Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bugün günün ortasında test yaptım negatif cikti hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam doktora gidicem

canıımm bence geç döllenme olmuş o yüzden üstüne görmüşsün ben öyle tahmin ediyorummm değerlere takılma o değişeblyo bence kişiden kişiye

olabilir canım ama galiba çatladığının hemen ertesinde lh düşüyor ya, silikleşiyordur diye düşünüyorum. valla ikiz de ayrı bir güzel. tabi ki çok zordur ama değeeer

Merhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Canim sağlıkla sihatli dogsun inşallah minik prensin
ikili testte cinsiyet nasıl öğrenilir ki. Ben düşünmüyorum test ama sırf cinsiyet e takıldım

Canim sağlıkla sihatli dogsun inşallah minik prensin
ikili testte cinsiyet nasıl öğrenilir ki. Ben düşünmüyorum test ama sırf cinsiyet e takıldım
Tesekkur ederim bende beklemiyordum dr pat diye erkek dedi bebegin pozisyonuyla alakali canim benim bebegim sirti donuktu dr kalk yuru cikolata ye gel bakalim gosterirse goruruz dedi benim sipada gosterdi hemwn testi bende yaptirmayacaktim test ama bebegimde ters akim varmis 5. Ayda duzelebilirde duzelemeyebilirde dedi biraz sikintiliyim bu konuda

Yarında bizim 2 li testimiz var inşallah bizde öğreniriz deli gibi merak ediyoruz tabiki önce sağlıklı olmasini diliyorum 4 yaşında bi kızım var bakalım nolcak

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 5 ay önce düşük yaptın daha sonra geçen ay kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor. ama hala bebiş yok hiç korunmadım. tekrar kontrole gitmek istiyorum bi sıkıntı var mı diye bebek için hangi testleri istemeliyim sıkıntı olup olmadığını anlamak için??

Bir tane gelmiş ya canim ikincisi de gelir elbet sabret dua et bekle melegim seninle olacak :)

amin inşallah canımmmm bu ay gobüşlerimiz bebiş dolsun :) sürekli dua ediyorum hepimize :)
Amin canım, ben de dua ediyorum sürekli hepimize..
Canım bana olmuştu, ilk bebek düşündüğüm ay. Tam da yumurtalama günüydü dr yumurtan çatlamıştır dedi. Ama sonra bayaa devam etti ki ilşkiden sonra falan da olmaya başladı, o zaman kist çıktı. Bence senin yımurtan çatlamıştır. Ama yine de takipte kal, devamlı olursa bir doktora gidersin
Sağol canım, eşim göstetecek öyle ya da böyle zaten 15 gün sonra çıkacak sonuç var ya, o zaman göstericez
Hsg için de korkmuyorum artık, sağol desteğin, güzel sözlerin için inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Sen de yarın haberdar et bizi canım, dr dan sonra
Ikinci gebeligim canim ilk gebelik 4 ay once kürtajla sonuçlandı kalp atisi alamadık 9 haftalikti 4 aydır deniyorduk olmadı sandım ama 4. Ayda olmuş :)
Hayırlı olsun canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Biyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
Canım hemen sana değerleri atıcam, buraya ekleyemedi
Bugün günün ortasında test yaptım negatif cikti hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Kırmızılara kadar ümit var
Merhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Hayırlı olsun prensin inşallah sağlıkla gelsin kucağına
Canım dr a anlat, onlar adetin 3. Günü çağırıp hormon testi yapıyor.. Sonra ona göre baZı testler de istiyor, sen dra durumunu anlat, o bir yol çizecektir. Ama ilk adetin 3. Günü testi yapılıyor

Kızlar bugün test yaptım sabah idrarımla negatifti öğlene dogru kahve leke gördüm adet oldum dedim bu saat oldu gelen giden yok simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…