- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.781
Kızlaaar bu ay ben adetten sonra cmt.ovulasyon testi yaptım ve ikisi de koyuydu. Ancak yumurtlama akıntısı salı sabah geldi. Yani hemen yumurtam çatlamadı bence. Ve akıntıyı fark edene kadr ilişki oldu. Sonrasında çok düzenli olmadı. Bir de eşlerinize keçiboynuzu pekmezi içirin. Ve ben istanbuldaki bi aktardan arısütü bal polen zencefil falan olan bir macun getirttim eşim de ben de yedik.Canım bende ovu testleri gün gün koyulaşıyor, en koyu çizgiyi yakaladığının ertesi günü çok silik çizgi oluyor. Hatta bunu da konuştum doktorla. Lh ın en yüksek olduğu andan bir kaç saat sonra yumurta çatlıyor ve sonra lh hemen düşüyor dedi. Dolayısıyla çok çabuk silikleşiyor. Bu mantıkla senin yumurtlamana az kalmış gibi. Zaten biz aynı gün regl olmadık mı? Benim 9 Kasımdı ve daha en koyuyu bulamadım ki her gün yaptım. Muhtemelen ikimizinde yarın
Yok cnm kendi kendime :) model veriyim istersen derya baykaldan bakıyorum bi deVay nasil yaptin onlari cok guzelmis kurslara mi gidiyorsun
Canım benim çok teşekkürler ve amiiiiin. Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin. Hatırlıyor musun ben adetimi düzenlemek istiyorum dediğimde sen belki hamiş yazarım dedin ve gerçek oldu. Yüreğin çoooook temizmiş. Bu güzel duyguyu rabbim sana da tattırsın en kısa zamanda
Canım sabah peçeteye biraz leke geldi. Hemen doktora gittim. Doktor erken gebelik dedi. Her şey olabilir. Değerinin yükselmesini bekleyeceğiz ve rahimde kalınlaşma var dedi. İnşallah değerim yükselir, dua edin. Cuma ya da cmt.tekrar gidecem eğer kanamam olmazsa.
Canım sabah peçeteye biraz leke geldi. Hemen doktora gittim. Doktor erken gebelik dedi. Her şey olabilir. Değerinin yükselmesini bekleyeceğiz ve rahimde kalınlaşma var dedi. İnşallah değerim yükselir, dua edin. Cuma ya da cmt.tekrar gidecem eğer kanamam olmazsa.
İnşlh ikimizde mutlu haberi veririz bu ay inşllh... :)beyaz_gelincik01 cnm inş yazdıkların hamişlik belirtisidir aynıları bende de var :) öğrenir öğrenmez buraya yaz cnm seni çok merak ediyorum. Bu ay aynı gün mutlu haberi beraber verelim :) o zamana kadar düşünmemeye stres yapmamaya çalış ki bebiş varsa tutunsun cnm
Sağ ol tatlım, inşallah. Mercimeğim bana tutunup benimle olduğunu gösterir inşallah. Evrene güzel mesajlar gönderelim güzel olsun dimi :)içini ferah tut tatlım ve sakın stres yaratıp kendini kasma. kalınlaşma başlaması iyiye işaret, hamileliğini erken fark eden tüm arkadaşlar aynısını yaşıyor :) Pozitif olalım, her şey güzel olsun
kızlar adetten 2-3 gün önce bu çift çizgi silik de olsa çıkıyor değil mi
Cnm erken yapıp morel bozmak yok hepimiz o çift çizgiyi görecez inşBende yaptım 2 tane tık yok ama 2 gün daha var .Çoğu kişi erken yapıp silik çizgi görmüş bende ona bağladım bu ay da yok diye
İnş hersey gönlünce olur da minik mercimeğin sana tutunur inş :) bizlere dua et cnm hepimizin göbişi bebiş dolsunCanım sabah peçeteye biraz leke geldi. Hemen doktora gittim. Doktor erken gebelik dedi. Her şey olabilir. Değerinin yükselmesini bekleyeceğiz ve rahimde kalınlaşma var dedi. İnşallah değerim yükselir, dua edin. Cuma ya da cmt.tekrar gidecem eğer kanamam olmazsa.
İnş cnm yaa bunu o kadar içten istiyorum kiiiİnşlh ikimizde mutlu haberi veririz bu ay inşllh... :)
Hayırlısıylai İnşallah canımherkeste çıkmıyor, bazı hamişlerimiz regl gününde bile çizgi görememişti. gecikme sonrası gördüler.
Canım 3 te tekrar yapıcam ben de.. Umarım kaçırmamışımdır, ama içimden 1 ses kaçırdığımı söylüyor.. Bu aydan hiç umutlu değilim.. 2016 ya kaldık gibi bakalımCanım bende ovu testleri gün gün koyulaşıyor, en koyu çizgiyi yakaladığının ertesi günü çok silik çizgi oluyor. Hatta bunu da konuştum doktorla. Lh ın en yüksek olduğu andan bir kaç saat sonra yumurta çatlıyor ve sonra lh hemen düşüyor dedi. Dolayısıyla çok çabuk silikleşiyor. Bu mantıkla senin yumurtlamana az kalmış gibi. Zaten biz aynı gün regl olmadık mı? Benim 9 Kasımdı ve daha en koyuyu bulamadım ki her gün yaptım. Muhtemelen ikimizinde yarın
benim adetim 2 gün geçtikten sonra silik çizgiyi gördüm canım öncesinde çıkmadı adet günümdede çıkmadı, yumurtlama gününe bağlı, yani erken yumutladıysan ve hamile kaldıysan adetten önce çıkıyo geç yumurtladıysan adet gecikmeden çıkmıyokızlar adetten 2-3 gün önce bu çift çizgi silik de olsa çıkıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?