- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.821
ben 16. günümdeyim hala çatlamadı... günde iki kere yapıorum ovulasyon testini.. testte 10. gün başladım kaçırmış olamam de mi.. akıntı da bu sabah geldi gibi.. ama dün ilişki oldu sperm mi acaba oldum ovulasyon testinde çıkmayınca... üfff... bu ay da başarısız olursam hsg çektireceğim...
bende eve gidip koşa koşa test yapcam ...aynı soru bende de var. gelen akıntı ovulasyon sebebiyle mi? yoksa ilişki sonrası akan mı? sanırım uzayıp uzamadığına bakarak anlayabilirizben de işten çıkıp eve gitmeyi bekliyorum test yapmak için.
yeteneklisin o zaman ben ise baslicam onunla iyice kafam bu konudan uzaklasir diye umuyorum cnmYok cnm kendi kendime :) model veriyim istersen derya baykaldan bakıyorum bi de
aaaaaay evet evet o gün bugün :)Kızlar dünkü ve şimdi yaptığım testi ekliyorum. Sizce büyük gün bugün mü? Sağdaki şimdi yapılan.
bat kacti cnm? tebrik ederimKızlaaaaarrrr bugün test yaptım ve pozitif çıktı. Şooookk oldum ve çok sevindim. Sonra kan verdim ve beta hcg 288 çıktı. Çok şükür binlerce kez. Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. Adetimi düzenleyim derken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik olur.
canim putur putur dedigin nasil oluyor kivamli bir birinden ayri duran parcalar mi?Akıntı çok az vardı bugüne kadar. Sarı pütür pütür bi akıntı. Bugün akıntı miktarı arttı ve su gibi. Canım allah gönlüne göre versin inşallah gönlündeki gerçeğin olur :)
Bugünü değerlendirin canım. Benimki de böyleydi ve 3 gün üst üste ilişki oldu. Bunlardan birinde tuttu sanırım. İnşallah senin de güzel haberini alacağız tatlım :)Kızlar dünkü ve şimdi yaptığım testi ekliyorum. Sizce büyük gün bugün mü? Sağdaki şimdi yapılan.
Canım benim sat 28 ekimdi. Ve döngüm 23-24 tü. Ama 20si gibi sanırım adet olmam lazımdı olmadı. Bugün doktora gittim, bence erken öğrenmeyin arkadaşlar. Doktor hesap yaparken son adet tarihinin bir ay sonrasını düşünüp bana çok erken dedi. Siz de sat ın bir ay sonrasını düşünün.bat kacti cnm? tebrik ederim
Bu hafta "BEBEK BENİMLE" haberini beklediğimiz listemiz, inşallah hepiniz mutlu haberi yazarsınız :)
@Tuanam21 - 12 Kasım
@umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
Beyazmelek16 - 26 Kasım
@denizce84 - 26 Kasım
@kme - 27 Kasım
country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
@dilayca - 30 Kasım
@beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Pelin_28 - 30 Kasım
Bugünü değerlendirin canım. Benimki de böyleydi ve 3 gün üst üste ilişki oldu. Bunlardan birinde tuttu sanırım. İnşallah senin de güzel haberini alacağız tatlım :)
Evet CNm bugun o gun sağdaki cok koyu benimde bu ay klomenden galiba baya koyu cikti testim değerlendirdik bizde bakalım ins guzel haberler alriz hepimiz bat a bir haftam kaldıKızlar dünkü ve şimdi yaptığım testi ekliyorum. Sizce büyük gün bugün mü? Sağdaki şimdi yapılan.
Yoksaaaa kız yerleşme şeysi olmasın seni de umitlendirmeyeyim CNm ama aklıma geldi valla Bi test mı yapsan acaba elinde var mı ?kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrr :)
nasılsınız:)
yaa bi şi sorcam benim adetim 7 gün sürdü ama sadece 3 gün kanama oldu 4 .gün leke 5 6 7 günlerde sadece nokta damla mercimek kadar
2 gün oluyo biteli sarı akıntım var enfeksiyon mu dicem ne kaşıntı var ne koku fışşş diye su gibi geliyor
ilişki oldu ondan mı dedim ilk gün ama ilişkiden 36 saatten fazla zaman geçti kafamda deli sorular :)
Test yok valla canım zaten bu ay 6 tane yaptım o gicik şeyden bi daha da yapmam ama zaten goguslerim falan inik bildiğin adet kanamasıdi hemde epey şiddetli geçti 3 gün ama sonrası boştu her gün Heh bitti dedim abdest aldım yok hep ufacık leke öylece bitti hiç bi şey anlamadım kurtajdan sonra daha denge sağlayamadi vücudum sanırımYoksaaaa kız yerleşme şeysi olmasın seni de umitlendirmeyeyim CNm ama aklıma geldi valla Bi test mı yapsan acaba elinde var mı ?
Öyle mı dersin o zmn kürtajdan oldu o sekilde dediğin gibiTest yok valla canım zaten bu ay 6 tane yaptım o gicik şeyden bi daha da yapmam ama zaten goguslerim falan inik bildiğin adet kanamasıdi hemde epey şiddetli geçti 3 gün ama sonrası boştu her gün Heh bitti dedim abdest aldım yok hep ufacık leke öylece bitti hiç bi şey anlamadım kurtajdan sonra daha denge sağlayamadi vücudum sanırım
Yani sebebini bilmiyorum ama okuduğum duydugum kadarıyla millet bir milyon sipermden tedavi ile hamile kalıyor senin ki cok cok disuk degil bemce CNm tabi Dr daha guzel yönlendirir seni ins guzel sonuclar alırsın CNm uzme kendini listeden çıkma ins hemen toparlarsınız Bi kac aya ilaçlarla :)Kzlar beni listedn ckartn esimin sperm saysi dusuk normal 24 mlyn yknms 10 mlyn morfolojide yuzd 2 urolojiye gtcz neden sebep olblr szce
Canim benim yine olmadi ya. Regl oncesi migren agrim dun gece itibariyle tuttu.ben yinede bebis varsa ilac zarar vermesin diye test yaptim ama sonuc negatif. Umutlar bir sonra ki aya kaldi yaniBu hafta "BEBEK BENİMLE" haberini beklediğimiz listemiz, inşallah hepiniz mutlu haberi yazarsınız :)
@Tuanam21 - 12 Kasım
@umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
Beyazmelek16 - 26 Kasım
@denizce84 - 26 Kasım
@kme - 27 Kasım
country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
@dilayca - 30 Kasım
@beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Pelin_28 - 30 Kasım
Evet CNm bugun o gun sağdaki cok koyu benimde bu ay klomenden galiba baya koyu cikti testim değerlendirdik bizde bakalım ins guzel haberler alriz hepimiz bat a bir haftam kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?