- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.841
Test yok valla canım zaten bu ay 6 tane yaptım o gicik şeyden bi daha da yapmam ama zaten goguslerim falan inik bildiğin adet kanamasıdi hemde epey şiddetli geçti 3 gün ama sonrası boştu her gün Heh bitti dedim abdest aldım yok hep ufacık leke öylece bitti hiç bi şey anlamadım kurtajdan sonra daha denge sağlayamadi vücudum sanırım
Kzlar beni listedn ckartn esimin sperm saysi dusuk normal 24 mlyn yknms 10 mlyn morfolojide yuzd 2 urolojiye gtcz neden sebep olblr szce
Canim benim yine olmadi ya. Regl oncesi migren agrim dun gece itibariyle tuttu.ben yinede bebis varsa ilac zarar vermesin diye test yaptim ama sonuc negatif. Umutlar bir sonra ki aya kaldi yani
Daha kırmızılar yok değil mi? hep ne diyoruz; kırmızı yoksa umut varhamilelik de baş ağrısı yapabiliyor ki.
Canım umutsuz olma. Ürolojiye gidin. Sperm testinin yanı sıra varikosel falan var mı yok mu diye araştırın. Ve eşine sürekli keçboynuzu pekmezi içir. Keçiboynuzu kürünü yao. Ve proxeed plus gibi takviye ilaçlar içsin eşin. İnşallah önemli bir sorun yoktur.Kzlar beni listedn ckartn esimin sperm saysi dusuk normal 24 mlyn yknms 10 mlyn morfolojide yuzd 2 urolojiye gtcz neden sebep olblr szce
Cnm bnm bi ay gec catladi olmaz nasil olsa die iliski oldu hamile kalmisim dusikle sonuclandi o ayri ama allah verecek olduktan sonra umutlar hic bitmezyaa kızlar bugün 17. gün hala çatlamadı.. ovulasyon testi hiç koyulaşmadı bile.. geç çatlaması gebeliğe engel mi? ortalama adet sürem 31
Geçmiş olsun cnm.. Herşeyin hayırlısı demek lazım ama işte insan sabırsızlanıyor.. Ne kadarlıktı düşük olduğunda?Cnm bnm bi ay gec catladi olmaz nasil olsa die iliski oldu hamile kalmisim dusikle sonuclandi o ayri ama allah verecek olduktan sonra umutlar hic bitmez
Ah canim keske oyle olsa ama ben vucudumu taniyorum artik. Her adet doneminde 1gun once migrenim tutar. Gece uykudan uyandiracak kadar hemde. Agri kesici icerim ve bikac saat sonra kirmiziyi gorurum. Bu ay goguslerimde yesil yesil hafif damarlar fark ettim ilk kez belki olabilir mi dedim. Elimde erken gebelik testi vardi. Yapayim da en azindan bisey varsa ilac almam dedim ama bembeyaz bir sayfayla karsilasinca anladim ki damar filan yalanHomely_angel haklı canım. Dün başım çok ağrıdı. Hamilelik belirtisi diye biliyordum ama yaşayınca anladım. Hiç ummadığımız bir anda güzel haber geliyor. Ben bu ay kış temizliği yaptım hatta halı kaldırdım, mutfak tezgahına çıkıp iş yaptım. Ve kaç aydır belki bebek vardır diyip saçımı boyatmamıştım bu ay onu da yaptım. Adetim düzene girdi diye sevinirken çift çizgiyi gördüm. Darısı en kısa zamanda sizlere olsun.
Bu hafta genetik sonucumuz çıkacak o zaman sorarım artik bakalımmm sonuç nasıltatlım bence senin kürtajla ilgili öyle olması. Bir de regl düzenlerimiz çok değişiyor. Ben de yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam, önceden başlar ilk iki gün çok yoğun, üçüncü gün orta, dört ve beşinci gün azalırdı. şimdi ilk iki gün azıcık, üçüncü gün coşuyor, sonra azalıyor. Yine de çok kafana takılıyorsa bir doktoruna danış
Ah canim keske oyle olsa ama ben vucudumu taniyorum artik. Her adet doneminde 1gun once migrenim tutar. Gece uykudan uyandiracak kadar hemde. Agri kesici icerim ve bikac saat sonra kirmiziyi gorurum. Bu ay goguslerimde yesil yesil hafif damarlar fark ettim ilk kez belki olabilir mi dedim. Elimde erken gebelik testi vardi. Yapayim da en azindan bisey varsa ilac almam dedim ama bembeyaz bir sayfayla karsilasinca anladim ki damar filan yalanictim agri kesiciyi valla. Adeti bekliyorum. Zaten bu ay tam ovu zamani esim sehir disinda oldugundan calisma da son dakika olmustu ama ise yaramadi. 10. Aya kismet artik
Bu hafta genetik sonucumuz çıkacak o zaman sorarım artik bakalımmm sonuç nasıl
Cnm ben cocuk istedigim ay adet gecikmesi yasadim ve olmaz artik dedik olmus adet sokturucu kullandim olmadim die dr a gittim hamile oldugumu ogrendim ama 8 haftalikken bis gebelik nedeniyle kurtaj oldum 15 gun olduGeçmiş olsun cnm.. Herşeyin hayırlısı demek lazım ama işte insan sabırsızlanıyor.. Ne kadarlıktı düşük olduğunda?
Biz 1 yılı aşkındır korunmuyorum.. düzenli ilişkiye de girmiorduk.. ayda 4 -5 kere anca .. istiyordum ki aaaa hamileyim diyeyim.. ama öle olmuomuş(bu ay takip ediyorum.. bakalım sonuç ne olacak..
Cnm hakkinda hayirlisi bise sorcam ben 14 gun oldu kurtaj olali dun korunmadan iliski oldu icime kurt dustu daha yumurtlama olmaz demi tekrar hamile kalmam ben bi ay bekleyim.diyorum daBu hafta genetik sonucumuz çıkacak o zaman sorarım artik bakalımmm sonuç nasıl
Çok geçmiş olsun cnm.. sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. ..Cnm ben cocuk istedigim ay adet gecikmesi yasadim ve olmaz artik dedik olmus adet sokturucu kullandim olmadim die dr a gittim hamile oldugumu ogrendim ama 8 haftalikken bis gebelik nedeniyle kurtaj oldum 15 gun oldu
Canım olma ihtimali de var olmama ihtimali de çünkü ben normal de 28 günde bir adet oluyorum ona göre yumurtladim sandım ama 30 günde adet oldum yani 16. Günde yumurtlamisimCnm hakkinda hayirlisi bise sorcam ben 14 gun oldu kurtaj olali dun korunmadan iliski oldu icime kurt dustu daha yumurtlama olmaz demi tekrar hamile kalmam ben bi ay bekleyim.diyorum da
kızlar 1 saat önce ovulasyon testini tekrar yaptım, hala koyu renk çizgi. sanırım daha çatlayamadı :)
Canım kaç gündür koyu çıkıyor? Klomenin etkisi olabilir mi? Sen yumurtlama testini boşver gitsin. Çalışmalara devam :)kızlar 1 saat önce ovulasyon testini tekrar yaptım, hala koyu renk çizgi. sanırım daha çatlayamadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?