- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.701
saol canım tşk ederim, inşallah senin de en kısa zamanda hamiş haberini alırız :)mf_d cnm habersiz bırakma bizi :) bebişini sağlıkla kucağına al inş sen benim örnek olarak gösterdiğim kişisin
bende de yok hiç belirtide yok artık iyice psikolojim bozuldu düşünmicem diyorum ama kafamdan atamıyorum. aralıkta hastaneye gidicem randevu aldım.ne derse onu yapmayı düşünüyorum korun derse korunucam çok yoruldum çünkü zihnen.. Çok zor bi imtihan benden sonra evlenenler bebeğini kucağına aldı bebek görmeye gidiyozYok cnm ya keske olsam senden var mı haber tez zamanda mutlu haberler verelim inş :)
Bn artik bebekle ilgili ruya da gormuyorumBelki de :) tabirine baktım diyor ki rüyayı gören kişi yakın zamanda kız bebeğe hamile kalır :) ayyy nasıl ümitlendim pozitiflestim bi an anlatamam :) ayyy ne tatlı olur dördüz ben bayılıyorummm çoğul gebeliklerè abimin de ablamın da ikizlerı var ya çok hoşuma gidiyo ama çok yorucu:)
Cnm snin FSH ve LH ina referans araligi neden verilmemis . Bnmkini atayiM karsilastir istersen. Doktor bnmkine hormonlarin iyi calisiyor demistiBiyo kimya hormon snuclarimi yorumlarmisiniz
Cnm oyle belirtiler bnde de var ama hep oluyor bnde yumurtlamadan adete kadararkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum
benım adetıme cnm 1 gun kaldı yanı yrn adet olmam lazmCnm oyle belirtiler bnde de var ama hep oluyor bnde yumurtlamadan adete kadar
Homely_angel cnm gecen ay ben de klomen kullandm ama malesef hamiş olamadım. Klomen sağlıklı yumoşlar olmasını sağlıyor ama zaten yumos oluşumunda sıkıntı yoksa klomen in bu manada bi yararı yok bence. İncir de yumoşların catlamasını sağlıyor. Yumurtlama döneminden önce alındığında ters tepki yapar o yuzden. Demem o ki genel olarak söylüyorum, bilinçsizce kullandığımız seyler aslında bize zarar veriyo yumoslarının catlamasında bi problem yoksa catlatma iğnesi de vurdurma bence. İnş hiçbirine gerek kalmadan hamiş kalırsın cnm :)
Evet doğru anlamışsın evet öyle birşey var biliyorum ama boyle de hamile kalan çok var ben düzenli adet te oluyorum doktor kesinlikle korun heran hamile kalabilirsiniz dedi ama biz dinlemiyoruz tabi sezeryan olduğum için 1sene beklemeliymisim beklesem ne olur baksana hemen şak diye bebek tutunmuyor
Bende hiç korunmadim diyebilirim benimde ilk 7-8 denemede oldu o yüzden 1yasini beklemek istemedim bende 32 yaşındayım çocuk işini bitirip rahat edeyim diyorum :) uclesem süper olacak .allah hayirlisini versin hepimizeCok iyi yapmissin CNm ins en hayırlı zmn da gleri ikincin :) Ben oglumda 7 ay uğraştım simdi ikinci de 14. Ay bitti keske hic korunmasaydım diyorum simdi.. ztn hemen olmuyormuşikinci evladım hayırlısiyla gelirse ve ben üçüncüyü istersem bir yasına gelince baslarım calsimalara hemen olmuyor en azından relax olurum. ben oğlumla ikincinin arası 3 Yada 3.5 yas olsun istiyordum tam 2. Yas dogum gununde korunmayı bıraktık oglum suan da 3 yas iki aylık oldu hala yok bebis 28 yaşındayım ..ve eger iki uc ay icinde hamile kalırsam 4 yas olacak araları ins daha fazla bekletmez abisiyle arası cok açılmaz cunku yakın yasların iletişimi cok baska oluyor bence ılerde :)
Hepsini biliyorum bile bile istiyorum zaten eve ebemiz geliyor kontrole herşeyi sorabiliyoruz ve hamile olsan emzirebilirsin dedi zaten ek gıda da alıyor olduğu da yok zaten baksana :) o tutana kadar oğlan 1yasina gelircanım tabi karar sizin ama doktorların arada biraz zaman istemesinin bir kaç sebebi var. Birincisi ve en önemlisi annenin ilk bebeği karnında taşıdığı süreçte, kendi vücudundan eksilen şeyleri toparlayıp yeni bebek için hazırlık yapabilmesi. İkincisi de anne sütüne devam eden bebeğin zamanından çalmamak. Çünkü sen şu an hamile olsan bebeğini emzirmemen öneriliyor.
Canım Klomen' i doktor yazdı, herkesin tersine benim yumurtalar hızlı büyüyormuş. Onunla ilgili, bugün ki kontrolü merakla bekliyorum. iğne vurulup vurulmayacağı da bugün netleşir. bana kalsa doğal devam edilmeli aslında. Bu arada şeffaf akıntı bugün başladı, tam zamanı zaten
Bende görmüyordtm canımm dün gördüm o kadar güzel geçti ki günüm :) rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsinBn artik bebekle ilgili ruya da gormuyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda nasip eder bize de inş. Ben biraz kafamdan atmayı basardım. El işi yapıyorum, boyama yapıyorum, cok yogun calısıyorm biraz daha relaksım artık, tavsiye ederim :)bende de yok hiç belirtide yok artık iyice psikolojim bozuldu düşünmicem diyorum ama kafamdan atamıyorum. aralıkta hastaneye gidicem randevu aldım.ne derse onu yapmayı düşünüyorum korun derse korunucam çok yoruldum çünkü zihnen.. Çok zor bi imtihan benden sonra evlenenler bebeğini kucağına aldı bebek görmeye gidiyozben altust oluyorumm...
Hstnyle alakaki sanrm cnm gttim hrsyn cok iyi ddi progstrnda gbelge engel dgl degerin dedi ama kntrl altna alalm dye ilc verdiCnm snin FSH ve LH ina referans araligi neden verilmemis . Bnmkini atayiM karsilastir istersen. Doktor bnmkine hormonlarin iyi calisiyor demisti Eki Görüntüle 1695336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?