Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım yumurtlama öncesi de silik çizgi çıkar
eğer yarın koyu çizgi çıkarsa günün geçmedi
ancak yumurtlamadan sonraki gün de silik çıkıyor
eğer şansın varsa gene de bugünü değerlendir canım ne olur ne olmaz

Maşallah. İkinci çizgi çok belirgin. 5 haftalık falan büyük ihtimal. Umarım Rabbım sesini duyar ve o mutlu haberi alırsın.

Kızlaaaaarrrr bugün test yaptım ve pozitif çıktı. Şooookk oldum ve çok sevindim. Sonra kan verdim ve beta hcg 288 çıktı. Çok şükür binlerce kez. Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. Adetimi düzenleyim derken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik olur.

Eklentiler

• 20151122_113213.webp
    18 KB · Görüntüleme: 62

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaçınçı günde öğrendin??

Teşekkür ederim, aynen ben bugunü değerlendireyim, yarın da test yapayım.. Sağol canım
Canım biraz erken gibi ama ben hiç gebe kalmadığım için bilemiyorum, hamile bir arkadaş daha rahat yardımcı olabilir.. Ama bilime göre, regl öncesi belirti olmaması gerekiyor..
Sağol canım, ben bi değerlendirme yapayım bugün
Canım hayırlı uğurlu olsuuunn sağlıkla kucağına al inşallah:)

Valla CNm benim oglumda kilere gore anlatacak olursam adete o kadar benziyor ki belirtiler yani ayırt etmek imkansız gibi benim yerleşme kanaması denilen kahve akıntı da oldu bir gun hatta ben tmm bu ayda olmadı diyip ped takmiştim aonra devamı gelmesi ve iki gun sonra hamile oldugumu öğrenmiştim :) birde mesela bazı aylarda farklı bişeyler oluyor Aa yoksa diyor insan ama sanırım biraz da psikolojik belirtiler de var hepimizde

Amin canım darısı isteyen herkese olsun.Canım normalde 23-24 günde adet olurum. Ve buna göre iki gün geçti ama ben adetim düzene girdi ne güzel diyerek test yapmadım. Sat 28 ekimdi.
ya ne güzel bende istiyorum.... akıntın oldu mu peki bende şuan beyaz akıntı başladı 8 günüm var gebelik olabilirmi?

Yaaa ne guzel haberler bunlar :) cok sevindim cnm saglikla kucağına alırsın ins CNm :) ne zmndir istiyordun ? Darısı bize artık

Canım bende ovu testleri gün gün koyulaşıyor, en koyu çizgiyi yakaladığının ertesi günü çok silik çizgi oluyor. Hatta bunu da konuştum doktorla. Lh ın en yüksek olduğu andan bir kaç saat sonra yumurta çatlıyor ve sonra lh hemen düşüyor dedi. Dolayısıyla çok çabuk silikleşiyor. Bu mantıkla senin yumurtlamana az kalmış gibi. Zaten biz aynı gün regl olmadık mı? Benim 9 Kasımdı ve daha en koyuyu bulamadım ki her gün yaptım. Muhtemelen ikimizinde yarın

Yaşasın bir hamişimiz daha vaaaar

Canım benim tebrik ederim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıklı bebişini kucağına almanı dilerim. Hep güzel şeyler düşün ve pozitif enerjiyi Çek kendine. Allah' I'n izniyle çok güzel olacak her şey

Tatlım bata 8 gün varsa yaklaşık 6 gün önce yumurtlama gerçekleşmiş olmalı. Genelde 10. Günden sonra rahimdeki kasılmalar hissedilebiliyor diyorlar ama belki de biraz erken yumurtlama oldu ve şimdi rahmin genişliyor. İnşallah öyledir ve senden de güzel haberler gelir

Ayy haftayı ne güzel kapatıyoruz, inanın sizinle birlikte ben de havalara uçuyorum. Tebrikler canım, keyifli bir hamişlik süreci geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

ya inşaAllah öyledir.Teşşekür ederim umutlandım..

ya ne güzel bende istiyorum.... akıntın oldu mu peki bende şuan beyaz akıntı başladı 8 günüm var gebelik olabilirmi?
Akıntı çok az vardı bugüne kadar. Sarı pütür pütür bi akıntı. Bugün akıntı miktarı arttı ve su gibi. Canım allah gönlüne göre versin inşallah gönlündeki gerçeğin olur :)

Ayy haftayı ne güzel kapatıyoruz, inanın sizinle birlikte ben de havalara uçuyorum. Tebrikler canım, keyifli bir hamişlik süreci geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım benim çok teşekkürler ve amiiiiin. Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin. Hatırlıyor musun ben adetimi düzenlemek istiyorum dediğimde sen belki hamiş yazarım dedin ve gerçek oldu. Yüreğin çoooook temizmiş. Bu güzel duyguyu rabbim sana da tattırsın en kısa zamanda

Tesekkur ederim canim Allahim sizlerede saglikli hayirli bebisler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…