Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim BAT 25 Kasım olması gerekli 1-2 gün geri ileri oynama yapabilir belki ama bişey sorucam, geçen hafta böyle nokta kadar pembe bi leke gelmiş ovulasyon dönemi falandır dedim pek üstüne düşmedim ama aklıma takıldı aranızda böyle bişey yaşayan var mı ya da neden olduğunu bilen

Canımm çok güzel değerin tam uyumlu bence keseyi de görmüşsun çünkü mucizen seninle pozitif ol :)
Canim üstüne gördüğüm adet başlangıcı 10 ekim di dün hesapladim 5+4 haftalik oluyordu bu değer düşük geldi bana bide doktor bu değerle karnimdan bakıp nasıl kese gördü anlamadım kese 5000 bçg olunca karnından gorulmuyor muydu çok kafam karıştı

gulit_me eşim test yaptığında da internetten bu değerlere bakmıştım ben (sana mesajın altına kopyaladığım değerler dünya sağlık örgütünün belirlediği sayılar). sonra doktora da gösterdik. sadece canlılıkla ilgili yorumdan emin değilim. o örneklerin verildiği yerler öyleymiş, eşim de sinirlenmişti

Hsg için de stres olma artk, bence bu ay bebiş geleck ve çektirmene bile gerek kalmayacak. Tabi bebişin gelebilmesi için senin biraz rahat olman gerekiyor. Dolayısıyla ben de sorun var vb. cümleleri yasaklıyorum. kötü enerji çekme üstüne

Ben sadece Klomen kullanıyorum, yarın ki kontrolde iğne filan vurcak mı bilmem. ama mümkünse vurmasın.

canım bahsettiğin günler yüksek olasılıkla yumurtlama günlerin ama bir ihtimal erken yumurtlama olduysa bu ay, belki de yerleşmedir

Yaptım CNm baya silik cikti az once ovulasyon aksam yine yapicam fkt bence benim 13. Gun en yuksek oldugu gundu dünde çatladı ayyy allahım ne olur bu ay gelsin bebislerimiz :) yaa dorduzlerin mı oluyormuş oyyy ama ikiz olsa biri kız bir erkek fena olmaz hani ki klomende birden fazla yumurta olusabiliyor cogul gebelik olabiliyormuş CNm Benim bir oglum var arkasında ikiz kız super olur mesela zordur mutlaka ama bir tasta iki kus iki uc sene sonra ztn normal hayata doner insan

interiorarchitect rüyan hayrolsun CNm coook guzel bir rüya pinar39 gözün Aydın CNm cok ilginç adet grmen mihtemelen o yerleşme kanamasını fazla yasadın sen Ne zmndir istiyorsun ilk bebis mı CNm ?
Ikinci gebeligim canim ilk gebelik 4 ay once kürtajla sonuçlandı kalp atisi alamadık 9 haftalikti 4 aydır deniyorduk olmadı sandım ama 4. Ayda olmuş :)

H
Ikinci gebeligim canim ilk gebelik 4 ay once kürtajla sonuçlandı kalp atisi alamadık 9 haftalikti 4 aydır deniyorduk olmadı sandım ama 4. Ayda olmuş :)
hadi bakalım ins bu yavrucun saglicakla gelir kucağına CNm cooook sevindim bize de dua et artık gülsün yüzümüz

Ben de sat 13 ağustos tu 26 ve 27 sinde ara kanama oldu 1 ay öncede kurtaj olmuştum ona yorum çok dert etmedim hiçte beklemiyordum ama eylül de hamile olduğumu ogrendim

Biyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
canım prolaktinin yuksek cıkmış bi doktora danış bence ilaçla düzelen bir hormon tedavisi var hiç dert etme. ama hamileliği engelliyor, süt hormonu diye gecer ve vucudu hamilelikten korur. o nedenle ihmal etme. fsh ve lh iyi gözüküyor. yumurta rezervlerin iyi durumda bu güzel haber. adetin kaçıncı gunu verdin kanı?

2.gunu cnm yarn gostericem doktora moralm bozuldu

2.gunu cnm yarn gostericem doktora moralm bozuldu
moralini bozma asıl önemli olan bnce fsh orda hiç sıkıntın yok, fshı düzenlemek daha zor ilacı yok cunku. prolaktin yoluna girer, bnde bu ay tahlil verdim sonucu almadım henuz ama benmde yuksekti 29 larda ust sınırda. daha da yukseldıyse ilaç kullanıp dusurmeyı dusunuyorum

Ne kadar surede duser acaba

H

hadi bakalım ins bu yavrucun saglicakla gelir kucağına CNm cooook sevindim bize de dua et artık gülsün yüzümüz
Hepinize dua edicem canim merak etme bu arada bugün doktordan geldim yani az önce doktor 5 hafta 5 günlük hamilesin kese dün 6 mm di dedi 10 gun sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi hala soktayim :)

Y
Hepinize dua edicem canim merak etme bu arada bugün doktordan geldim yani az önce doktor 5 hafta 5 günlük hamilesin kese dün 6 mm di dedi 10 gun sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi hala soktayim :)
Yaa tahmin edebiliyorum oglumda öğrendiğim de uc gece uyuyamamistim :) esimle nasıl bir mutluluktu o ilk zmn heyecan bambaşka ama esas ask dogunca o kokusunu alınca basliyor CNm 7. Ayın sonunda gelmişti oglum bakalım ikinci 14 ay oldu hala yok hasretle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…