Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim eşim sporcu, vitamin içer ama bilmeden ilaç içmez hoş ben de dr demeden ilaç almam takıntılıyım bu konuda.. Ama bitkisel şeylere açığım şu vitaminle, keçi boynuzu kürünü deneteyim, bir de hsg çektireyim bakalım.. Sonrası malum..

Ins CNm hadi bakalım bir an once guzel haberler alalım hepimiz :)

Günaydın kızlar :)
Bugün çok güzel bi rüya gördüm hayrolsun inşallah :)
Güzeller güzeli bi oğlum olmuş sarışın gözlerini benden almış yeşil mavi gibi oyy annem :)
Bi yere gidiyoruz görüncem de kalıyo arıyorum ağlıyorum diyorum bebeğim açıktı daha çok küçük getir bana
Sonra getiriyo bi sarılıyorm bi emziriyorum sanki gerçek uyanmak istemedim
Ayyy rabbim bizlere en kisa zamanda bu güzelliği tattirsin rüyası böyle güzelse gerçeği nasıl kim bilir

Canim s
Canim sakin umudunu kaybetme adet oldum ben biliyorsun bittikten 1 hafta sonra sabah aynı şekilde rüya gördüm dedim herhalde bidahaki ay hamile kalicam sonra kasik ve göğüs ağrım ile doktora gittim bide ilişki için gün istemeye adam ne ilişkisi burda gebelik kesesi var çabuk kan tahlili ver dedi bende bağırdım doktora dalgası geciyonuz adrt oldum ben dedim gittim kan verdim arkasından hemen eczaneden ucuz bir idrar testi aldım anında cift cizgi kopkoyu hemde o yuzden yüce rabbim ol derse kimse onu e gecemiyo benim gördüğüm rüya çıktı kizlar sende hafife alma canim ruyani ben artık her mucizeye inanıyorum :)

Ayyy canımmm sen hamile misin çok sevindimmmmmmm :)

Kızlar bunu yorumlayabilecek var mı? Dra göstermemiş eşim de!

Canım aşağıdaki değerlere göre değerlendirmeye çalışırsak; miktarı iyi, Ph iyi, toplam sprem sayısı iyi, hareketlilik 2010 değerlerine göre sınırların içinde, 1999 için bakmamız gerekirse biraz düşük, Lökosit yok, Canlılık 1999 verileri için sınırların içinde, 2010 değerleri için biraz düşük.
tabi bu bizim karşılaştırmamız, doktora gitmekte fayda var.

Parametre WHO 1999 WHO 2010

1. Miktar (volüm) 2.0 ml 1.5

2. ph ≥7.2 ≥7.2

3. ml de sperm sayısı

(konsantrasyon) ≥20 milyon/ml ≥15 milyon/ml

4.Total sperm sayısı ≥40 milyon/ml ≥39 milyon/ml

5. Hareketlilik (motilite) %50 (a+b) %40(PR+NP**) %32 PR*

6. Şekil (morfoloji) ≥%14 ≥%4

7. Canlılık (viability) ≥%50 ≥58

8. Lökosit (iltihap hücresi) ≤1 milyon/ml ≤1 milyon/ml

Ayyy canımmm sen hamile misin çok sevindimmmmmmm :)
Valla doktor 5 buçuk haftalik kese gördü ben hala sol tayin kan sonucu buğu çıkacak başka doktora gidecem bugün herşey belli olacak hemen sevinmek istemiyorum ben adet oldum çünkü tesadüf eseri doktora gitmiştim biliyorsun antibiyotik almıştım allahtan icmedim de bıraktım yani bak buda idrar testim canim

Eklentiler

• 20151118_170310.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 55

canım sanki 13.gün en koyusu, dolayısıyla çatlamış olması büyük ihtimal bugün de hem sabahtan hem akşam yap bakalım ne çıkacak? ona göre gece çalışmasının kararı verilir

ben de çok merak ediyorum güzelim de şu ana kadar hiç bişi yok. Dün akşam son klomeni içtim. bugün-yarın boş gün. Yarın akşam da doktor randevum var. dün gece yumyum testi de yaptım, silik çıktı. sanırım haftasonu çatlama olur. yarın akşam doktor neler diyecek ben de onu sabırsızlıkla bekliyorum.

ne güzelmiş canım, hayırlara çıksın. belki de erkek bebiş geliyorum anne demek için girmiştir rüyalarına. bir önceki akşam da teyzem beni görmüş rüyasında, dördüzlerim olmuş

çok çok tebrikler, gayet net çizgi dolayısıyla yanılma yoktur diye düşünüyorum. İnşallah kan sonucunda doğrular

çok çok tebrikler, gayet net çizgi dolayısıyla yanılma yoktur diye düşünüyorum. İnşallah kan sonucunda doğrular
Canim çizgiler çok net evet doktor rahim kalın kese var dedi ölçtü biçti fakat ben 6 kasımda 4 gun suren bir regl oldum yani yumurtlama günümü bekliyordum gogsum belim falan agriyinca gittim doktor bey yumurta ne zaman catliycak ilişki için gün verir misiniz falan dedim hayatımın şokunu yaşadım o zaman ben hamileysem neden adet oldum ki ya

çok ilginç yaa. peki reglin her zamankine kıyasla daha az mıydı? belki de yerleşmeyi regli sanmışsındır? Boşver ya çok güzel bir şok olmuş :)

Canım hayırlara gitsin inşallahhh.. Çok güzel bir rüya umarım haberci rüyadır
Yaaa ne güzelll) çok sevindim canım hayırlı olsunn

inanmıyorum yaa, o kadar stresi boşuna mı yaşadın neyse her şey de vardır bir hayır, belki de çektirmeden bu ay gelicek bebek
Ya nasıl anladım değerleri?? Ahh diyorum eşime gidelim doktora getirelim sonuçları yok diyor! İnat etti çok kötü bir ortamda -tuvalette- vermiş sperm örneğini, çok gergin bir şey de diyemiyorum
Bu arada evet 1 ay daha gerginlik yaşıycam, sanki bir hafta sıkıntısı yetmedi gibi! Ama vardır bir hayır diyorum be diyetim ki.. Yok kuzu ben de bşr problem var, ben doktorun bakışından ses tonundan anladım, olmayacak benim çocuğum, belki hsg ile tüplerim açılır da öyle..
Canım sen sadece klomen mi kullanıyorsun? Yoksa klomen ve çatlatma iğnesi mi? İnşallah gelir karnına konar bebişin canımm...
Benim annem de ilk gebeliğinde 3 ay adet görmüş, 3 ay sonra gaz sancısı gibi bir şey hissediyor, dedem de ısrar etmiş dr a gidelim diye, bir gidiyor bebekk!!! Olabiliyor bazen öyle, ki anneme sordum anlamadığıma göre gayet normal adetti diyor(annem 10 gün adet olur düşün)

Bende 4 gun oldum normalde 7 gun olurdu 4 gun oldu iste

Ayyy canım pozitif ol inşallah bebeğin seninle :) çok çok sevindim senin için

ne güzelmiş canım, hayırlara çıksın. belki de erkek bebiş geliyorum anne demek için girmiştir rüyalarına. bir önceki akşam da teyzem beni görmüş rüyasında, dördüzlerim olmuş
Belki de :) tabirine baktım diyor ki rüyayı gören kişi yakın zamanda kız bebeğe hamile kalır :) ayyy nasıl ümitlendim pozitiflestim bi an anlatamam :) ayyy ne tatlı olur dördüz ben bayılıyorummm çoğul gebeliklerè abimin de ablamın da ikizlerı var ya çok hoşuma gidiyo ama çok yorucu:)

amin inşallah canımmmm bu ay gobüşlerimiz bebiş dolsun :) sürekli dua ediyorum hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…