Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Şu adet günüm gelse de stresten kurtulsam artık en azından kafam rahat olur var mi yok mu

Şu adet günüm gelse de stresten kurtulsam artık en azından kafam rahat olur var mi yok mu
stres yapma demek çok kolay biliyrum ama stres yapmak hiç iyi olmuyo, ben hiç düşünmediğim olmadı bu sefer de dediğim zaman hamile kaldım canım, başka şeylerle meşkul olmak gerekiyo çocuğu hamileliği unutmak gerekiyo biraz o zaman vucudun rahatlıyo

yok yok moral bozma, ben erken yumurtlamama rağmen henüz koyuyu yakalayamadım. üstelik 5 gündür günde iki kere yapıyorum. Bugün veya yarın yakalarız

yok yok moral bozma, ben erken yumurtlamama rağmen henüz koyuyu yakalayamadım. üstelik 5 gündür günde iki kere yapıyorum. Bugün veya yarın yakalarız
yalnız hanımlar, koyuyu yakalamayı beklemeyin bence çalışmalara devam edin, hatırlarsanız ,benim yumurtlama testimde en koyu çizgi görüdğüm günden sonra ve ertesi gün yumurtam çatladığında ilişki olmamıştı, yine de öncesinde olduğu için hamile kaldım :)

Kizlar bende dun korunmasiz iliski oldu ama esimle konusup vazgectik bi adet bekleyip ondan sonra basliycaz tekrar normal olmam gereken zamanda olursam bat 11 aralik hakkimizda hayirlisi olsun insallah

evet evet haklısın tatlım, çalışmalara başladık Daha koyuyu yakalayamadık ama spermcikler hazır kıta beklesinler diye gönderdik

eşim de aynısını söylüyor bende unutuyorum ama bazen böyle ara ara takılıyorum bu konuya

bir de sen ne kadarda hamile kaldın

Kizlar bugun doktora gittim kan verdim degerim 416 cikti haftaya insAllah keseyi sonra kalp atisini duyariz. Belki sizlere umut olur bu ay 1 kere iliski oldu hastalandigim icin yumurta takibidir hic birsey yapamadm hic bir belirti yasamadim adet olcakmisim gibi sivilcelendim adet tarihimden 3 4 gun once adet gunum hafif sag kasigim agridi hastalancam sandim ben ilaclardan gecikmisimdir derken esimin zoruyla test yaptim.

10 12 14 16 günlerdeki ilişkiler önemli kızlar valla hepiniz hamile kalın diye dua ediyorum gobuslerimix dolsun hamilettopiği ne dönsün :) buradaki sıcaklık başka yerlerde yok Burada daha iyi hissediyorum kendimi

canım benim yaa ne güzel yazmışsın, her dediğin şipşak oluverse de listemiz komple hamiş yazsa. sonra başka başka şeyler konuşuruz. isimler, zıbınlar, doğumlar...

maşallah değerine
bu bilgiler çok iyi oldu canım, belirtim yok, belim ağrımıyor, meme küçük, kasık normal, gözüm seğirmedi vesaire vesaire diyerek boşu boşuna stres yapıyoruz kendimizi, belki de tutacak da gerginlikten tutamıyor :)

ben 16. günümdeyim hala çatlamadı... günde iki kere yapıorum ovulasyon testini.. testte 10. gün başladım kaçırmış olamam de mi.. akıntı da bu sabah geldi gibi.. ama dün ilişki oldu sperm mi acaba oldum ovulasyon testinde çıkmayınca... üfff... bu ay da başarısız olursam hsg çektireceğim...

Hayırlı olsun canım. Son adet tarihini mi baz alarak test yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…