Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlaaar bu ay ben adetten sonra cmt.ovulasyon testi yaptım ve ikisi de koyuydu. Ancak yumurtlama akıntısı salı sabah geldi. Yani hemen yumurtam çatlamadı bence. Ve akıntıyı fark edene kadr ilişki oldu. Sonrasında çok düzenli olmadı. Bir de eşlerinize keçiboynuzu pekmezi içirin. Ve ben istanbuldaki bi aktardan arısütü bal polen zencefil falan olan bir macun getirttim eşim de ben de yedik.

A arzerk cnm tebrik ederim ben seni hamiş diye hatırlıyodum görünce testini sasırdım hatta :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
C clashik cnm seni de tebrik ederim masallah ikinize de :) sağlıkla kucağına al inş
Darısı bizlereee aminn :)

beyaz_gelincik01 cnm inş yazdıkların hamişlik belirtisidir aynıları bende de var :) öğrenir öğrenmez buraya yaz cnm seni çok merak ediyorum. Bu ay aynı gün mutlu haberi beraber verelim :) o zamana kadar düşünmemeye stres yapmamaya çalış ki bebiş varsa tutunsun cnm

amiiiiiiin canım. İnşallah 15 gün sonra da ben yazarım :)

Canım sabah peçeteye biraz leke geldi. Hemen doktora gittim. Doktor erken gebelik dedi. Her şey olabilir. Değerinin yükselmesini bekleyeceğiz ve rahimde kalınlaşma var dedi. İnşallah değerim yükselir, dua edin. Cuma ya da cmt.tekrar gidecem eğer kanamam olmazsa.

içini ferah tut tatlım ve sakın stres yaratıp kendini kasma. kalınlaşma başlaması iyiye işaret, hamileliğini erken fark eden tüm arkadaşlar aynısını yaşıyor :) Pozitif olalım, her şey güzel olsun

İnşlh ikimizde mutlu haberi veririz bu ay inşllh... :)

Sağ ol tatlım, inşallah. Mercimeğim bana tutunup benimle olduğunu gösterir inşallah. Evrene güzel mesajlar gönderelim güzel olsun dimi :)

A arzerk cnm hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip etsin
beyaz_gelincik01 cnm bende ole olmistum ayni adet belirtiydi hatya akintim o kadar coktu ki dr dan fitil istedim hamile degilim die ama hamile cikmistim insallah hamilesindir

Bende yaptım 2 tane tık yok ama 2 gün daha var .Çoğu kişi erken yapıp silik çizgi görmüş bende ona bağladım bu ay da yok diye

İnş hersey gönlünce olur da minik mercimeğin sana tutunur inş :) bizlere dua et cnm hepimizin göbişi bebiş dolsun

Canım 3 te tekrar yapıcam ben de.. Umarım kaçırmamışımdır, ama içimden 1 ses kaçırdığımı söylüyor.. Bu aydan hiç umutlu değilim.. 2016 ya kaldık gibi bakalım evet bat ve sat uzun zamandır aynı bizim

kızlar adetten 2-3 gün önce bu çift çizgi silik de olsa çıkıyor değil mi
benim adetim 2 gün geçtikten sonra silik çizgiyi gördüm canım öncesinde çıkmadı adet günümdede çıkmadı, yumurtlama gününe bağlı, yani erken yumutladıysan ve hamile kaldıysan adetten önce çıkıyo geç yumurtladıysan adet gecikmeden çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…