- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.681
İnşallah gelmez kırmızılarKızlar bugün test yaptım sabah idrarımla negatifti öğlene dogru kahve leke gördüm adet oldum dedim bu saat oldu gelen giden yok simdilik
Bekliyorum canm tekrarlıyorum her sabah aksamİnşallah gelmez kırmızılardur bakalım biraz daha bekle, gelmezse 3 gün sonra tekrarla testi
Merhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Bu arada bu topikteki herkes için hergün dua ediyorum rabbım kısa zamanda sağlıklı sihhatli herkes e nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaslar. 9hafta 2 gunlukken bebegimin kalp atislari durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim Çok zor gecen 2 ayin sonunda yeni yeni kendime geliyorum. Dr'um hic korunmamiza gerek olmadigini soyledi. 6 kasimda adet oldum suan ovulasyon donemimdeyim lutfen benim icin dua edin. Tekrardan bir bebisim olsun okadar cok istiyorum ki...
Yeni bat 17 aralık yine olmadiiii :/Homely_angel
Cnm adetin 2.Günü prolaktin hormonu yüksek cıkar zaten. Herkeste öyle. Benim de öyleydi ve Dr bi sıkıntı yok dedi. Sakın yanılgıya düşme. Reglin bittikten sonra deger normale düşüyor güven bana ben kendimden biliyorum sakın kafana takma. Arklar lütfen yanlıs yorumlamalar yapıp da birbirimizi üzmeyelimBiyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
Canımmmmm sağlıkla gelsin prensin :) çok güzel bi duygudur eminim erkek annesi olmak inşallah bizlere de nasip olur :)Merhabaaaa sali gunu ikili test ile bir oglum daha olacagini ogrendim kiz bekledim ama nasip boyleymis birde bebegimde ters akim.diye bisey gordu dr 5. Ayda detayli ultrason yapilacak insallah o zamana kadar duzelecek bizden haberler bu kadar ☺
Yok cnm ya keske olsam senden var mı haber tez zamanda mutlu haberler verelim inş :)_kermit_ canım hamile misin?
Normalde pek gecikmezdi aslında belirtilerde vardı anlamadım :/ aylardır test alıp yapmadim ilk kez dün aldım zaten oğlum var bi tane 9aylik emiyor hala belkide ondan bu düzen bozukluğu biz hemen 2.yi istedik 5aydir deniyoruz ışte bence yakında çoğu kişi hamile olur allah nasip ederse inşallah diyelimnapalım tatlım, bir çoğumuz umudumuzu Aralık ayından bekliyorduk, sen de katıldın bize. İnşallah bu ay patlama yapıcak hamişlerimiz
Cnm inş hamişsindir ama bu aralar az su alımı olduysa bu onun belirtisi de olabilir. Su tüketimini arttır bence cnmarkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum
Cnm yanlıs anlamadıysam 9 aylık oğlun var ve emiyor degil mi? Prolaktin (süt hormonu) emzirirken yüksek olur ve o da hamiş olmaya engel olur diye biliyorum ben. Hatta annelerimiz sütü engeller der hep. İnş gönlünce olur herseyNormalde pek gecikmezdi aslında belirtilerde vardı anlamadım :/ aylardır test alıp yapmadim ilk kez dün aldım zaten oğlum var bi tane 9aylik emiyor hala belkide ondan bu düzen bozukluğu biz hemen 2.yi istedik 5aydir deniyoruz ışte bence yakında çoğu kişi hamile olur allah nasip ederse inşallah diyelim
Evet doğru anlamışsın evet öyle birşey var biliyorum ama boyle de hamile kalan çok var ben düzenli adet te oluyorum doktor kesinlikle korun heran hamile kalabilirsiniz dedi ama biz dinlemiyoruz tabi sezeryan olduğum için 1sene beklemeliymisim beklesem ne olur baksana hemen şak diye bebek tutunmuyorCnm yanlıs anlamadıysam 9 aylık oğlun var ve emiyor degil mi? Prolaktin (süt hormonu) emzirirken yüksek olur ve o da hamiş olmaya engel olur diye biliyorum ben. Hatta annelerimiz sütü engeller der hep. İnş gönlünce olur hersey
Cok iyi yapmissin CNm ins en hayırlı zmn da gleri ikincin :) Ben oglumda 7 ay uğraştım simdi ikinci de 14. Ay bitti keske hic korunmasaydım diyorum simdi.. ztn hemen olmuyormuşEvet doğru anlamışsın evet öyle birşey var biliyorum ama boyle de hamile kalan çok var ben düzenli adet te oluyorum doktor kesinlikle korun heran hamile kalabilirsiniz dedi ama biz dinlemiyoruz tabi sezeryan olduğum için 1sene beklemeliymisim beklesem ne olur baksana hemen şak diye bebek tutunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?