Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah tatlım ayy düşüncesi bile heyecanlı :)

Canım peki bu akıntı gelirken ağrı yapıyor mu kasıkta ben hem yum donemindeyim ovulasyon testi kullanıyorum bugün silik çıktı ama hem akıntı var hemde kasıkta ağrı

Bende çok ağrı olmuyor ama arada bir kasıkta küçük kramplar hissediyorum. Herkeste farklı da olabilir. Kızlardan bazıları ağrısı olduğunu yazmıştı canım.

iyiyim çok şükür biz de şubata kadar eşimin iyileşme sürecini bekliyoruz
hımmm inşallah canım tutar doktorların ikisi de çektirme diyorlarsa az daha sabır et canım
belki klomenden fayda görürsün...inşallah hamiş olursun aralık ayı inşallah sana şans getirir

Herkes iyi akşamlar
Homely_angel canımmmm güzel şeyler duymuşsun doktorundan çok sevindim :) inşallah hemencecik döllenır yumoşların :)
Bu arada gerçekten tam cevabını aradığımız soruları sormuşsun teşekkür ederiz tatlımmmm :)

Kizlar benm merak ettigim bisey var bugun kanamam tamamen bitti kurtaj olali 11 gun gecmis dr kanaman bitince iliski serbest dedi 12 gun kisa bi sure degil demi iliskinin sakincasi olmaz yani yanlis bisey olacaksa biraz daha bekleyebiliriz ama dr da gerek yok dedi

Inşallah kızlar bu ay yerleşir :) bu arada ovulasyon hala negatif takpteyim bakalım.

Doktor gerek görmediyse sorun yok demektir zaten rahim hazır olmazsa tutunma gerçekleşmez, sen normal devam et bence canım :)

kız bu kadar soruyu nasıl aklında tutup sorabildin doktora ama çok teşekkürler merak ettiğimiz sorulardı

Ben de sat 13 ağustos tu 26 ve 27 sinde ara kanama oldu 1 ay öncede kurtaj olmuştum ona yorum çok dert etmedim hiçte beklemiyordum ama eylül de hamile olduğumu ogrendim

bebeğini sağlıkla kucağına al canım, ama benim adet belirtilerim geçte olsa başladı sanırım belimin iki yanında ağrı ve göğüslerimde sızlama başladı 1-2 gündür. Normalde 10 gün öncesinde falan başlardı bakalım 3 gün var BAT' a hayırlısı ama ümidim bu ayda kırıldı maalesef, gerçi Allah'tan hayırlısı ne ise o olsun

Homely_angel canım teşekkür ederiz yaa, valla çok güzel bilgilendirme olmuş hepimiz için.. Senin de inşallah tutar yumurtaların valla ne güzel haber olur..

efsunsuz canım senden haber aldığımıza çok sevindim.. Şubattan sınra çok bekletmez umarım bebeğinn

Kızlar bir soru.. Benim bugün 14. Günüm.. 3 gündür eşimi görmüyorum.. Dedim bir ovülasyon yapayım, rwsmi aşağıda.. Sizce geç mi kaldık artık silikleşiyor mudur? Ya tüm geçmiş testleri atmışım silikleşme nasıl oluyordu? Tak diye tek çizgi mi çıkıyorsu? Yoksa ben yumurtlamadım mı?

Eklentiler

• image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 111
Kizlar adetim 1 gun gecikti test yaptim bugun sonuc boyle yarin doktora gitcem kan vercem.6 ay once olu dogum yaptim 7 aylikken kalp sorunu vardi.tekrar bebek sahibi olabilmeyi hamile kalmayi cok istiyordum suan cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan o kadar karisik duygular icerisindeyimki

Eklentiler

• 20151122_152410.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
canımm öncelikle hayırlı olsun çok güzel bi çift çizgi var:)
canım rabbim herşeyi bilendir o yüzden strese giripte kötüyü çağırma güzel düşün güzel olsun öyle oldu diye bu da öyle olacak bi şey yok yine sen kendine dikkat et tabi ama gerisi rabbimin bileceği bi şey o yüzden güzel düşün güzel olsun :)

Guzel dusunmek istiyorum am buay hic beklemiordum bir kere iliski oldu ve cok kotu hastalandm cigerlerimi usutmustum cigrlerimde sikisma oldu mecburen antibiyotik ve hava kullandim o yuzden daha cok korkuorum simdi

Guzel dusunmek istiyorum am buay hic beklemiordum bir kere iliski oldu ve cok kotu hastalandm cigerlerimi usutmustum cigrlerimde sikisma oldu mecburen antibiyotik ve hava kullandim o yuzden daha cok korkuorum simdi
canım gebeliğin ilk ayında kullanılan ilaçlar etkilemyor bebeği uzmanlar öyle diyor merak etme

Canım hayırlı olsun, sen sıkma canını dur bakalım , daha çok yenidir o.. Sıkma o g zel canını, o kadar küçükken etkilenseydi belki de tutunmazdı.. GüZel şeyler düşün

CNm kaybın cok üzücü ama vardır rabbimizin bir bildigi onunla ebedi hayatta nasılsa kavuşacaksınız bu sefer aynı olaak diye birsey yok insaalah saglicakla buyur ve doğar kuzun şimdiden hayırlı olsun bariz cikmis çizgin darısı bize :) uzme kendini hic ne guzel Rabbim bununla diger acini unutturacak ins

Ya bu ovulasyon testleri değişik bence mesela bazısında tam net koyu cikarken baZisinda Lh en yüksekte olsa bile tam ikisi de aynı koyulukta olmayabiliyor ..senin her zmn nasıl olur daha koyu oldugu oluyorsa ve hep 14. Gunden once oluyorsa yumurtlaman belki de siliklesmistir bugun .. ama ben iki ay evvel 16, gunde tam cift Köyü'yü gormuştum yarın Bi daha yap bakalım esın gelmis madem yine de calsimalara devam ne olur ne olmaz

Kızlar yine birşey sormak istiyorum... Saçma gelecek belki ama bat a 8 gün var ama arada kasık ağrım ve karnımın sol tarafında batma vede akıntım var beyaz. sizce bunlar gebelik belirtisimi? karında batma çok şiddetli bariz ağrı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…