileyim canım dün doktora gittim kese göründü bir sonrakinde inşallah kalp etislarinida duyarim
Bildigim kadariyla hareketlilikte a+b %50den fazla olmasi gerekiyor canim. Benim bildigim kadariyla amaKızlar bunu yorumlayabilecek var mı? Dra göstermemiş eşim de!
Of sağol canım, ben de deminden beri onu okuyorum kimi %40 kimi %50 yazmış.. Tekrar teşekkür ediyorum canımBildigim kadariyla hareketlilikte a+b %50den fazla olmasi gerekiyor canim. Benim bildigim kadariyla ama
Bence var sanki CNm yaaa yarın mutlaka tekrar yapmalısınBen dün test yapmıstım ilk yaptım bi dakka bekledim yok dedim attım kenara bugün elime aldım sanki belirsiz cizgi var telden cekiyorm belli olmuyor gibi
cekilemedin mı CNm ya aslında cok kolay inan hic stres yapma sakın tabi suda var çekilen makine cok onemli son teknoloji olması onemli sanırım umarım sorun yoktur bir an once çektir mutlaka CNm :)Of sağol canım, ben de deminden beri onu okuyorum kimi %40 kimi %50 yazmış.. Tekrar teşekkür ediyorum canım
Yok canım cihaz arızlanmış beni bulur zaten böyle aksilikler.. Bir dahaki ay çektireceğim inşalahcekilemedin mı CNm ya aslında cok kolay inan hic stres yapma sakın tabi suda var çekilen makine cok onemli son teknoloji olması onemli sanırım umarım sorun yoktur bir an once çektir mutlaka CNm :)
Anladım CNm kısmet baska bir yer yok mı çektirsen bir ay daha beklemek yerine rahim filmi kolaylaştırıyor diyenler var hamile kalan cok var ilk ayYok canım cihaz arızlanmış beni bulur zaten böyle aksilikler.. Bir dahaki ay çektireceğim inşalah
Canım sordum ama reglimin 10. Günü bugün, çekmiyorlar 10. Günden sonra direkt bir dahaki aya kalıyor yaniAnladım CNm kısmet baska bir yer yok mı çektirsen bir ay daha beklemek yerine rahim filmi kolaylaştırıyor diyenler var hamile kalan cok var ilk ay
Aa evet oyleydi neyse kısmet CNm sen çalısmalara devam et bakalım esine de vitamin takviyesi al ostersen ben bu ay keci boynuzu pekmezi evicap diye bir e vitamini içirdim bakalım ins faydası olirCanım sordum ama reglimin 10. Günü bugün, çekmiyorlar 10. Günden sonra direkt bir dahaki aya kalıyor yani
Şimdi duydum b sağolasın tatlım, inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.. Deniycem hepsini, bakalım kısmetAa evet oyleydi neyse kısmet CNm sen çalısmalara devam et bakalım esine de vitamin takviyesi al ostersen ben bu ay keci boynuzu pekmezi evicap diye bir e vitamini içirdim bakalım ins faydası olir
Şimdi duydum b sağolasın tatlım, inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.. Deniycem hepsini, bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?