- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.721
çok güzel ellerine sağlık. ne yapsamda aklımdan çıkaramıyorum sabrım kalmadı artık...Eki Görüntüle 1695612 Eki Görüntüle 1695610
Canım seni çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda nasip eder bize de inş. Ben biraz kafamdan atmayı basardım. El işi yapıyorum, boyama yapıyorum, cok yogun calısıyorm biraz daha relaksım artık, tavsiye ederim :)
Canımm benimm yaa Dr güzel şeyler söyler inş sakın umudunu kaybetmeçok güzel ellerine sağlık. ne yapsamda aklımdan çıkaramıyorum sabrım kalmadı artık...
Vay nasil yaptin onlari cok guzelmis kurslara mi gidiyorsunEki Görüntüle 1695612 Eki Görüntüle 1695610
Canım seni çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda nasip eder bize de inş. Ben biraz kafamdan atmayı basardım. El işi yapıyorum, boyama yapıyorum, cok yogun calısıyorm biraz daha relaksım artık, tavsiye ederim :)
Iyiyiz cnm beklemedeyim kendi adima sn nasilsin ? bebek dusunmeye devam mi?Slm arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim siteye Yenı Hamişler sağlıkla alın kucağınıza inş
Iyiyiz CNm gelmemesini umduğumuz batı bekliyoruz 10 gun kaldıSlm arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim siteye Yenı Hamişler sağlıkla alın kucağınıza inş
Princess91 cnm hayırlı olsun sağlıkla al yavrunu kucağına
Canım benim bende şeffaf akinti geldikten 3 4 gün sonra yumrta catliyordu
Sen de Aralık tayfasın katıldın yani. Üzülme tatlım, bu ay hep beraber hamişleri birliği kuracağız inşallah. Demekki senin bebiş de katılmak istedi
Hoşgeldin canım, biz de durumlar aynı. Sen nasılsın? Çalışmalar sürüyor mu yoksa bu afacanlar bana yeter mi dedin?Slm arkadaşlar nasılsınız ne zamandır giremedim siteye Yenı Hamişler sağlıkla alın kucağınıza inş
Canımmmm nasılsın? 8. Kırmızı kartı da yedikten sonra başka bir doktora daha gitmek istedim canım. Bir de rahim filmi çektirmek istiyordum ama iki doktor da mümkün olduğunca çekmemekten yana. Klomen başlattılar işte, şimdi bu ay ki çalışma günlerindeyizben de metak ettimHomely_angel senin herşeyin normaldi neden gittin doktora
hımmm yumurta takibi için değil mi
hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
Yaaa CNm Cook sevindim buna ins o iki yumyumlar dokuz ay sonra kucağında bebisin olurKızlar geldim doktordan, şükürler olsun ki her şey yolunda. Hatta doktorla görüşmem çok verimli geçti. Hepimizin aklına takılan soruları da sordum. Şimdi sırayla yazıyım, belki sizlerinde işine yarar.
Birçoğunuzun bildiği gibi daha önceki kontrolde de bir problem yoktu. Ama bu doktor Klomen başlatmıştı. Ben bunun yumyumlarımın hızlı büyümesi yüzünden sanmıştım. Öyle değilmiş. Klomen yumurtası gelişmeyenlerde gelişmeyi sağlamak için kullanılıyor ama bende birden fazla yumurta oluşumunu sağlamaya çalışmış nitekim biri 16 mm diğeri 17 mm olan iki yumurtam oluşmuş. Hatta bir tane de 11 mmlik var. Ama o diğerlerini yakalayamayabilir dedi. O yüzden bu iki yumyumlarımın umutluyuz.
Yumyumlar 20 mm de çatlarmış, bazen 24 mm lere de ulaşabilirmiş. Ve günde 2 mm büyüyorlarmış. Bu hesapla 13. Günde yani pazar günü büyük olasılıkla çatlayacak dedi. Yarın sabah itibariyle 3 gün üstüste ilişki dedi.
Bir de ovulasyon testlerini sordum, hani en kırmızıyken hepimiz acaba şimdi mi yarın mı diyoruz ya ona cevap olması için. En kırmızıyı yakaladıktan bir kaç saat sonra çatlıyormuş çoğu kadında. Dolayısıyla kırmızılaşma arttığında ilişki olmalıki içeride spermcikler hazır olda beklesin.
Preseed jel için de kullanmanın bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Hatta spermlerin içeri de daha uzun yaşamasını sağlarsınız dedi.
Popo altına yastık koyulması hurafe mi dedim. Hayır faydası var, uygulamak şansı arttırır dedi.
Son olarak da Klomen i bu ay kullandım ya bir dahaki aya da etkisi devam ediyormuş. Yani bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay içmeyeceğim. Ve yine olamazsam sonraki ay Klomen yine kullanılacak. Bu şekilde bir ay atlayarak 3 kutu içilebiliyormuş.
İşte benden haberler ve bilgiler böyle. Uzun uzun yazdım ama umarım sizin de işinize yarar
Canım peki bu akıntı gelirken ağrı yapıyor mu kasıkta ben hem yum donemindeyim ovulasyon testi kullanıyorum bugün silik çıktı ama hem akıntı var hemde kasıkta ağrıAaa bunu da konuştuk yazmayı unuttum, şeffaf akıntının en yoğun olduğu gün çatlama günü oluyormuş, akıntı bittiğinde ise artık o ay ki değerlendirme süreci bitmiş oluyormuş
Şuan için korunuyorum ama bı kaç ay sonra ne olur bilmiyorum kuzumHoşgeldin canım, biz de durumlar aynı. Sen nasılsın? Çalışmalar sürüyor mu yoksa bu afacanlar bana yeter mi dedin?
Evet dış gebelikten sonra ilk reglimi oldum 4.gun bugün doktorum hemen kalma dedı zaten değeri zor düşürdük dedi bide oğlum bire gidiyor onunla uğraşıyorum derslerleIyiyiz CNm gelmemesini umduğumuz batı bekliyoruz 10 gun kaldıSen nasılsın tekrar dan adet oldun mu sen çalişmalara devam ediyor musun ?
Hayırlısı olsun Hakkı'nızda Can'ım benım şuan için askıdaIyiyiz cnm beklemedeyim kendi adima sn nasilsin ? bebek dusunmeye devam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?