- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.661
aminnn inşallah canım benim tez zamanda gerçek olsun inşallah :)interiorarchitect rüyan hayrolsun CNm coook guzel bir rüya pinar39 gözün Aydın CNm cok ilginç adet grmen mihtemelen o yerleşme kanamasını fazla yasadın sen Ne zmndir istiyorsun ilk bebis mı CNm ?
canıımm bence geç döllenme olmuş o yüzden üstüne görmüşsün ben öyle tahmin ediyorummm değerlere takılma o değişeblyo bence kişiden kişiyeCanim üstüne gördüğüm adet başlangıcı 10 ekim di dün hesapladim 5+4 haftalik oluyordu bu değer düşük geldi bana bide doktor bu değerle karnimdan bakıp nasıl kese gördü anlamadım kese 5000 bçg olunca karnından gorulmuyor muydu çok kafam karıştı
Yaptım CNm baya silik cikti az once ovulasyon aksam yine yapicam fkt bence benim 13. Gun en yuksek oldugu gundu dünde çatladı ayyy allahım ne olur bu ay gelsin bebislerimiz :) yaa dorduzlerin mı oluyormuş oyyy ama ikiz olsa biri kız bir erkek fena olmaz hani ki klomende birden fazla yumurta olusabiliyor cogul gebelik olabiliyormuş CNmBenim bir oglum var arkasında ikiz kız super olur mesela zordur mutlaka ama bir tasta iki kus iki uc sene sonra ztn normal hayata doner insan
Biyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
Bugün günün ortasında test yaptım negatif cikti hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Canim sağlıkla sihatli dogsun inşallah minik prensinMerhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Tesekkur ederim bende beklemiyordum dr pat diye erkek dedi bebegin pozisyonuyla alakali canim benim bebegim sirti donuktu dr kalk yuru cikolata ye gel bakalim gosterirse goruruz dedi benim sipada gosterdi hemwn testi bende yaptirmayacaktim test ama bebegimde ters akim varmis 5. Ayda duzelebilirde duzelemeyebilirde dedi biraz sikintiliyim bu konudaCanim sağlıkla sihatli dogsun inşallah minik prensin
ikili testte cinsiyet nasıl öğrenilir ki. Ben düşünmüyorum test ama sırf cinsiyet e takıldım
Yarında bizim 2 li testimiz var inşallah bizde öğreniriz deli gibi merak ediyoruz tabiki önce sağlıklı olmasini diliyorum 4 yaşında bi kızım var bakalım nolcakTesekkur ederim bende beklemiyordum dr pat diye erkek dedi bebegin pozisyonuyla alakali canim benim bebegim sirti donuktu dr kalk yuru cikolata ye gel bakalim gosterirse goruruz dedi benim sipada gosterdi hemwn testi bende yaptirmayacaktim test ama bebegimde ters akim varmis 5. Ayda duzelebilirde duzelemeyebilirde dedi biraz sikintiliyim bu konuda
Benimde 4 yasinda oglum var kiz bekliyorduk oglum erkek istiyordu ☺onun istegi olduYarında bizim 2 li testimiz var inşallah bizde öğreniriz deli gibi merak ediyoruz tabiki önce sağlıklı olmasini diliyorum 4 yaşında bi kızım var bakalım nolcak
Bir tane gelmiş ya canim ikincisi de gelir elbet sabret dua et bekle melegim seninle olacak :)Y
Yaa tahmin edebiliyorum oglumda öğrendiğim de uc gece uyuyamamistim :) esimle nasıl bir mutluluktu o ilk zmn heyecan bambaşka ama esas ask dogunca o kokusunu alınca basliyor CNm 7. Ayın sonunda gelmişti oglum bakalım ikinci 14 ay oldu hala yok hasretle bekliyorum
Benim kızımda kız istiyor ben erkek ikisinin mutlulugunuda yasariz insallah bakalım nasibimizde ne varBenimde 4 yasinda oglum var kiz bekliyorduk oglum erkek istiyordu ☺onun istegi oldu
Amin canım, ben de dua ediyorum sürekli hepimize..amin inşallah canımmmm bu ay gobüşlerimiz bebiş dolsun :) sürekli dua ediyorum hepimize :)
Canım bana olmuştu, ilk bebek düşündüğüm ay. Tam da yumurtalama günüydü dr yumurtan çatlamıştır dedi. Ama sonra bayaa devam etti ki ilşkiden sonra falan da olmaya başladı, o zaman kist çıktı. Bence senin yımurtan çatlamıştır. Ama yine de takipte kal, devamlı olursa bir doktora gidersinKızlar benim BAT 25 Kasım olması gerekli 1-2 gün geri ileri oynama yapabilir belki ama bişey sorucam, geçen hafta böyle nokta kadar pembe bi leke gelmiş ovulasyon dönemi falandır dedim pek üstüne düşmedim ama aklıma takıldı aranızda böyle bişey yaşayan var mı ya da neden olduğunu bilen
Sağol canım, eşim göstetecek öyle ya da böyle zaten 15 gün sonra çıkacak sonuç var ya, o zaman göstericezgulit_me eşim test yaptığında da internetten bu değerlere bakmıştım ben (sana mesajın altına kopyaladığım değerler dünya sağlık örgütünün belirlediği sayılar). sonra doktora da gösterdik. sadece canlılıkla ilgili yorumdan emin değilim. o örneklerin verildiği yerler öyleymiş, eşim de sinirlenmişti
Hsg için de stres olma artk, bence bu ay bebiş geleck ve çektirmene bile gerek kalmayacak. Tabi bebişin gelebilmesi için senin biraz rahat olman gerekiyor. Dolayısıyla ben de sorun var vb. cümleleri yasaklıyorum. kötü enerji çekme üstüne
Ben sadece Klomen kullanıyorum, yarın ki kontrolde iğne filan vurcak mı bilmem. ama mümkünse vurmasın.
Hayırlı olsun canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIkinci gebeligim canim ilk gebelik 4 ay once kürtajla sonuçlandı kalp atisi alamadık 9 haftalikti 4 aydır deniyorduk olmadı sandım ama 4. Ayda olmuş :)
Canım hemen sana değerleri atıcam, buraya ekleyemediBiyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
Kırmızılara kadar ümit varBugün günün ortasında test yaptım negatif cikti hala adet olmadım p.tesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Hayırlı olsun prensinMerhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Canım dr a anlat, onlar adetin 3. Günü çağırıp hormon testi yapıyor.. Sonra ona göre baZı testler de istiyor, sen dra durumunu anlat, o bir yol çizecektir. Ama ilk adetin 3. Günü testi yapılıyorarkadaşlar birşey sormak istiyorum 5 ay önce düşük yaptın daha sonra geçen ay kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor. ama hala bebiş yok hiç korunmadım. tekrar kontrole gitmek istiyorum bi sıkıntı var mı diye bebek için hangi testleri istemeliyim sıkıntı olup olmadığını anlamak için??
Ewt cnm sagol yined dusundugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?