- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.741
İnşallah tatlım ayy düşüncesi bile heyecanlı :)Yaaa CNm Cook sevindim buna ins o iki yumyumlar dokuz ay sonra kucağında bebisin olurBizim adımıza da sorular icin cooook teşekkürler CNm benim bende lalehan hanımla bugun konuştum adet olursan 3. Gunü göreyim seni dedi bakalım umarım olmazsın dedi ins olmam bu ay
Canım peki bu akıntı gelirken ağrı yapıyor mu kasıkta ben hem yum donemindeyim ovulasyon testi kullanıyorum bugün silik çıktı ama hem akıntı var hemde kasıkta ağrı
Canımmmm nasılsın? 8. Kırmızı kartı da yedikten sonra başka bir doktora daha gitmek istedim canım. Bir de rahim filmi çektirmek istiyordum ama iki doktor da mümkün olduğunca çekmemekten yana. Klomen başlattılar işte, şimdi bu ay ki çalışma günlerindeyiz
iyiyim çok şükür biz de şubata kadar eşimin iyileşme sürecini bekliyoruz
hımmm inşallah canım tutar doktorların ikisi de çektirme diyorlarsa az daha sabır et canım
belki klomenden fayda görürsün...inşallah hamiş olursun aralık ayı inşallah sana şans getirir
Herkes iyi akşamlar
Homely_angel canımmmm güzel şeyler duymuşsun doktorundan çok sevindim :) inşallah hemencecik döllenır yumoşların :)
Bu arada gerçekten tam cevabını aradığımız soruları sormuşsun teşekkür ederiz tatlımmmm :)
Doktor gerek görmediyse sorun yok demektirKizlar benm merak ettigim bisey var bugun kanamam tamamen bitti kurtaj olali 11 gun gecmis dr kanaman bitince iliski serbest dedi 12 gun kisa bi sure degil demi iliskinin sakincasi olmaz yani yanlis bisey olacaksa biraz daha bekleyebiliriz ama dr da gerek yok dedi
Kızlar geldim doktordan, şükürler olsun ki her şey yolunda. Hatta doktorla görüşmem çok verimli geçti. Hepimizin aklına takılan soruları da sordum. Şimdi sırayla yazıyım, belki sizlerinde işine yarar.
Birçoğunuzun bildiği gibi daha önceki kontrolde de bir problem yoktu. Ama bu doktor Klomen başlatmıştı. Ben bunun yumyumlarımın hızlı büyümesi yüzünden sanmıştım. Öyle değilmiş. Klomen yumurtası gelişmeyenlerde gelişmeyi sağlamak için kullanılıyor ama bende birden fazla yumurta oluşumunu sağlamaya çalışmış nitekim biri 16 mm diğeri 17 mm olan iki yumurtam oluşmuş. Hatta bir tane de 11 mmlik var. Ama o diğerlerini yakalayamayabilir dedi. O yüzden bu iki yumyumlarımın umutluyuz.
Yumyumlar 20 mm de çatlarmış, bazen 24 mm lere de ulaşabilirmiş. Ve günde 2 mm büyüyorlarmış. Bu hesapla 13. Günde yani pazar günü büyük olasılıkla çatlayacak dedi. Yarın sabah itibariyle 3 gün üstüste ilişki dedi.
Bir de ovulasyon testlerini sordum, hani en kırmızıyken hepimiz acaba şimdi mi yarın mı diyoruz ya ona cevap olması için. En kırmızıyı yakaladıktan bir kaç saat sonra çatlıyormuş çoğu kadında. Dolayısıyla kırmızılaşma arttığında ilişki olmalıki içeride spermcikler hazır olda beklesin.
Preseed jel için de kullanmanın bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Hatta spermlerin içeri de daha uzun yaşamasını sağlarsınız dedi.
Popo altına yastık koyulması hurafe mi dedim. Hayır faydası var, uygulamak şansı arttırır dedi.
Son olarak da Klomen i bu ay kullandım ya bir dahaki aya da etkisi devam ediyormuş. Yani bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay içmeyeceğim. Ve yine olamazsam sonraki ay Klomen yine kullanılacak. Bu şekilde bir ay atlayarak 3 kutu içilebiliyormuş.
İşte benden haberler ve bilgiler böyle. Uzun uzun yazdım ama umarım sizin de işinize yarar
Ben de sat 13 ağustos tu 26 ve 27 sinde ara kanama oldu 1 ay öncede kurtaj olmuştum ona yorum çok dert etmedim hiçte beklemiyordum ama eylül de hamile olduğumu ogrendim
Gitmeden liste yaptımkız bu kadar soruyu nasıl aklında tutup sorabildin doktoraama çok teşekkürler merak ettiğimiz sorulardı
canımm öncelikle hayırlı olsun çok güzel bi çift çizgi var:)Kizlar adetim 1 gun gecikti test yaptim bugun sonuc boyle yarin doktora gitcem kan vercem.6 ay once olu dogum yaptim 7 aylikken kalp sorunu vardi.tekrar bebek sahibi olabilmeyi hamile kalmayi cok istiyordum suan cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan o kadar karisik duygular icerisindeyimki
Guzel dusunmek istiyorum am buay hic beklemiordum bir kere iliski oldu ve cok kotu hastalandm cigerlerimi usutmustum cigrlerimde sikisma oldu mecburen antibiyotik ve hava kullandim o yuzden daha cok korkuorum simdicanımm öncelikle hayırlı olsun çok güzel bi çift çizgi var:)
canım rabbim herşeyi bilendir o yüzden strese giripte kötüyü çağırma güzel düşün güzel olsun öyle oldu diye bu da öyle olacak bi şey yok yine sen kendine dikkat et tabi ama gerisi rabbimin bileceği bi şey o yüzden güzel düşün güzel olsun :)
canım gebeliğin ilk ayında kullanılan ilaçlar etkilemyor bebeği uzmanlar öyle diyor merak etmeGuzel dusunmek istiyorum am buay hic beklemiordum bir kere iliski oldu ve cok kotu hastalandm cigerlerimi usutmustum cigrlerimde sikisma oldu mecburen antibiyotik ve hava kullandim o yuzden daha cok korkuorum simdi
Saol canm moral verdigin icin dualarinizi ne olur eksik etmeyincanım gebeliğin ilk ayında kullanılan ilaçlar etkilemyor bebeği uzmanlar öyle diyor merak etme
Kizlar adetim 1 gun gecikti test yaptim bugun sonuc boyle yarin doktora gitcem kan vercem.6 ay once olu dogum yaptim 7 aylikken kalp sorunu vardi.tekrar bebek sahibi olabilmeyi hamile kalmayi cok istiyordum suan cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan o kadar karisik duygular icerisindeyimki
Canım hayırlı olsun, sen sıkma canını dur bakalım , daha çok yenidir o.. Sıkma o g zel canını, o kadar küçükken etkilenseydi belki de tutunmazdı.. GüZel şeyler düşünGuzel dusunmek istiyorum am buay hic beklemiordum bir kere iliski oldu ve cok kotu hastalandm cigerlerimi usutmustum cigrlerimde sikisma oldu mecburen antibiyotik ve hava kullandim o yuzden daha cok korkuorum simdi
CNm kaybın cok üzücüKizlar adetim 1 gun gecikti test yaptim bugun sonuc boyle yarin doktora gitcem kan vercem.6 ay once olu dogum yaptim 7 aylikken kalp sorunu vardi.tekrar bebek sahibi olabilmeyi hamile kalmayi cok istiyordum suan cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan o kadar karisik duygular icerisindeyimki
Ya bu ovulasyon testleri değişik bence mesela bazısında tam net koyu cikarken baZisinda Lh en yüksekte olsa bile tam ikisi de aynı koyulukta olmayabiliyor ..senin her zmn nasıl olur daha koyu oldugu oluyorsa ve hep 14. Gunden once oluyorsa yumurtlaman belki de siliklesmistir bugun .. ama ben iki ay evvel 16, gunde tam cift Köyü'yü gormuştum yarın Bi daha yap bakalım esın gelmis madem yine de calsimalara devam ne olur ne olmazHomely_angel canım teşekkür ederiz yaa, valla çok güzel bilgilendirme olmuş hepimiz için.. Senin de inşallah tutar yumurtaların valla ne güzel haber olur..
efsunsuz canım senden haber aldığımıza çok sevindim.. Şubattan sınra çok bekletmez umarım bebeğinn
Kızlar bir soru.. Benim bugün 14. Günüm.. 3 gündür eşimi görmüyorum.. Dedim bir ovülasyon yapayım, rwsmi aşağıda.. Sizce geç mi kaldık artık silikleşiyor mudur? Ya tüm geçmiş testleri atmışım silikleşme nasıl oluyordu? Tak diye tek çizgi mi çıkıyorsu? Yoksa ben yumurtlamadım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?