Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok cnm ya keske olsam senden var mı haber tez zamanda mutlu haberler verelim inş :)
bende de yok hiç belirtide yok artık iyice psikolojim bozuldu düşünmicem diyorum ama kafamdan atamıyorum. aralıkta hastaneye gidicem randevu aldım.ne derse onu yapmayı düşünüyorum korun derse korunucam çok yoruldum çünkü zihnen.. Çok zor bi imtihan benden sonra evlenenler bebeğini kucağına aldı bebek görmeye gidiyoz ben altust oluyorumm...

Bn artik bebekle ilgili ruya da gormuyorum

Cnm oyle belirtiler bnde de var ama hep oluyor bnde yumurtlamadan adete kadar

arkadaşlar aranızda hıc ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın fıtıl kullananız oldumu ben fıtıl kullandım ondan snra ılıskıye gırdıkten sonra sylemesı ayıp sıvı hıc akmadı benden ertesı gun lavobaya gıttıgımde geldı normalde ondan oncekı aylarda hep akardı acaba hamıle kalmamı artırmısmıdır budurum

Canım Klomen' i doktor yazdı, herkesin tersine benim yumurtalar hızlı büyüyormuş. Onunla ilgili, bugün ki kontrolü merakla bekliyorum. iğne vurulup vurulmayacağı da bugün netleşir. bana kalsa doğal devam edilmeli aslında. Bu arada şeffaf akıntı bugün başladı, tam zamanı zaten

canım tabi karar sizin ama doktorların arada biraz zaman istemesinin bir kaç sebebi var. Birincisi ve en önemlisi annenin ilk bebeği karnında taşıdığı süreçte, kendi vücudundan eksilen şeyleri toparlayıp yeni bebek için hazırlık yapabilmesi. İkincisi de anne sütüne devam eden bebeğin zamanından çalmamak. Çünkü sen şu an hamile olsan bebeğini emzirmemen öneriliyor.

Bende hiç korunmadim diyebilirim benimde ilk 7-8 denemede oldu o yüzden 1yasini beklemek istemedim bende 32 yaşındayım çocuk işini bitirip rahat edeyim diyorum :) uclesem süper olacak .allah hayirlisini versin hepimize

Hepsini biliyorum bile bile istiyorum zaten eve ebemiz geliyor kontrole herşeyi sorabiliyoruz ve hamile olsan emzirebilirsin dedi zaten ek gıda da alıyor olduğu da yok zaten baksana :) o tutana kadar oğlan 1yasina gelir

Canım benim bende şeffaf akinti geldikten 3 4 gün sonra yumrta catliyordu

Canım seni çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda nasip eder bize de inş. Ben biraz kafamdan atmayı basardım. El işi yapıyorum, boyama yapıyorum, cok yogun calısıyorm biraz daha relaksım artık, tavsiye ederim :)

Eklentiler

• DSC_0610.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kızlar yoldayım, doktora gidiyorum. Umarım iyi şeyler söyler. Çıkışta haber vereceğim sizlere

Cnm snin FSH ve LH ina referans araligi neden verilmemis . Bnmkini atayiM karsilastir istersen. Doktor bnmkine hormonlarin iyi calisiyor demisti Eki Görüntüle 1695336
Hstnyle alakaki sanrm cnm gttim hrsyn cok iyi ddi progstrnda gbelge engel dgl degerin dedi ama kntrl altna alalm dye ilc verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…